Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ο Ιλον Μασκ ενθουσιάστηκε με την Ελένη Τσολάκη

Ενθουσιάστηκε -με χρονοκαθυστέρηση!- ο Ιλον Μασκ, μεγάλο αφεντικό της...

Κυριακή 28/7/2013

Κριός: Είσαι έτοιμος για μεγάλες αλλαγές, δεν είσαι άλλωστε ο άνθρωπος που μπορεί να κάθεται ήσυχος για πολύ καιρό. Ισως λοιπόν νιώθεις ότι τώρα είναι η ώρα για να ξεκινήσεις νέα πράγματα που αφορούν την εργασία και το σπίτι. Μπορεί να ενέχουν ρίσκο, αλλά δεν φαίνεται να σε προβληματίζει αυτό. Δεν σου είναι άκρως απαραίτητη προϋπόθεση να βαδίζεις εκ του ασφαλούς, άλλωστε. Και η Αφροδίτη στο τέλος του Ιουλίου και στις αρχές Αυγούστου μπορεί να φέρει κάτι νέο όσον αφορά την εργασία. Στις 28 όμως η όψη του κυβερνήτη σου Αρη με τον Πλούτωνα είναι δύσκολη. Υπάρχει μια σύγκρουση μεταξύ σπιτιού και δουλειάς. Ισως, για παράδειγμα, να παρουσιάζεται μια ευκαιρία σε άλλη πόλη και να πρέπει να μετακομίσεις. Ισως η οικογένεια δεν συμφωνεί με τις αποφάσεις σου. Τις μέρες γύρω από τις 28 καλύτερα να σωπαίνεις και να διερευνάς.

Ταύρος: Δεν είναι και τόσο δύσκολο, εν μέσω τρικυμιών, να ερωτευτείς τελικά ή να ανακαλύψεις ένα νέο πάθος, όπως μια δημιουργική ενασχόληση, που να σε κάνει να τα δώσεις όλα σε αυτό. Και αυτό φαίνεται ότι πρέπει να κάνεις, να δοθείς ολοκληρωτικά σε κάτι ή σε έναν στόχο. Ή σε έναν άνθρωπο, σε μια σχέση δηλαδή. Το τέλος του Ιουλίου και όλος ο Αύγουστος μπορεί να φέρουν τον έρωτα στη ζωή σου ή μια σχέση που να αλλάξει πολλά. Και αν δεν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, τότε μπορείς να διανύσεις μια από τις πιο δημιουργικές περιόδους σου και αυτό να σε κάνει να δεις με πιο θετικό μάτι την καθημερινότητά σου. Μόνο γύρω στις 28 πρόσεξε την επικοινωνία με μια συνεργασία, συγκατοίκηση ή με τη σχέση σου. Δεν είναι και η καλύτερη μέρα για, χμ, τίποτα.

Δίδυμοι: Τις μέρες γύρω από τις 28 δεν μιλάς για χρήματα. Δεν σχολιάζεις, δεν διαπραγματεύεσαι, αποφεύγεις τις νέες συμφωνίες και αποφεύγεις να κάνεις δηλώσεις, ειδικά αν νιώθεις ότι τα νεύρα σου είναι κρόσσια. Γενικά, κάνεις ότι δεν πολυκαταλαβαίνεις. Η εξέλιξη των οικονομικών σου υποθέσεων θα είναι πολύ θετική, δεν χρειάζεται να ανησυχείς γι’ αυτό. Η συγκεκριμένη, όμως, μέρα είναι από τις δύσκολες και μπορεί να προκαλέσει μια σχετική αναστάτωση, ειδικά σε συζητήσεις με φίλους. Επίσης, καλό θα ήταν κανείς να μη διαπραγματευτεί οτιδήποτε για δικό σου λογαριασμό. Τις δικές σου υποθέσεις είναι απαραίτητο να τις χειριστείς εσύ. Στις αρχές του Αυγούστου ένα οικονομικό θέμα έρχεται στο προσκήνιο, αλλά αυτήν τη φορά για καλό. Φαίνεται ότι θα αρχίσεις σταδιακά να νιώθεις περισσότερο ασφαλής. Πού θα πάει, θα φύγει και ο Αρης από τον δεύτερο οίκο σου και θα ησυχάσεις.

