Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

«Ψυχοκόρες»: Ο γοητευτικός απατεώνας Τάσος Μέρμηγκας

Όσα θα δούμε στο αποψινό διπλό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Ο Τάσος...

Ο Γιώργος Μαργαρίτης έφερε το «Κελί 33» στο «Έναστρον»

Μια ιδιαίτερη στιγμή, τόσο για τον ίδιο τον Χρήστο...

«Πρωινό ΣουΣου»: Άνοδο στο δυναμικό κοινό

Άνοδο στο δυναμικό κοινό 18-54 καταγράφει η εκπομπή «Πρωινό...

Τραβάνε τα μαλλιά τους οι επικοινωνιολόγοι στα γραφεία της Κουμουνδούρου με τις…...

Λυτοί και δεμένοι έχουν πέσει πάνω του για να...

Φέσια από γιαλαντζί σταρ και άγριο παρασκήνιο

❱❱ «Βόμβες» για όσα γίνονται στην ελληνική showbiz από τον Σωτήρη Τσαγδή, που πλέον ντύνει συζύγους σεΐχηδων 
❱❱ Τα καρφιά για τη Νομικού, το παράπονο για τη Γερμανού και οι αποκαλύψεις για Ηλιάδη και ΔρακοπούλουΑπό τη
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Μαύρη πέτρα στην ελληνική showbiz έριξε ο στιλίστας Σωτήρης Τσαγδής. Ο πιο περιζήτητος και ακριβοπληρωμένος ενδυματολόγος των 90s και 00s εγκατέλειψε την Ελλάδα πριν από οκτώ χρόνια και σήμερα διαπρέπει στα Αραβικά Εμιράτα ντύνοντας συζύγους σεΐχηδων με τα πιο ακριβά κομμάτια της υψηλής ραπτικής.

Ο «θαυματοποιός» των πιο εκκεντρικών απαιτήσεων των ζάπλουτων κυριών ζει πλέον ανάμεσα στο Παρίσι και στον Λίβανο, πετώντας με ιδιωτικά αεροσκάφη και συνοδεία security, αφού στις βαλίτσες του στοιβάζονται ρολόγια, κοσμήματα και συλλογές prêt-à-porter ισχυρών brand names, όλα αμύθητης αξίας.

f2 1
ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ • Ο Τσαγδής με τη Λιβανού και τον Σαμαρά

«Εργάζομαι πλέον στις ζώνες όπου υπάρχει πετρέλαιο! Δεν είναι εύκολη δουλειά, ωστόσο οι οίκοι μόδας μού παρέχουν με ευκολία κομμάτια haute couture, αφού οι αποδέκτες είναι φερέγγυοι. Πρόσφατα έντυσα μια Τουρκάλα, η οποία μου συστήθηκε ως επιστήθια φίλη της Εμινέ Ερντογάν. Είχε λατρεία στην Hermès. Διάλεξα υπέροχα και πανάκριβα κομμάτια που μας δειγμάτισαν στο privé και συνεχίσαμε τις πρόβες στη σουίτα της σε 5άστερο ξενοδοχείο του Παρισιού. Εμεινα πολύ ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, όπως κι εκείνη, ανταμείβοντάς με γενναιόδωρα. Το tip ήταν υπέρογκο. Σχεδόν όσα και η αμοιβή μου» αποκαλύπτει στην «Espresso» ο Τηνιακός ενδυματολόγος!

