Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Στα χέρια πιάστηκαν ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Βασίλης Γραμμένος...

«Της Κορέας» έγινε χθες το μεσημέρι στην ελληνική Βουλή....

«Σασμός»: Χρήστος, Στέλλα εκφράζουν τα συναισθήματά τους

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Μαθιός, Βασιλική,...

Η Αννα Βίσση δεν «ψήνεται» για το «Voice»

Η Αννα Βίσση είπε «όχι» σε μια θέση στην...

Συμμορίες Ρομά έχουν ρημάξει τους τελευταίους μήνες την ανατολική Θεσσαλονίκη

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί τους τελευταίους μήνες οι κλοπές,...

Γλίτωσε από θαύμα ο Mr Koza Mostra!

Αγιο είχαν ο Ηλίας Κόζας, η σύντροφός του και δύο σκηνοθέτες του συγκροτήματος ύστερα από σοβαρό τροχαίο που είχαν στη Βόρεια Ελλάδα.

Από θαύμα γλίτωσαν ο Ηλίας Κόζας, η σύντροφος του Χαρά και οι δύο σκηνοθέτες των Koza Mostra, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε με άλλο όχημα, με αποτέλεσμα να ανατραπεί. Ο τραγουδιστής και μουσικός μίλησε αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιπέτεια που έζησαν τα ξημερώματα της Κυριακής…

«Ξεκινήσαμε να φύγουμε από την Ορεστιάδα, όπου είχαμε συναυλία, με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, γιατί χθες παίζαμε στην Τζια. Σκοπός μας ήταν να συνεχίσουμε οδικώς για Αθήνα και να πάμε στο νησί. Το αυτοκίνητο οδηγούσε ο σκηνοθέτης των βιντεοκλίπ μας Κυριάκος Νοχουτίδης, γιατί εγώ ήμουν πολύ κουρασμένος. Δίπλα του καθόταν η σύντροφός του και συνεργάτιδά μας, ενώ εγώ και η Χαρά ήμασταν στα πίσω καθίσματα» περιγράφει ο Ηλίας, ο οποίος ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει όσα συνέβησαν μέσα σε μια στιγμή.

«Εγώ και η Χαρά κοιμόμασταν, όπως και η σύντροφος του Κυριάκου, που ευτυχώς φορούσε τη ζώνη ασφαλείας. Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου όμως όσοι είχαμε πέσει για ύπνο πεταχτήκαμε, αφού αισθανθήκαμε τη σφοδρή σύγκρουση» περιγράφει ο Mr. Koza Mostra, που δεν κατάλαβε πώς το ήρεμο ταξίδι παραλίγο να μετατραπεί σε εφιάλτη.

«Τι είχε συμβεί; Ο Κυριάκος προκειμένου να αποφύγει ένα ζώο από τη μέση του δρόμου έκανε ελιγμό, το αυτοκίνητό μας έπεσε πάνω σε άλλο όχημα, με αποτέλεσμα μετά την πρόσκρουση να πέσουμε με σφοδρότητα στο διάζωμα που μας χώριζε από το αντίθετο ρεύμα, σχεδόν πλαγιομετωπικά. Το αμάξι ανατράπηκε, έφερε πέντε τούμπες και προσγειώθηκε πλάγια. Ξύπνησα από την πρόσκρουση, πάλευα να κρατήσω κόντρα με το πόδια, ενώ με τα χέρια μου προσπαθούσα να κρατήσω τη Χαρά. Αρχισαν να βγαίνουν καπνοί από τους αερόσακους. Τρόμαξα! Ενα θα σου πω, ευτυχώς που τα παιδιά μπροστά φορούσαν ζώνες ασφαλείας. Εγώ έχω γεμίσει μώλωπες, η Χαρά όμως έχει σπάσει τρία πλευρά και από τα θραύσματα των τζαμιών έχει μικρούς εξωτερικούς τραυματισμούς».

Στο νοσοκομείο

Μετά το ατύχημα η σύντροφος του Ηλία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ξάνθης, όπου νοσηλεύεται, ενώ εκείνος βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της. Μάλιστα κάνει λόγο για θαύμα στην περίπτωσή τους και υποστηρίζει πως αν οι φίλοι του που κάθονταν στα μπροστινά καθίσματα δεν φορούσαν ζώνη, τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα. «Αφού ζούμε, όλα καλά» καταλήγει ο τραγουδιστής που μαζί με την μπάντα του και τον Αγάθωνα είχε κερδίσει τις εντυπώσεις στη Eurovision της Σουηδίας.

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...