Καρκίνος: Οκέι, ξεκινάει μια εβδομάδα λίγο δύσκολη, ευτυχώς στο πρώτο της μισό κατά βάση. Είναι πιθανό μια σχέση ή συνεργασία να σε προβληματίζει έντονα, σε σημείο υστερίας. Ομως, η αντίθεση του Αρη με τον Πλούτωνα λέει ότι καλύτερα να μην επιχειρήσεις να λύσεις τυχόν προβλήματα τώρα, ειδικά αν αυτά αφορούν και οικονομικά, πολύ απλά γιατί δεν θα βγάλεις άκρη και πιθανότατα τα νεύρα σου να διαλυθούν. Σαφώς δεν πρέπει να παραδοθείς σε καμία δυσάρεστη κατάσταση και πρέπει να εξακολουθήσεις να είσαι διεκδικητικός, αλλά να μην αναλάβεις ουσιαστική δράση, απαραίτητα τώρα. Υπομονή και μετά τις 29 η κατάσταση ξεκαθαρίζει, η κρίση σου γίνεται πιο ρεαλιστική και έρχεσαι στα ίσια σου. Εξάλλου, ο Δίας στο ζώδιό σου και οι εκπληκτικές όψεις που σχημάτισε τελευταία φέρνουν μόνο θετικές εξελίξεις. Θα μου πεις, πού ‘ν’ τες; Θα έρθουν κι αυτές, βιαστικέ Καρκίνε, από βδομάδα, μαζί με τη δίαιτα που θα ξεκινήσεις.

Λέων: Στις 28 έχουμε την αντίθεση Αρη και Πλούτωνα, η οποία είναι αρκετά ενοχλητική για όλους. Εσένα περισσότερο αφορά τη διάθεσή σου, μια αποστολή ή εργασία την οποία εκτελείς κατά πάσα πιθανότητα ολομόναχος και γενικότερα την προσφορά σου στους άλλους. Αυτοί οι άλλοι έρχονται πάντα την κατάλληλη στιγμή για να γίνουν απαιτητικοί, όταν εσύ δεν προλαβαίνεις καν να ασχοληθείς με τα δικά σου. Απόφυγε καλύτερα τις παρεξηγήσεις αυτές τις μέρες, φρόντισε τον εαυτό σου και πάρε τα πάνω σου, αφού διαφαίνεται μια ελπίδα στον ορίζοντα, με την Αφροδίτη να βρίσκεται πλέον στα οικονομικά σου. Και κάτι άλλο σημαντικό όχι μόνο για αυτές τις μέρες, αλλά γενικά: Σε καμία σχέση δεν φτάνει μόνο η αγάπη. Σίγουρα απαιτείται και κάτι που λέγεται όρια. Και όρια χρειάζονται και στον άλλον και στον εαυτό σου. Ετσι είναι η ζωή, μια συνεχής αναζήτηση ισορροπιών.

Παρθένος: Ο Αρης σε αντίθεση με τον Πλούτωνα. Μια ερωτική υπόθεση μπορεί να νιώσεις ότι ξαφνικά έχει θέματα, μια φιλική σχέση μπορεί να θέλει το ξεκαθάρισμά της (δεν σημαίνει ότι πρέπει να το κάνεις τώρα, απαραίτητα), μια πολλά υποσχόμενη γνωριμία μπορεί να είναι μούφα. Υπομονή λίγες μέρες, μετά τις 29 αρχίζει σταδιακά να ξεκαθαρίζει η κατάσταση και να καταλαβαίνεις κι εσύ ακριβώς με τι και ποιον έχεις να κάνεις. Ομως, εσύ έχεις την Αφροδίτη να σε στηρίζει. Και να επιδιορθώνει καταστάσεις ή εκεί που κάτι πάει να διαλυθεί να το σώζει τελευταία στιγμή. Δεν είναι και λίγο να έχεις τον εν λόγω πλανήτη με το μέρος σου. Εκτός που είσαι στα πιο γοητευτικά σου και καταφέρνεις να πείσεις τον άλλον για οτιδήποτε (καλά, αυτό το έχεις έτσι κι αλλιώς, αλλά ένα παραπάνω τώρα), διανύεις μια περίοδο που μπορεί να είναι τέρμα δημιουργική ή / και ερωτική.

