Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου, 2025

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Γιώργος Γιαννόπουλος για το «Σόι σου»: «Είναι ευτυχία και ευλογία αυτή...

«Είναι ευτυχία και ευλογία η συγκυρία αυτής της σειράς»,...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

Η επιστροφή της «μαύρης γαζέλας»

Η Ναόμι Κάμπελ έπειτα από 14 χρόνια φόρεσε και πάλι δημιουργίες του ιταλικού οίκου Versace και θύμισε «ποιος είναι το αφεντικό».

Μπορεί να είναι 43 ετών, όμως στην πασαρέλα βάζει κάτω πολλές εικοσάρες μαζί. Η Ναόμι Κάμπελ απέδειξε ότι δεν έχει χάσει τη στόφα του super model ούτε στο ελάχιστο όταν ανέβηκε στην πασαρέλα του οίκου Versace για την παρουσίαση της νέας κολεξιόν του οίκου, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού.

Ανοίγοντας το σόου με ένα διάφανο κορμάκι και μια ζακέτα, άφησε όλα τα στόματα ανοιχτά με την αναλλοίωτη επιδερμίδα της και την αψεγάδιαστη γραμμή της, που θα ζήλευαν πολλές νεότερες συνάδελφοί της. Η Κάμπελ, η οποία δεν είχε κάνει πασαρέλα για τον ιταλικό οίκο μόδας τα τελευταία δεκατέσσερα χρόνια, έκανε δυναμική επιστροφή κλέβοντας την παράσταση όχι μόνο από τις υπόλοιπες, αλλά και από την ίδια την κολεξιόν, καθώς ελάχιστοι πρέπει να ήταν αυτοί που πρόσεχαν τα ρούχα όσο ήταν εκείνη πάνω στο stage.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη που είμαι εδώ στο Παρίσι, για να κάνω πασαρέλα για την Ντονατέλα. Γνωριζόμαστε 25 χρόνια πλέον» δήλωσε χαρακτηριστικά για τη συνεργασία της με την επικεφαλής του οίκου Versace, Ντονατέλα Βερσάτσε. «Εξαρχής ένιωσα μέλος της οικογένειας, όλοι εδώ ήταν ιδιαίτερα θερμοί και υποστηρικτικοί» πρόσθεσε, ενώ δεν παρέλειψε να αποτίσει φόρο τιμής και στον αδερφό της Ντονατέλα και ιδρυτή του οίκου, Τζιάνι Βερσάτσε, τον οποίο είχε, όπως είπε, σαν αδερφό της. «Θα έλεγα λοιπόν ότι αυτή είναι μια πολύ συγκινητική βραδιά για μένα. Είναι μεγάλο προνόμιο να βρίσκομαι εδώ».

Αντίστοιχα, τα καλύτερα ειπώθηκαν και από την πλευρά της σχεδιάστριας, η οποία δήλωσε πως είναι μεγάλη τιμή για εκείνη να παρουσιάζει τη συγκεκριμένη κολεξιόν η Κάμπελ, καθώς είχε οραματιστεί μια δυναμική και συνάμα σοφιστικέ γυναίκα όταν σχεδίαζε. «Μόνο ένα πραγματικό είδωλο σαν κι εκείνη θα μπορούσε να ανοίξει το σόου» είπε χαρακτηριστικά η Ντονατέλα Βερσάτσε.

Στην περίφημη front row, για να δουν από κοντά τη μεγάλη επιστροφή της Κάμπελ αλλά και την κολεξιόν του Atelier Versace, βρέθηκαν πολλές γνωστές προσωπικότητες, από την Ούμα Θέρμαν μέχρι τη Μένα Σουβάρι και τον Ντέιβιντ Φέρνις.

ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα







Μποζουκια Αθηνα