Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Δευτέρα 29/7/2013

Κριός: Ολα δείχνουν  ότι τα συναισθηματικά κολλήματα δεν μπορούν να μπουν εμπόδιο στον στόχο σου. Συνέχισε τις προσπάθειες, γιατί, αν μη τι άλλο, πλανητικά φαίνεται ότι είσαι σε θέση να αναδιοργανώσεις τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου.

Ταύρος: Φαίνεται ότι έχεις μπλέξει, με την καλή έννοια, με κάτι ή κάποιον-α που σε παθιάζει. Αν πρόκειται για κάτι δημιουργικό, δίνεσαι ολοκληρωτικά σε αυτό. Αν πρόκειται για έρωτα, είσαι έτοιμος να δώσεις και αισθάνεσαι σίγουρος-η για τον εαυτό σου.

Δίδυμοι: Η οικογένεια παίζει σημαντικό ρόλο στη διάθεσή σου. Η προσφορά σου (σε συναισθηματικό επίπεδο) προς ένα οικογενειακό πρόσωπο ή μια στενή προσωπική σου σχέση έχει μεγάλη σημασία και γι’ αυτόν που την εισπράττει και για σένα.

Καρκίνος: Σαν να υπάρχει μια ανάγκη να απελευθερωθείς και να κυνηγήσεις αυτά που θέλεις, χωρίς να σκέφτεσαι περιορισμούς και αναστολές. Η Σελήνη σε πολύ καλές όψεις με τον Δία και την Αφροδίτη είναι με το μέρος σου, καιρός να έρθεις κι εσύ με το μέρος σου.

Λέων: Αυτές τις μέρες συνειδητοποιείς ότι είναι απαραίτητη η ισορροπία στο να δίνεις και να παίρνεις. Οι περισσότεροι εξελιγμένοι Λέοντες αντλούν πιο πολλή χαρά με το να δίνουν, οι υπόλοιποι με το να παίρνουν. Ομως μια ισορροπία είναι σίγουρα εφικτή – και απαραίτητη.

Παρθένος: Μπορείς να οδηγηθείς κοντά σε έναν στόχο σου μέσω ενός ανθρώπου ή με μια ιδέα ή εμπειρία. Σήμερα είσαι ανοιχτός-ή σε κάθε θετική πληροφορία που μπορεί να σε βοηθήσει να αλλάξεις τις καταστάσεις προς το καλύτερο.

Ζυγός: Η διαίσθησή σου είναι εξαιρετική και μπορεί να σε οδηγήσει σε μια πολύ θετική επιλογή. Μην την αμφισβητείς αυτές τις μέρες, συζήτησε τις ιδέες σου, πάρε και μια δεύτερη γνώμη. Και προσοχή, παίρνε γνώμες, όχι «συμβουλές». Κανείς δεν μπορεί να σου πει τι να κάνεις.

Σκορπιός: Σήμερα μπορείς να επικοινωνήσεις, να συνεργαστείς άψογα και ενδεχομένως να γνωρίσεις ανθρώπους που να σου φαίνονται ενδιαφέροντες. Αυτό το τελευταίο δεν σου συμβαίνει και πολύ συχνά (το να βρίσκεις ανθρώπους ενδιαφέροντες), οπότε εκμεταλλεύσου το.

Τοξότης: Οι προσπάθειές σου να μπουν τα πράγματα σε μια τάξη στα επαγγελματικά αρχίζουν να πιάνουν τόπο. Ισως ξεκινήσεις κάτι νέο ή ολοκληρώσεις κάτι παλιό. Πάντως, φρόντισε να απαλλαγείς από εκκρεμότητες.

Αιγόκερως: Ενα ταξίδι θα μπορούσε σίγουρα να γεμίσει τις μπαταρίες σου. Επίσης, η σημερινή μέρα δείχνει ότι θα μπορούσε να έχει έντονο ερωτικό ενδιαφέρον. Πάντως, φαίνεται ότι κάτι αλλάζει τη διάθεσή σου.

Υδροχόος: Ενα θέμα που αφορά το σπίτι σήμερα μπορεί να έχει πολύ θετική εξέλιξη. Είναι πιθανό να αφορά μια οικονομική συμφωνία. Επίσης, φαίνεται ότι ένα οικογενειακό πρόσωπο μπορεί να σου δώσει μια ιδέα ή να σε στηρίξει.

Ιχθύες: Ανοίγει σταδιακά η διάθεσή σου, ανοίγεσαι προς τα έξω και τελικά ανταμείβεσαι με καινούργιες γνωριμίες με ενδιαφέροντες ανθρώπους. Είναι πιθανή μια νέα συνεργασία ή μια νέα συναισθηματική σχέση.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...