Ζυγός: Εχει έρθει η εποχή των αλλαγών στον επαγγελματικό τομέα και ίσως σκέφτεσαι το ενδεχόμενο της μεγαλύτερης αυτονομίας. Σαν ιδέα αξίζει να τη διερευνήσεις από τις αρχές του μήνα, γιατί είναι πιθανό να βρεθούν οι ευκαιρίες να το κάνεις. Προσπάθησε να κινηθείς προς τις επιθυμίες σου, πάντως. Αν αυτό που κάνεις είναι κάτι που το θέλεις ή το κάνεις με αγάπη, τότε σίγουρα θα ανταμειφθείς. Κατ’ αρχάς, η ίδια η διαδικασία θα έχει νόημα, αλλά και το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Τις μέρες γύρω από τις 28 υπάρχει ένα θεματάκι: η αντίθεση του Αρη με τον Πλούτωνα. Οι επιθυμίες σου έρχονται σε σύγκρουση με τις επαγγελματικές απαιτήσεις; Οι απαιτήσεις και της δουλειάς και του σπιτιού είναι υπερβολικές; Δεν είναι οι καλύτερες μέρες για σημαντικές αποφάσεις και σοβαρές συζητήσεις.

Σκορπιός : Η εβδομάδα έχει δύο πλευρές. Μια δύσκολη, αφού ο Αρης και ο Πλούτωνας έρχονται σε αντίθεση στις 28, με αποτέλεσμα να νιώθεις ένταση, η διάθεσή σου να ανεβοκατεβαίνει και ενδεχομένως να έχεις δυσκολίες στην επικοινωνία σου με τους άλλους. Η επικοινωνία, μεγάλο θέμα αυτές τις μέρες, γι’ αυτό προσοχή. Από την άλλη, η κοινωνική σου ζωή αποκτά όλο και περισσότερο ενδιαφέρον, ενώ οι φίλοι είναι εκεί για σένα. Ισως θα έπρεπε να ασχοληθείς λίγο με το θέμα της δυσπιστίας που έχεις απέναντι στους άλλους. Ποτέ δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι οι άλλοι θα φέρονται πάντα με τον «σωστότερο» τρόπο. Ανθρωποι είναι και οι άλλοι, όπως άνθρωπος είσαι κι εσύ, και τα λάθη υπάρχουν για να διορθώνονται, να συγχωρούνται τις περισσότερες φορές και να εξελισσόμαστε.

Τοξότης: Τις μέρες γύρω από τις 28 μπορείς να αποφύγεις οτιδήποτε έχει σχέση με τα οικονομικά, συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες (αυτό ούτε για πλάκα), μεγάλες αγορές κ.λπ. Η αντίθεση Αρη και Πλούτωνα είναι λίγο έντονη, αλλά δεν θα τρελαθούμε κιόλας, λίγες μέρες μετά θα δεις λύσεις και ευκαιρίες να έρχονται. Η νέα θέση της Αφροδίτης στην Παρθένο, πάντως, είναι εξαιρετική για τα επαγγελματικά σου και οι όψεις που σχηματίζει με τον Πλούτωνα και τον Αρη είναι αυτές που θα φέρουν και τις λύσεις και τις ευκαιρίες στα οικονομικά, που λέγαμε πριν. Είναι λίγο απότομα τα σκαμπανεβάσματα της εβδομάδας, αλλά έρχεται ο Αύγουστος και όλα φτιάχνουν σιγά σιγά. Το σημαντικότερο είναι μέχρι τις αρχές του μήνα να διατηρείς την ψυχραιμία σου και να είσαι πιστός κυρίως σε δύο πράγματα: τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Η συμμαχία με τον εαυτό σου αποτελεί και τον δρόμο για την επιτυχία.