Ασύλληπτα ποσά

Τα ποσά που δαπανούν για ρούχα οι κυρίες που φορούν μπούρκα είναι ασύλληπτα, όπως ισχυρίζεται ο Σωτήρης Τσαγδής, ο οποίος μαθήτευσε δίπλα στον Πιερ Καρντέν και τον Πάκο Ραμπάν. «Μπορεί οι γυναίκες στον Λίβανο, στο Αμπού Ντάμπι, στην Τζέντα, γενικότερα στα εμιράτα, να εμφανίζονται στα κοσμικά πάρτι και στις φαντασμαγορικές γιορτές κρύβοντας με μπούρκα τα ονειρεμένα, πανάκριβα και μοναδικά κομμάτια, ωστόσο στα παλάτια τους πετούν τη μαντίλα και το ευχαριστιούνται!» αναφέρει με ενθουσιασμό.

f7
Από αριστερά: Με τη Χριστίνα Μαραγκόζη • Με Δάντη, Παρθένη και Γερμανού • Με την Ελένη Δήμου

Με περηφάνια περιγράφει τη συνεργασία του με την πριγκίπισσα Σεϊζάρ της οικογένειας του εμίρη του Κατάρ. «Ντύνεται με ρούχα των οίκων Βερσάτσε, Οσκαρ ντε λα Ρέντα, Αλεξάντερ Μακουίν, αλλά και του Λιβανέζου Ζουχέιρ Μουράντ. Ψάχνω πάντα τις πιο grande συλλογές για εκείνη» μας λέει. Ωστόσο, το κομμάτι του styling απαιτεί και αξεσουάρ. Αληθινά. «Πρόσφατα διαμεσολάβησα στη Chopard, με την designer Καρολίν Σόιφλε, για την αγορά ενός ρολογιού αξίας 600.000.000 ευρώ για πολύ καλή πελάτισσα. Ονομα δεν αναφέρω, υπέγραψα συμφωνητικό σιωπής!» μας λέει. Οι μετακινήσεις του, όταν απαιτηθεί άμεσα συνάντηση, γίνεται πάντα με ιδιωτικά αεροπλάνα και συνοδεία bodyguards. «Αδυνατώ να μεταφέρω διαμάντια, περιδέραια, δαχτυλίδια χωρίς ασφάλεια. Είναι επικίνδυνο ακόμα και για τη ζωή μου» τονίζει ο στιλίστας, ο οποίος αποκαλύπτει ότι την πόρτα για τη δεύτερη λαμπερή καριέρα του στο εξωτερικό τού άνοιξε η Κασσάνδρα Βογιατζή. «Η γνωριμία μου με την κόρη του Γιώργου Βογιατζή έγινε στα γυρίσματα της ταινίας “Πρόμαχος”. Εμεινε πολύ ικανοποιημένη με τη δουλειά μου κι έπειτα η συνεργασία μας εξελίχθηκε σε φιλία. Με προσκάλεσε στο σπίτι τους στο Μαλιμπού, όπου διάσημες προσωπικότητες μπαινόβγαιναν» ανέφερε και τα μάτια του έλαμψαν. Και συνέχισε: «Εκεί γνώρισα την Αμάλ Αλαμουντίν Κλούνεϊ, η οποία έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τη δουλειά μου. Υστερα γνωρίστηκα με τη Σαρλίζ Θερόν, την Τζούλια Ρόμπερτς, τον Λεονάρντο ντι Κάπριο και είπα μέσα μου “Θεέ μου, τι ζω!”. Η Κασσάνδρα μού άνοιξε τον δρόμο και την ευγνωμονώ!» Στο Παρίσι συνάντησε και την Κιμ Καρντάσιαν. «Δράμα. Χάλια. Από σωματότυπο και ασχήμια. Προκλητικά αναιδής» είπε με στόμφο.

f12
«Κλικ» στην Μιμή Ντενίση

Τι οδήγησε, όμως, τον περιζήτητο στιλίστα, ύστερα από 25 χρόνια καριέρας στα λαμπερά φώτα της showbiz, να μεταναστεύσει στο εξωτερικό; Ο άνθρωπος πίσω από τoυς Μιμή Ντενίση, Χαρούλα Αλεξίου, Πέγκυ Ζήνα, Νότη Σφακιανάκη, Κατερίνα Στανίση, Νίνο, Νίκο Βέρτη, Καίτη Γαρμπή, Ναταλία Γερμανού και τόσους άλλους καλλιτέχνες πρώτης γραμμής αγανάκτησε με συμπεριφορές και χρωστούμενα χιλιάδων ευρώ από γιαλαντζί σταρ, όπως είπε. Γι’ αυτό έφυγε…

