Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Με τα νέα αμόρε Βασάλος και Βαλαβάνη

Στην Κρήτη με τον νέο της σύντροφο η Ευρυδίκη...

Αγκαλιτσες για in love ζευγαρακια

Φωτογραφημένες αγκαλιές για δύο ακριβοθώρητα ζευγάρια της εγχώριας showbiz!...

Πρόβα καλοκαιριού από τη showbiz

Πρόβα καλοκαιριού για τα «καυτά» κορίτσια της showbiz, που...

Οσα συνέβησαν μέσα και έξω από το φετινό Met Gala στη Νέα...

«Παρέλαση» με τα γυμνά κορμιά τους έκαναν οι διασημότερες...

Vence-Rέμος χωρίς αιτία

Τα λεκτικά παραστρατήματα του λαϊκού τραγουδιστή, ακόμη και μετά τη συναυλία στη Μύκονο, που άναψαν κατακαλόκαιρα φωτιές και η προδοσία των… εχθρών του.

Πήγε να βάλει… φωτιά στο κέφι και τη διασκέδαση και τελικά ο Αντώνης Ρέμος βρέθηκε να ανάβει πυρκαγιές σε Ελλάδα και Γερμανία, με αποτυχημένες προσπάθειες κατάσβεσης. Τα ρεπορτάζ της «Espresso» έφτασαν μέχρι την «Bild», η οποία -άλλο που δεν ήθελε- δημοσίευσε άρθρο-κόλαφο για την Ελλάδα, την ώρα που το Βερολίνο έχει βολευτεί με τα 80 δισεκατομμύρια ευρώ που εισέπραξε από τις χώρες του Νότου. Οι Γερμανοί βρήκαν ευκαιρία να μας… κοπανήσουν την αύξηση του ελλείμματος, ενώ αποφάνθηκαν ότι «το μίσος κατά της Γερμανίας από τους πλούσιους της Ελλάδας καλά κρατεί. Επειδή μεταξύ άλλων ο Σόιμπλε απαιτεί συνεχώς την καλύτερη καταπολέμηση της φοροδιαφυγής στην Ελλάδα, εκείνοι φοβούνται για τις περιουσίες τους. Η αρμόδια ελληνική υπηρεσία έχει ανακαλύψει ήδη κρυμμένες πισίνες και πολυτελή σκάφη και έχει συλλάβει φοροφυγάδες».

Το βράδυ της προηγούμενης Κυριακής το «Nammos» της Ψαρούς, στη Μύκονο, άνοιξε τις πόρτες του (αφού εισέπραττε πρώτα 180 ευρώ ανά κεφάλι) στους πλούσιους και επώνυμους Ελληνες για το prive party που έχει γίνει… θεσμός. Παρ’ όλα αυτά στο παρελθόν έχει απασχολήσει όχι για τα πρόσωπα που συγκεντρώνει (φέτος, για παράδειγμα, παρούσα ήταν και η Κολομβιανή σεξοβόμβα Σοφία Βεργκάρα), αλλά για τα σκάνδαλα φοροδιαφυγής (το 2009 ο ιδιοκτήτης αναγκάστηκε να «σκάσει» 4.000.000 ευρώ ως πρόστιμο μια και δεν έκοβε τις αποδείξεις που έπρεπε), ενώ ο περσινός… αστακοπόλεμος είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων. Βέβαια, φέτος το ΣΔΟΕ ήταν παρών (με δύο κλιμάκια παρακαλώ) και δεν διαπίστωσε ατασθαλίες. Οι πληροφορίες λένε ότι ο τζίρος έφτασε τα 420.000 ευρώ (ποσό που γεννά απορίες, αφού ένας και μόνο καλεσμένος έκανε «ζημιά» 100.000 ευρώ).

