Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ....

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...

Το «φως» που… λύγισε τη Σκορδά

«Λύγισε» η Φαίη Σκορδά μπροστά στις κάμερες την ώρα...

Τσαγκρινού και dj Stephan αποκάλυψαν το φύλο του μωρού που περιμένουν

Γάμο και βάφτιση μαζί θέλουν να κάνουν η Ελενα...

Πυρά της ΠΟΣΠΕΡΤ προς τον πρόεδρο Κωνσταντίνο Ζούλα

Τι έφταιξε ή καλύτερα ποιος έφταιξε και ηλικιωμένοι άνθρωποι...

Ελληνικές διακοπές για τους «Game of Thrones»

Οι πρωταγωνιστές της δημοφιλούς σειράς απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης στη χώρα μας.

Οταν το… Westeros μετακόμισε στην Ελλάδα! Οι πρωταγωνιστές της δημοφιλούς σειράς «Game of Thrones» άφησαν δράκους και ανταρόλυκους πίσω τους, έφτιαξαν τις βαλίτσες τους και απολαμβάνουν τις διακοπές τους στη χώρα μας. Ο Ian McElhinney, που ενσαρκώνει τον Sir Barristan Selmy, διοικητή της βασιλικής φρουράς της Καλίσι Νταϊνέρις, χαλαρώνει στο νησί του… Τομ Χανκς, την Αντίπαρο. Ο Ιρλανδός ηθοποιός, προτού πιάσει ξανά στα χέρια του τα σενάρια για τον τέταρτο κύκλο του σίριαλ, βρέθηκε στο νησί και περπάτησε στα σοκάκια, θεωρώντας ότι θα περάσει απαρατήρητος, ωστόσο οι φαν της επικής σειράς που σημειώνει τεράστια επιτυχία και στην Ελλάδα τον αναγνώρισαν και φωτογραφήθηκαν μαζί του. Δεν είμαστε σίγουροι αν ο… Sir Barristan αποκάλυψε τη συνέχεια της ιστορίας στους θαυμαστές του, γνωρίζουμε όμως ότι βρήκε την Αντίπαρο ιδανική για ξεκούραση, καθώς σε λίγο καιρό θα πρέπει να ετοιμάσει τα πράγματα του για Μαρόκο, όπου και γίνονται τα γυρίσματα για τις σκηνές τις οποίες μοιράζεται με την Emilia Clark.

Την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκε στην Ιθάκη ο Miltos Yerolemou, ο Ελληνοκύπριος ηθοποιός που ενσάρκωσε τον Syrio Forel, τον δάσκαλο ξιφασκίας της Αρια Σταρκ, στην πρώτη σεζόν της σειράς. Οπως μας είπε, φιλοξενήθηκε στο σπίτι που έχουν φτιάξει ο Γερμανός Rolf Brunner και η σύζυγός του Clara από ανακυκλωμένο ξύλο, ενώ χρησιμοποιείται εξ ολοκλήρου ηλιακή ενέργεια για την τροφοδοσία και το νερό αντλείται από πηγάδι. Το ζευγάρι έχει φτιάξει αυτόν τον πρωτότυπο οικισμό τρία χιλιόμετρα έξω από το Βαθύ, ενώ βρίσκονται στη χώρα μας από το 1979.

Η… Μελισάνδρα τραγουδάει τον «Αύγουστο» του Παπάζογλου

Οι ηθοποιοί του «Game of Thrones» είναι φιλέλληνες και το αποδεικνύουν με κάθε τρόπο. Μετά τον Stephen Dillane, που ενσαρκώνει τον Ελληνα στην ταινία «Papadopoulos and Sons» του Μάρκου Μάρκου και συμπρωταγωνιστεί με τον Γιώργο Χωραφά, η τηλεοπτική ερωμένη του και «δεξί χέρι» του Carice Van Houten ανέβασε στο Vine (το νέο social media που κάνει θραύση στους ξένους celebrity) ένα βίντεο, στο οποίο τραγουδάει σε άπταιστα ελληνικά στίχους από τον «Αύγουστο» που έχει υπογράψει και ερμηνεύσει ο Νίκος Παπάζογλου. «Θα πάω κι ας μου βγει και σε κακό» τραγουδάει η «κόκκινη μάγισσα» της σειράς, Μελισάνδρα, και στο τέλος συμπληρώνει «νομίζω», αφού δεν είναι και πολύ σίγουρη για το κατά πόσο είπε σωστά τις λέξεις.

Η αλήθεια είναι πάντως ότι την αγάπη που δείχνουν οι δημοφιλείς ηθοποιοί για τη χώρα μας τη λαμβάνουν πίσω στο πολλαπλάσιο, αφού στην Ελλάδα υπάρχουν χιλιάδες φανατικοί όχι μόνο της σειράς αλλά και των βιβλίων του George R.R. Martin, στα οποία έχει βασιστεί η πανάκριβη και άκρως εντυπωσιακή παραγωγή.

ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...