Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Διπλό ράπισμα στον άσωτο Χάρι από τον οργισμένο Κάρολο!

Αντιμέτωπος με την οργή του πληγωμένου πατέρα του ήρθε...

Οι πικάντικες ατάκες της Ντάνιελς στο δικαστήριο για τον έκφυλο Ντόναλντ Τραμπ

Οι λεπτομέρειες της Στόρμι Ντάνιελς στη δικαστική αίθουσα για...

Κλειστή και φέτος η διάσημη παραλία «Ναυάγιο» στη Ζάκυνθο υπό τον φόβο...

Ακόμη ένα καλοκαίρι θα παραμείνει κλειστή η παραλία «Ναυάγιο»...

Ο Μικρός Κεραμεικός παρουσιάζει το ολόφρεσκο «Spring Music Festival»

Με ένα νέο μουσικό φεστιβάλ θα κλείσει τη σεζόν...

Ο Ντομίνγκες στην Αθήνα για να υπογράψει

Μετά τα (νέα) διαρκείας, σειρά τα μεταγραφικά.

Οι νταμπλούχοι άνοιξαν την εβδομάδα με την παρουσίαση των νέων εισιτηρίων διαρκείας και όπως όλα δείχνουν, θα την κλείσουν με… ανακοινώσεις για τα μεταγραφικά. Στη χθεσινή εκδήλωση που έγινε στο εστιατόριο του φαληρικού γηπέδου ο Γιάννης Βρέντζος προανήγγειλε ουσιαστικά την απόκτηση τουλάχιστον ενός εκ των δύο υποψηφίων με τους οποίους συζητάει αυτά το διάστημα ο Ολυμπιακός.

«Είμαστε κοντά στην έναρξη αυτής της περιόδου, θα βλεπόμαστε αρκετά συχνά τις προσεχείς ημέρες για τέτοιου είδους θέματα. Εχουμε πάγια τακτική να μην ανακοινώνουμε τίποτα αν δεν ολοκληρωθεί. Ισως το θέμα του Ντομίνγκες, για το οποίο με ρωτάτε, να είναι πιο προχωρημένο από το θέμα του Αμαλφιτανό» είπε χαρακτηριστικά ο διευθύνων σύμβουλος της πειραϊκής ΠΑΕ και πρόσθεσε ότι το μπάτζετ θα είναι ίσο ή ακόμη και μεγαλύτερο της περσινής σεζόν.

Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά μέσα στις επόμενες ώρες, ο πρώτος που θα πιάσει λιμάνι θα είναι ο Τσάρι Ντομίνγκες. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έχει έρθει σε συμφωνία με τους «ερυθρόλευκους» και απομένουν λεπτομέρειες για να ανακοινωθεί η μεταγραφή. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει πολύ και την υπόθεση του Μόργκαν Αμαλφιτανό. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα έχει βρει με την ομάδα του (Μαρσέιγ), ωστόσο δεν έχει αποσπάσει ακόμη την υπογραφή του 28χρονου Γάλλου. Κι αυτό γιατί λέγεται ότι η Φούλαμ τον «πρεσάρει» με μια πολύ καλή πρόταση. Πάντως το αργότερο μέχρι την Πέμπτη ο Αμαλφιτανό θα έχει πάρει τις αποφάσεις του και το θέμα θα ξεκαθαρίσει. Οσον αφορά στα νέα διαρκείας, υπάρχει μείωση που φτάνει και ξεπερνάει το 20% σε αρκετές περιπτώσεις. Επίσης δημιουργήθηκε οικογενειακή αλλά και Junior κερκίδα, ενώ θεσπίστηκε έκπτωση 10% σε όσους συμπληρώνουν δέκα χρόνια παρουσία στο Καραϊσκάκη.

ΧΡΗΣΤΟ ΤΕΛΙΟΣ


Πιο κοντά στο Καζάν Ο Τζιμπούρ!

Στον δρόμο για το… Καζάν βρίσκεται ο Ράφικ Τζιμπούρ. Σύμφωνα με ρωσικό δημοσίευμα, η Ρούμπιν έχει έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Γαλλοαλγερινού και απομένει το «ναι» του πρώτου σκόρερ της περσινής Σούπερ Λίγκας για να ολοκληρωθεί το μεταγραφικό deal.

Οπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, η ρωσική ομάδα, που είχε πέρσι στις τάξεις της δύο πρώην «ερυθρόλευκους» (Ορμπάιθ και Μαρκάνο), παρακολουθεί τον 28χρονο επιθετικό από τους αγώνες των δύο συλλόγων για το Europa League. Επίσης εκφράζεται η εκτίμηση ότι η μεταγραφή θα κλείσει μέσα στα επόμενα 24ωρα και ο Γαλλοαλγερινός στράικερ θα μετακομίσει στο ρωσικό πρωτάθλημα. Να θυμίσουμε ότι εδώ και λίγες ημέρες έχουν φουντώσει οι φήμες που θέλουν τον Τζιμπούρ να βρίσκεται ένα βήμα πριν από την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γαμπρός στην Κρήτη

Με μια «σπορ θερινή» φωτογραφία ευχαρίστησε για τις ευχές...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Αγωνία για την «αδελφή» της Αλίκης

Αγωνία για την εξαφανισμένη πρωταγωνίστρια της χρυσής εποχής του...

Aννα Παναγιωτοπούλου: Η νόσος του αιώνα «τσάκισε» τη «Μανταμ Σουσου»

Το φευγιό της σπουδαίας Aννας Παναγιωτοπούλου στα 76 της...

Πάνος Μιχαλόπουλος: Αυτοεξόριστος στην πατρική γη

Στο χωριό Μικρομάνη Μεσσηνίας, όπου βρίσκεται το πατρικό του...

Ο Γιώργος δεν είναι πονηρός

Με ένα μοναδικό εθιμοτυπικό που θύμιζε άλλες εποχές, έχοντας...

Πασχαλινοί Mykonians!

Αλλο που δεν ήθελαν οι... Mykonians για να βρεθούν...