Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Η πρωτοποριακή συνεργασία του Lil Koni με το ανθρωποειδές Sophia

Αυτό κι αν είναι είδηση: Ελληνας καλλιτέχνης έκανε ντουέτο...

Aνέστης Μενεξές: Ο party man της Θεσσαλονίκης

Τον Ανέστη Μενεξέ τον γνώρισα ως θαμώνας σε μαγαζί...

Σπύρος Μπιμπίλας – «Καπετάν Λάτσης» στο Μπάκιγχαμ

Ο ηθοποιός πάτησε το πόδι του στη θρυλική θαλαμηγό «Christina O.» για να ενσαρκώσει τον Λάτση στη δημοφιλή σειρά «The Crown»

Γιάννης Λάτσης ο Σπύρος Μπιμπίλας! Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών αποκάλυψε τον ρόλο του στη δημοφιλή βρετανική σειρά «The Crown» («Το Στέμμα») που έχει αποκτήσει εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλον τον κόσμο μέσα από την πλατφόρμα του Netflix!

Mάλιστα, ο ηθοποιός πάτησε το πόδι του στην «Christina O.», τη θρυλική θαλαμηγό που αγόρασε ο Αριστοτέλης Ωνάσης το 1954 αντί 34.000 δολαρίων και στην οποία φιλοξένησε κάποια από τα πιο θρυλικά ονόματα του διεθνούς τζετ σετ, όπως η Γκρέις Κέλι και ο Φρανκ Σινάτρα, για να πάρει μέρος στα γυρίσματα!

Να σημειωθεί ότι οι παραγωγοί του «The Crown» επιστράτευσαν τη θαλαμηγό του Ελληνα κροίσου για να αναπαραστήσουν το ταξίδι του πρίγκιπα Καρόλου και της πριγκίπισσας Νταϊάνα στην Ιταλία, έναν χρόνο πριν μπει οριστικό τέλος στον γάμο τους.

Τα γυρίσματα

Έτσι ο πρόεδρος του ΣΕΗ άφησε για λίγο τις σκοτούρες από το #MeToo που συνταράσσουν τον καλλιτεχνικό χώρο και ανέβηκε στην «Christina O.» για να παίξει στο πλευρό της Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι (Νταϊάνα) και του Ντόμινικ Γουέστ (Κάρολος)! Ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκάλυψε τον ρόλο του ως καπετάν Λάτσης στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα», χωρίς όμως να πει πολλά πολλά για τα γυρίσματα, μια και δεσμεύεται με ρήτρα εμπιστευτικότητας στο συμβόλαιό του. «Μου δίνει μεγάλη χαρά, αλλά δεν θεωρώ ότι είναι η κορυφαία στιγμή της καριέρας μου. Εχω κάνει πιο σημαντικά πράγματα εδώ» ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΕΗ λέγοντας, εκτός των άλλων, ότι θα συμμετέχει επίσης και στην ταινία «Πέντε 5 five», με τον διεθνή ηθοποιό Manu Bennet.

Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μπιμπίλας συμμετέχει σε ξένη παραγωγή, αφού είχε συμμετάσχει και παλαιότερα στην παραγωγή της Columbia Pictures «Οι πρώτοι Oλυμπιακοί Aγώνες στην Ελλάδα» (The First Olympics: Athens 1896). Υπενθυμίζουμε για τους λάτρεις του «Στέμματος» ότι ο πέμπτος κύκλος θα επικεντρώνεται στην ταραχώδη περίοδο της πριγκίπισσας Νταϊάνα και του Καρόλου, όπου το ζευγάρι ετοιμάζεται να πάρει διαζύγιο. Δεν έχει γίνει γνωστή ακόμη η ημερομηνία κυκλοφορία της σειράς, αλλά το πιθανότερο είναι να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2022.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Ζόρικα τα… πράγματα για τη Χατζίδου

«Δυστυχώς, τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ό,τι...