Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Πέννες με πέστο βασιλικού από τον Τίμο Ζαχαράτο

Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοίμασε στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε...

Μέσα σε μία εβδομάδα έχουν γίνει ήδη 41 καταγγελίες για ενδοσχολική βία...

Σοβαρές αλλαγές στα σχολεία, που θα οδηγήσουν στην ισχυροποίηση...

Αποτύπωμα στη σκανδάλη της καραμπίνας δείχνει ότι ο 36χρονος σκότωσε τη...

Επιβεβαιώθηκε η δολοφονία της 63χρονης γυναίκας από τον ίδιο...

Βροχή οι καταγγελίες γυναικών στην Κρήτη για ενδοοικογενειακή βία

Διαδέχονται η μία την άλλη οι καταγγελίες γυναικών στην...

Εκανε πίσω η Αγγελική

Τι ζητάει η (ωραία) τραγουδίστρια από τους γονείς του Μπάμπη Λαζαρίδη για να τους επιτρέψει να βλέπουν τον εγγονό τους.

Η Αγγελική Ηλιάδη φαίνεται αποφασισμένη να κάνει ένα βήμα πίσω στη -μέχρι σήμερα εκρηκτική- σχέση της με τους γονείς του αδικοχαμένου επιχειρηματία Μπάμπη Λαζαρίδη μετά τη δημοσιοποίηση των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν προκειμένου να μπορούν να συναντούν τον εγγονό τους. Ωστόσο η γνωστή τραγουδίστρια θέτει την προϋπόθεση ότι εκείνοι δεν θα απασχολήσουν ποτέ ξανά με δηλώσεις τους τη δημοσιότητα.

Ολα ξεκίνησαν όταν η Μαρία και ο Μπάμπης Λαζαρίδης στράφηκαν εναντίον της τελευταίας συντρόφου του γιου τους η οποία σταδιακά διέκοψε την οποιαδήποτε σχέση μαζί τους, με αποκορύφωμα το 2012, όταν τους απαγόρευσε την επικοινωνία με τον 8χρονο σήμερα γιο της. Από την εξέλιξη αυτή οι γονείς του Μπάμπη Λαζαρίδη αισθάνθηκαν προδομένοι, αφού δεν περίμεναν ποτέ να τους συμπεριφερθεί με αυτό τον τρόπο η γυναίκα η οποία, σύμφωνα με τις δηλώσεις της, τους αγάπησε περισσότερο και από την οικογένειά της.

Αλλωστε, το μοναδικό που επιθυμούσαν εκείνη την περίοδο ήταν να βλέπουν το παιδί του γιου τους, καθώς γνώριζαν πολύ καλά πως η Αγγελική -ως μια όμορφη και νέα γυναίκα- επιβαλλόταν να συνεχίσει τη ζωή της. Τελικά η τραγουδίστρια (για πολλούς λόγους, που είχαν να κάνουν τόσο με την προσωπική της όσο και με την επαγγελματική της ζωή) θεώρησε σωστό πως έπρεπε να ξεφύγει από το παρελθόν και να κάνει μια νέα αρχή για την ίδια και το παιδί της, στο οποίο έπρεπε πια να συμπεριφερθεί ως μάνα και πατέρας μαζί.

Οσο και αν κάποιοι προσπάθησαν να τη συμβουλέψουν να επιτρέπει στους γονείς του Μπάμπη Λαζαρίδη να βλέπουν τον μικρό Μπαμπίνο, δεν τα κατάφεραν. Η Αγγελική για μεγάλο διάστημα ήταν ανένδοτη. Ετσι η κόντρα δεν άργησε να ξεσπάσει, με τους γονείς του Μπάμπη Λαζαρίδη να εκλιπαρούν με δηλώσεις τους να δουν τον εγγονό τους. Αυτό ήταν κάτι που πείραξε την τραγουδίστρια, η οποία ένιωσε προσβεβλημένη, χωρίς όμως να κάνει την παραμικρή κίνηση ώς την ημέρα που πήρε στα χέρια της τα ασφαλιστικά μέτρα τα οποία είχαν κατατεθεί σε βάρος της, με αποτέλεσμα να θορυβηθεί. Ομως, υποθέσεις όπως αυτή δεν λύνονται με όρους μέσα από ένα απλό τηλεφώνημα εξηγεί στην «Espresso» η δικηγόρος της οικογένειας Λαζαρίδη, Κατερίνα Μαυροειδή.

«Από την επικοινωνία που είχα με τη συνάδελφο δικηγόρο της αντίθετης πλευράς δεν διαπίστωσα μια εμπεριστατωμένη άποψη ότι η Αγγελική επιθυμεί να λυθεί εξωδικαστικά η υπόθεση, αλλά ούτε δέχτηκα μια σοβαρή πρόταση σε νομικό επίπεδο. Η πρόταση ήταν ότι η οικογένεια μπορεί να δει το παιδί ακόμα και σήμερα και αύριο -με την παρουσία πάντα της μητέρας-, αρκεί να σταματήσει να βγαίνει στα κανάλια. Εμενα νομικά αυτό δεν μου λέει κάτι, αφού δεν βλέπω διάθεση επί της ουσίας. Χρειάζονται συναντήσεις των δικηγόρων και η υπογραφή ιδιωτικού συμφωνητικού εκατέρωθεν, το οποίο θα επικυρωθεί κατά τη δικάσιμο που έχει προσδιοριστεί η αίτηση». Η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων ορίστηκε για τις 29 Οκτωβρίου.

ΘΑΝΟΣ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗΣ 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...