Φέτος, ενώ ο καθένας θα περίμενε οι τόνοι να είναι πιο «χαμηλοί» λόγω της οικονομικής κρίσης που αντιμετωπίζει η χώρα μας, ήρθαν οι 6λιτρες σαμπάνιες των 25.000 ευρώ και τα «γαλλικά» του Αντώνη Ρέμου (που κάθε χρόνο είναι ο βασικός διασκεδαστής των καλεσμένων) για τη Ανγκελα Μέρκελ και τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Γνωστός εφοπλιστής ζήτησε να ανοίξει όλη η κάβα στα πόδια του τραγουδιστή, που κήρυξε την έναρξη της επανάστασης στην Ψαρού αποκαλώντας «μα… κω» την Γερμανίδα καγκελάριο, ενώ για τον υπουργό Οικονομικών της κυβέρνησής της -στη θέα κουτιών με σαμπάνιες που άνοιγαν μπροστά του είπε- είπε: «Αυτό θα δει ο Σόιμπλε και θα περπατήσει ο που… ης. Θαύμα, παιδιά! Σηκώθηκε ο Σόιμπλε και περπάτησε, ο που… ης».

Αφού άκουσε τα… σχολιανά του στα social media, ο τραγουδιστής αποφάσισε να απαντήσει (να απολογηθεί, καλύτερα, αν και αρνήθηκε ότι έκανε κάτι τέτοιο) ότι οι χαρακτηρισμοί αυτοί ήταν εν είδει αστεϊσμού. «Οσον αφορά το χιούμορ με τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας, είναι χιούμορ. Χιούμορ που εκφράζεται πολλές φορές στην υπερβολή, αλλά χιούμορ. Το χιούμορ του μέσου Ελληνα! Σε αυτούς ανήκω και εγώ και με αυτό τον τρόπο αντιδράμε στη σκληρή σημερινή πραγματικότητα στην οποία μας έχουν επιβάλει να ζούμε». Κι εκεί έκανε το πρώτο φάουλ. Χαρακτήρισε «χιούμορ» όσα είπε για έναν άνθρωπο με ειδικές ικανότητες και τον εαυτό του «μέσο Ελληνα»! Δεν χρειάστηκε πολύ για να ξεσπάσει νέος κυβερνοπόλεμος. Τα tweets έπεφταν «βροχή», ενώ τα ποσταρίσματα στο Facebook ήταν το ένα πιο αιχμηρό από το άλλο. Ο τραγουδιστής, βλέποντας τις διαστάσεις που πήρε το θέμα, αποφάσισε να κάνει την επόμενη κίνησή του μέσω Τwitter, αποκαλώντας στην ουσία «προδότες» εκείνους που έδωσαν στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για την… αμαρτωλή βραδιά, αυτούς δηλαδή που πλήρωσαν τις σαμπάνιες τις οποίες έπινε ανάμεσα στα τραγούδια του και εκείνους που κατέθεσαν «υπέρ Ρέμου και “Nammos”» το 180άρι στην είσοδο. Δεύτερο φάουλ, μη σας πούμε και πέναλτι, αφού αντί να εκνευριστεί με τον εαυτό του και τα όσα είπε πάνω στην… παραζάλη του κεφιού, τα έβαλε μ’ εκείνους που αποκάλυψαν το… επί πίστας μανιφέστο. Τελικά, οι αναποδογυρισμένες καρέκλες, τα πυροτεχνήματα, τα σφηνοπότηρα μέσα στους κουβάδες και τα καροτσάκια ήταν πταίσματα μπροστά στην αποτυχημένη απόπειρα επανάστασης του λαϊκού τραγουδιστή. Vence-Ρέμος!!

ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Γαμπρός στην Κρήτη

Με μια «σπορ θερινή» φωτογραφία ευχαρίστησε για τις ευχές...

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Αγωνία για την «αδελφή» της Αλίκης

Αγωνία για την εξαφανισμένη πρωταγωνίστρια της χρυσής εποχής του...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

«Χρυσά δάκρυα» της Johnson & Johnson για το καρκινογόνο ταλκ της εταιρίας

Διατεθειμένη να πληρώσει όσο όσο για να απαλλαγεί από...

Τσιρότο βάζει τέλος στον εφιάλτη των παιδιών

Οι ενέσεις, οι οποίες αποτελούν τον μεγαλύτερο φόβο των...