«Με επέλεξε η Ναόμι»

«Ημουν πάντα επιλογή των διασήμων. Ακόμα και η Ναόμι Κάμπελ, όταν ήρθε στην Ελλάδα τη δεκαετία του ’90, με επέλεξε ανάμεσα σε δεκάδες άλλους συναδέλφους μου και ήταν μια υπέροχη συνεργασία. Θυμάμαι πως είχα επιλέξει μια σειρά από διαμαντένια δαχτυλίδια, όμως τόνιζαν τα άσχημα δάχτυλα των χεριών της -το μόνο της ψεγάδι- και έφυγα από το στούντιο του φωτογράφου Γιώργου Καλφαμανώλη για να επιστρέψω με κομμάτια που της ταίριαζαν υπέροχα!» θυμάται ο Σωτήρης και έπειτα σαν χείμαρρος τα λόγια παίρνουν τον δρόμο τους, καρατομώντας πασίγνωστα πρόσωπα του θεάματος…

f9
Από αριστερά: Αγγελική Ηλιάδη, Καίτη Γαρμπή και Κιμ Καρντάσιαν

«Τη Δούκισσα Νομικού την έντυνα επί πέντε χρόνια δωρεάν. Της είχα αδυναμία. Οταν όμως έσπασα το πόδι μου, δεν με πήρε ούτε ένα τηλέφωνο. Σοκαρίστηκα. Μοιραζόταν μαζί μου τα πολύ προσωπικά της και δεν περίμενα τέτοια συμπεριφορά. Για να μην αποκαλύψω τι έγινε μια χρονιά στα παρασκήνια του MAD. Ασ’ το. Εκοψα αμέσως» αναφέρει. Ο ενδυματολόγος σε σειρές, θεατρικές παραστάσεις, αλλά και εκπομπές όπως οι «Ραντεβού στα τυφλά», «Ολα», «Σαν στο σπίτι σας» υπήρξε για πολλά χρόνια στιλίστας της Ναταλίας Γερμανού. «Οταν πήγε στον Alpha, επέλεξε να συνεργαστεί με τον βοηθό μου. Πικράθηκα, ωστόσο στην πρεμιέρα τής έστειλα μήνυμα για καλή αρχή. Μου απάντησε λοιπόν πως έπρεπε να πάω στον σταθμό και να ζητήσω από την παραγωγή να αναλάβω τη θέση στιλίστα! Μα γνώριζα από την παραγωγή πως δεν ήμουν επιλογή της. Ενιωσα πως με κορόιδευε. Αλλά την αγαπώ ακόμα πολύ» υποστηρίζει.