Αιγόκερως: Αληθινός διάλογος κομμώτριας και πελάτισσας: Κομμώτρια: Μα εσάς σας ξέρω, είστε κυριλέ και ντόμπρα. Πελάτισσα: Ναι, καλή, καλή, αλλά μη μου πατήσεις τον κάλο! Μη μου πατήσεις τον κάλο! Μπορεί να νιώθεις στη θέση της πελάτισσας αυτές τις μέρες με την αντίθεση Αρη και Πλούτωνα, η οποία είναι αρκετά άγρια και αφορά μια σχέση ή μια συνεργασία. Πάντως, καλό θα ήταν να μην τους πάρει όλους και τους σηκώσει. Αν χρειάζεται να διαπραγματευτείς κάτι, πρώτον, να το κάνεις όταν δεν είσαι θυμωμένος, άυπνος και άφαγος, δεύτερον, να το κάνεις μετά τις 29 που δεν θα υπάρχει τόση ένταση στην ατμόσφαιρα. Και, πάνω από όλα, σκέψου την Αφροδίτη που έρχεται στις 30 και στις 2 για να βάλει τέρμα στην κόντρα του Αρη με τον Πλούτωνα και να ευνοήσει στόχους, συνεργασίες και ταξίδια.

Υδροχόος : Μήπως είσαι λίγο κουρασμένος-η; Ψυχικά ή σωματικά. Θα μου πεις και ποιος δεν είναι, αλλά η δική σου περίπτωση θα μπορούσε αυτές τις μέρες, με την αντίθεση μεταξύ Αρη και Πλούτωνα, να είναι λίγο ιδιαίτερη. Μπορεί να σε έχουν κουράσει η δουλειά, το αποτέλεσμα που περιμένεις και αργεί, οι απότομες αλλαγές στη ζωή σου ή διάφορες άλλες πιέσεις. Πάντως, αν κάτι δεν προχωρεί τις μέρες γύρω από τις 28, σταμάτα, πάρε μια ανάσα, κοίταξε λίγο τον ορίζοντα και κάνε ένα διάλειμμα για να οργανώσεις τις διακοπές σου ή αν δεν έχεις τη δυνατότητα για κάτι τέτοιο, την επόμενη καλή στιγμή σου, που μπορεί να είναι και μια απλή βόλτα. Είναι κάπως επείγον να φροντίσεις τον εαυτό σου και να προσέχεις την υγεία σου. Πάντως η Αφροδίτη στην Παρθένο και οι πολύ αρμονικές όψεις που σχηματίζει δείχνει ότι θα επέλθει η ηρεμία από τις αρχές Αυγούστου και τυχόν προβλήματα θα διορθωθούν.

Ιχθύες: Και κάπου στις 28 σε αναστατώνει μια ερωτική υπόθεση ή ένα δημιουργικό έργο. Η αντίθεση Αρη και Πλούτωνα δείχνει ότι κάτι δεν προχωρεί ακριβώς όπως περίμενες ή ότι υπάρχει μια ένταση που μπορεί να σε προβληματίζει. Προς το παρόν δεν είναι απαραίτητο ούτε να τα λύσεις όλα ούτε να βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα. Λίγες μέρες μετά η Αφροδίτη θα έρθει να κάνει κάποιες διορθωτικές κινήσεις με τις πολύ αρμονικές όψεις που σχηματίζει με τον Αρη και τον Πλούτωνα και που αφορούν έρωτα, σχέσεις και συνεργασίες. Μην ξεχνάς ότι και ο Δίας από τον Καρκίνο είναι μαζί σου πλέον για έναν χρόνο σε ό,τι αφορά τη συναισθηματική σου ζωή. Και η στήριξή του δεν είναι και αμελητέα.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...