Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, 2025

Ξεχωριστή γιορτή για τα άτομα με αναπηρία στο Ελαιουργείο Ελευσίνας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αναγνώρισης Δικαιωμάτων των Ατόμων...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής...

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Εξιτήριο και επιστροφή στις πρόβες για την Παπαρίζου

Σε καλύτερη κατάσταση βρίσκεται πλέον η γνωστή τραγουδίστρια, η...

«Κλικ» της Ανδριολάτου με τον Παπακαλιάτη στην Βουδαπέστη για τα γυρίσματα του...

Μαζί και «ερωτευμένοι» στη Βουδαπέστη ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και...

Η Ελληνίδα «Χουρέμ» πλάι στον Σουλεϊμάν!

Ποια είναι η Βαχιντέ Γκορδούμ που θα αντικαταστήσει τη Γερμανίδα πρωταγωνίστρια στην τουρκική σειρά.

Πολλά ήταν τα σενάρια που ακούγονταν περί αντικατάστασης της Μεριέμ Ουζερλί, της τηλεοπτικής Χουρέμ στον «Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή». Φυσικά, αρκετές ήταν οι ηθοποιοί που διεκδίκησαν μια θέση όχι μόνο στο χαρέμι αλλά και στο όνειρο, αφού η σειρά σε όποια χώρα και αν έχει προβληθεί σημειώνει υψηλή τηλεθέαση.

Τελικά μια Ελληνίδα είναι η τυχερή που θα αντικαταστήσει τη Γερμανίδα ηθοποιό στην πετυχημένη τουρκική σειρά, η οποία θα συνεχίσει να προβάλλεται στην Ελλάδα από τη νέα σεζόν. Η Βαχιντέ Γκορδούμ γεννήθηκε στις 13 Ιουνίου του 1965 από γονείς Ελληνες μετανάστες και μεγάλωσε σε έναν δρόμο όπου έμεναν κυρίως Λεβαντίνοι. Σύμφωνα με στοιχεία από το βιογραφικό της, ο πατέρας της εργαζόταν ως φορτηγατζής και η μητέρα της ήταν νοικοκυρά.

Η Βαχιντέ μεγάλωσε σε ένα δεμένο οικογενειακό περιβάλλον, με παραδοσιακές αξίες και φυσικά με έντονη την ελληνική κουλτούρα. Από μικρή λάτρευε να διαβάζει περιοδικά, βιβλία και να πηγαίνει στο σινεμά. Στο σχολείο ασχολήθηκε με τη γραφιστική, όμως τελικά ακολούθησε σπουδές στα οικονομικά, χωρίς η υποκριτική να φύγει από το μυαλό και την καρδιά της. Επειτα από εξετάσεις πέρασε με επιτυχία στο Eylül University, στον τομέα Καλών Τεχνών και Θεάτρου και μάλιστα αποφοίτησε με πολύ καλό βαθμό. Κάποια στιγμή σκέφτηκε να εγκαταλείψει τις σπουδές της λόγω έλλειψης χρημάτων, όμως χάρη στη βοήθεια του καθηγητή της που διέκρινε το ταλέντο της ξεπέρασε τη δυσκολία. Η εμφάνισή της τη βοήθησε να ανακηρυχθεί το ομορφότερο κορίτσι στην περιοχή της, ενώ η επιτυχία ήρθε και στην προσωπική της ζωή, αφού λίγο μετά την αποφοίτησή της δέχθηκε πρόταση γάμου από τον Αλτάν Γκορδούμ. Παντρεύτηκαν, εγκαταστάθηκαν στην Αγκυρα και έκαναν οικογένεια.

Αν και ξεκίνησε από το θέατρο, η τηλεόραση μπήκε στη ζωή της λίγο αργότερα και έγινε γνωστή από τη σειρά «Ενα παραμύθι της Κωνσταντινούπολης», όπου υποδύθηκε τη Σούζαν Κοζάν. Στο βιογραφικό της έχει πολλές επιτυχημένες δουλειές και συνεργασίες, όπως αυτή με τον Τσετίν Τεκιντόρ (ο Ναζίφ Καρά στο «Καρανταγί») στην ταινία «Πρώτη αγάπη». Η Βαχιντέ έχει λάβει αρκετές διακρίσεις για τις ερμηνείες της τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο, ενώ τώρα ετοιμάζεται να κατακτήσει το τηλεοπτικό κοινό ως Χουρέμ, στη μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία της Τουρκίας «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής» πλάι στον Χαλίτ Εργκένς.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.



Μποζουκια Αθηνα