f3 1
Αριστερά: Στο καμαρίνι με τη Μάρω Λύτρα. Δεξιά: Με τη Δούκισσα Νομικού

Υπήρξαν άνθρωποι στη ζωή του, όπως λέει, που από ένστικτο αγάπησε από την αρχή για το καθαρό βλέμμα και το αληθινό χαμόγελό τους. «Η Μιμή Ντενίση είναι μια πραγματική κυρία. Μου χάρισε απλόχερα όλα τα καλά, την έχω θησαυρό στην ψυχή μου. Να σου πω; Θα επέστρεφα στην Ελλάδα μόνο αν ήταν να συνεργαστώ μαζί της. Τόσο ψηλά την έχω» τονίζει. Αψογες συνεργασίες είχε και με τον Νότη Σφακιανάκη και την Ελένη Δήμου. Επίσης, με τους Ντόρα Μπακογιάννη, Δήμητρα Παπανδρέου, Γωγώ Μαστροκώστα, που τον επέβαλε στον χώρο, Πέγκυ Ζήνα, Ναταλία Δραγούμη, Σμαράγδα Καρύδη, Αλκη Κούρκουλο, Λήδα Ματσάγγου, Μαρία Κορινθίου και Κατερίνα Λέχου. Η τελευταία, μάλιστα, του στάθηκε με πολλή αγάπη. «Οταν μπούκωσε η ψυχή μου από τις ατιμίες και τα φέσια, η Κατερίνα με πήγε σε ψυχολόγο. Εκεί βρήκα τον εαυτό μου» αποκαλύπτει σήμερα και προσθέτει: «Επρεπε να μιλάω. Να απαιτώ πιο δυναμικά τα λεφτά που μου χρωστούσαν διάφορες τραγουδίστριες. Μα και οι καταστροφές που είχαν υποστεί ρούχα και παπούτσια και τα πλήρωνα από την τσέπη μου. Αυτό συνέβη με τη Φανή Δρακοπούλου, την Αγγελική Ηλιάδη (επί εποχής Μπάμπη Λαζαρίδη), αλλά και με προηγούμενο σύντροφο της Μαριάντας Πιερίδη» λέει και γυρίζει το βλέμμα.

Οι… αυλές

Επειτα από δέκα συναπτά χρόνια συνεργασίας με τον Νίκο Βέρτη παραιτήθηκε. «Οι αυλές τρώνε τους πετυχημένους. Μόνο αυτό θα πω. Και η Καίτη Γαρμπή ανήκει σε αυτή την κατηγορία, μα διαφέρει στο ότι έχει μια μεγάλη, υπέροχη καρδιά. Οι αγαθοεργίες της, τεράστιες. Θυμάμαι, όταν επισκεφθήκαμε γνωστό κατάστημα για να προβάρουμε ρούχα για την πίστα, η πωλήτρια που μας εξυπηρετούσε ήταν πολύ θλιμμένη. Είχε ανάγκη από 500.000 δραχμές και, μόλις το ξεστόμισε, η Καίτη άνοιξε την τσάντα και της έδωσε το ποσό. Λίγα χρόνια μετά συναντήθηκαν ξανά, η γυναίκα έσκυψε και την αγκάλιασε και εκείνη έβγαλε ένα ακριβό περιδέραιο που φορούσε στον λαιμό και της το χάρισε. Τόσο γλυκό και ευαίσθητο κορίτσι είναι!» λέει με χαμόγελο.

Η συνεργασία του με τον Νίνο Ξυπολητά ήταν περιπετειώδης! «Τον λατρεύω γιατί έχει απίστευτες αντιδράσεις. Φοράει σακάκι και τον πιέζει το κουμπί; Θα το πετάξει κάτω από το μπαλκόνι. Τον στενεύει το παντελόνι; Κι αυτό έξω από το παράθυρο. Εχει πετάξει έτσι κομμάτι αξίας 15.000 ευρώ. (γέλια) Νόμιζα θα με πεθάνει, αλλά τελικά είναι πολύ ντόμπρο άτομο. Θυμάμαι ένα πρωτοχρονιάτικο κάλεσμα για φαγητό στο σπίτι του. Αργήσαμε λίγο να φτάσουμε και είδαμε το γιορτινό τραπέζι να προσγειώνεται στον δρόμο» είπε γελώντας. 

f8
Ο Νίνο στα Mad Awards

Ο Σωτήρης Τσαγδής, με πολύ μεγάλη άνεση, απαντά και στο ερώτημά μας ποια Ελληνίδα θεωρεί πιο καλοντυμένη. «Αναμφίβολα τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη. Συνεργαστήκαμε σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση, επέλεξα για εκείνη ένα φίνο κομμάτι Νίνα Ρίτσι και το… απογείωσε»!

offer

{{-PCOUNT-}}24{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...