Πέμπτη, 8 Ιουνίου, 2023

Πρίγκιπας Χάρι: Ο δικηγόρος της «Daily Mirror» τον κόλλησε στον τοίχο στην...

Στον τοίχο «κόλλησε» τον Χάρι η υπεράσπιση της εφημερίδας...

Άκης Παυλόπουλος για το τροχαίο της Χριστίνας Σούζη: «Τρομάξαμε»

Η μετεωρολόγος του ΣΚΑΙ, Χριστίνα Σούζη, είχε ένα τροχαίο...

«Μαύρο Ρόδο»: Η Φιλαρέτη κρατάει στα χέρια της τα αποτελέσματα του DNA

Η Ελισάβετ μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο με αιμορραγία και...

Στη φυλακή ο λογιστής των μασόνων της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος

Σε επταετή κάθειρξη καταδικάστηκε ο πρώην λογιστής των μασόνων...

Οι κομμένοι… στοιχίζουν

Μόνο ο Τοτσέ έχει ελπίδες…

Μια μικρή περιουσία στοιχίζουν αυτή τη στιγμή στον Παναθηναϊκό οι έξι παίκτες που είναι «κομμένοι» και προπονούνται μόνοι τους στο «Απήλιον» μέχρι να βρουν νέα ομάδα. Οι Τοτσέ, Βιτόλο, Φορναρόλι, Πίντο, Σο και Βελάσκες στοιχίζουν στο «τριφύλλι» ενάμισι εκατομμύριο ευρώ ετησίως, ποσό που είναι μεγαλύτερο από την αξία όλου του υπόλοιπου έμψυχου δυναμικού, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί μέχρι αυτή τη στιγμή. Γι’ αυτό και η όσο το δυνατόν «αναίμακτη» αποχώρησή τους από τον Παναθηναϊκό αποτελεί ένα πολύ μεγάλο στοίχημα για τη διοίκηση. Διαφορετικά το οικονομικό πρόβλημα θα γίνει οξύτερο, εφόσον συνεχίσουν να «κάθονται» πάνω στα συμβόλαιά τους και δεν δεχτούν να αποχωρήσουν.

Από τον μοναδικό παίκτη που δεν έχει πάντως παράπονο ο Παναθηναϊκός είναι ο Τοτσέ, ο οποίος δείχνει άψογη συμπεριφορά και δεν αποκλείεται να δεχτεί πρόταση να μείνει, με ψαλίδισμα στο συμβόλαιό του, ενώ και ο Βιτόλο είναι μια λύση για την ομάδα, από τη στιγμή που χρειάζεται αμυντικό χαφ, αλλά επίσης με μειωμένες αποδοχές. Αντίθετα, Πίντο, Βελάσκες, Σο και Φορναρόλι δεν υπάρχει περίπτωση να μείνουν, έστω και με αναπροσαρμογή των συμβολαίων τους προς τα κάτω. Στο μεταξύ, ένας άλλος «κομμένος» παίκτης, ο Κουίνσι, που δοκιμάζει την τύχη του στην Κρίσταλ Πάλας, δίνει σήμερα το πιο καθοριστικό τεστ στο φιλικό με την Κρόουλι. Οι εντυπώσεις που έχει αφήσει μέχρι στιγμής είναι πολύ καλές και αν περάσει με επιτυχία το νέο τεστ, τότε είναι πολύ πιθανόν να μετακομίσει στην Πρέμιερ Λιγκ ανακουφίζοντας το ταμείο των «πράσινων» σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Από την ερχόμενη εβδομάδα εξάλλου αναμένονται εξελίξεις στο θέμα του Μαχαμαντού Ντιαρά. Ο άσος από το Μάλι είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Γιάννη Αναστασίου και υποσχέθηκε ότι το αργότερο μέχρι την Τετάρτη θα δώσει την τελική του απάντηση, γιατί περιμένει πρόταση από ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ.

Π. ΚΑΤΩΝΗΣ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Στην κηδεία του Αλέξανδρου Ωνάση, πήγα ντυμένη ως υπηρέτρια της οικογένειας και συνάντησα τη Τζάκι»

Μία αποκάλυψη που θα συζητηθεί έκανε Ελληνίδα δημοσιογράφος για...

Γιάννης Φλωρινιώτης πριν από 10 ημέρες: «Ο γιατρός είπε στην κόρη μου να με πάρουν να πεθάνω σπίτι»

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης δέκα περίπου ημέρες πριν φύγει από...

Ο νεαρός συνόδευσε τη γιαγιά του και γνωστή δημοσιογράφο στο Ηρώδειο

Ο νεαρός πήγε στο Ηρώδειο συνοδευόμενος από τη γιαγιά...

Τέλος ο Ανδρέας Μικρούτσικος από την εκπομπή της Καινούργιου; Οι δηλώσεις του θα συζητηθούν

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποκάλυψε αν θα συνεχίσει τη νέα...

Συντετριμμένες οι κόρες της Νόνικας Γαληνέα στο τελευταίο αντίο της

Δύσκολες ώρες έζησαν οι κόρες και τα εγγόνια της...

Έλληνας παρουσιαστής απέκτησε δίδυμα και το ανακοίνωσε στο facebook

Σε «πελάγη» ευτυχίας «πλέει» ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής καθώς...

Γέννησε η Μαρκέλλα Γιαννάτου

Μανούλα έγινε η Μαρκέλλα Γιαννάτου.Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο...

Ο γιος του Γιάννη Φλωρινιώτη λύγισε: «Είμαστε σε άθλια κατάσταση»

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης πέρα από σπουδαίος καλλιτέχνης ήταν και...