Στις ουρές των εφοριών μέχρι και τον Νοέμβριο

Στις ουρές των εφοριών είναι καταδικασμένοι να στήνονται κάθε μήνα μέχρι και το τέλος Νοεμβρίου εκατοντάδες χιλιάδες φορολογούμενοι που είτε έχουν ήδη ρυθμίσει τις οφειλές τους προς το Δημόσιο και πληρώνουν σε τακτική βάση είτε πρόκειται να το πράξουν το προσεχές χρονικό διάστημα. Ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας και το επιτελείο του δεν έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να ξεπεράσουν τις γραφειοκρατικές εμπλοκές για να γίνεται ευκολότερη η αποπληρωμή χρεών των πολιτών προς το Δημόσιο, με αποτέλεσμα όλοι αυτοί να ταλαιπωρούνται συνεχώς, καθώς είναι αναγκασμένοι να προσέρχονται στα γκισέ των ΔΟΥ και όχι να κάνουν τη ζωή τους ευκολότερη μέσω του TAXISnet. Προσοχή όμως: Η τακτοποίηση των ληξιπρόθεσμων οφειλών μέχρι τον Νοέμβριο δεν θα γίνεται σε οποιαδήποτε ΔΟΥ, αλλά στην οικεία που έχει δηλωθεί, βάσει της διεύθυνσης μόνιμης κατοικίας.

Πηγές από τη Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων αναφέρουν ότι το πρόβλημα θα λυθεί τοΝ Νοέμβριο, καθώς τότε οι ρυθμισμένες οφειλές θα αποκτήσουν ταυτότητα οφειλής, δηλαδή έναν προσωπικό κωδικό για κάθε οφειλέτη, με τον οποίο θα μπορεί να πληρώνει όχι μόνο στην εφορία αλλά και σε οποιαδήποτε τράπεζα.

Γ. ΣΑΡΡΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κι όμως είναι 60 χρόνων! Αναστατώνει τα πλήθη γνωστή τραγουδίστρια της ελληνικής σόουμπιζ!

Η τραγουδίστρια προσέχει τη διατροφή της ενώ γυμνάζεται συστηματικά και ιδού τα αποτελέσματα!

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξεσπάει – «Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ φαίνεται να περνάει δύσκολες στιγμές. Τι συνέβη στον γιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ;

Αναστασοπούλου – Πανόπουλος: Τα ντουέτα, το κοινό πάρτι γενεθλίων και οι φήμες που φουντώνουν

Η Μαρία Αναστασοπούλου και ο Δημήτρης Πανόπουλος φαίνεται πως...

Έξαλλος ο Λιάγκας: «Η γυναίκα του χαροπαλεύει στη ΜΕΘ και ζητάει 1.000 ευρώ για να μας δώσει συνέντευξη»

«Όπως σας το λέω, η γυναίκα του χαροπαλεύει στη ΜΕΘ και αυτός ζήτησε από τη Γιώτα Κηπουρού και άλλους συναδέλφους 1000 ευρώ»

Η αποκάλυψη του Λιάγκα: Ποιος πήγε να τον χτυπήσει και τον έσωσε ο Μπάμπης Λαζαρίδης;

Ο Γιώργος Λιάγκας με αφορμή την αποκάλυψη της Αγγελικής Ηλιάδη σύμφωνα με την οποία έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον αείμνηστο Μπάμπη Λαζαρίδη ο παρουσιαστής έκανε μία αποκάλυψη.

Ο γιος των Λαζαρίδη – Μαλλιωτάκη: «Ήταν ο καλύτερος πατέρας που θα μπορούσα να έχω»

Ο μεγάλος γιος του Μπάμπη Λαζαρίδη, Βασίλης που απέκτησε από τον γάμο του με την Πόπη Μαλλιωτάκη μίλησε για τον πατέρα του στην εκπομπή «Super Κατερίνα».