Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ενας θηλυκός… Φρόιντ ανοίγει τα χαρτιά του!

Η Σοφία Κουρτίδου από τους «ΠΕΔΕΣ» αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του εαυτού της αλλά και της εκπομπής.

Τραγουδοποιός, ψυχολόγος, παρουσιάστρια, μα πάνω απ’ όλα άνθρωπος με θετική σκέψη και μπόλικη διάθεση για αυτοσαρκασμό, η Σοφία Κουρτίδου μας καλησπερίζει καθημερινά από την εκπομπή «ΠΕΔΕΣ» που προβάλλεται από τη συχνότητα του Αlpha. Η πολυτάλαντη Σοφία, που τον χειμώνα συμμετείχε στο μιούζικαλ «Fame», έμπλεξε με την τηλεόραση εντελώς τυχαία, όπως δηλώνει στην «Espresso»: «Μια μέρα χτύπησε το τηλέφωνό μου και ήταν κάποιος από την παραγωγή. Νόμιζα πως μου έκαναν πλάκα και την ώρα που μιλούσα googlara το όνομα του ανθρώπου. Τελικά είδα πως υπήρχε και έτσι πίστεψα πως όντως με θέλανε να περάσω για ένα δοκιμαστικό».

Οπως αποκαλύπτει, η παρουσίαση δεν ήταν ποτέ στα σχέδιά της, αν και όταν ήταν μικρή είχε τη… δική της εκπομπή σε ένα κανάλι της παιδικής της φαντασίας. «Στεκόμουν στον καθρέφτη μου και έκανα πως είχα τη δική μου εκπομπή με τίτλο “Εξών Φρεξών”. Ημουν και παρουσιάστρια και καλεσμένη και έλεγα και διαφημίσεις» λέει γελώντας. «Τελικά, πώς είναι τώρα που το ζεις στην πραγματικότητα;», τη ρωτάμε. «Σίγουρα αρκετά απαιτητικό και δύσκολο. Νιώθω όμως πως κάθε μέρα γίνεται όλο και καλύτερο. Νομίζω πως καθημερινά υπάρχουν στιγμές που έρχομαι σε δύσκολη θέση, αλλά με πολύ χιούμορ και θετική διάθεση απ’ όλα τα παιδιά το ξεπερνάω».

Μετά τα όσα είδαμε να συμβαίνουν τον χειμώνα στον… καναπέ της Ναταλίας Γερμανού, τολμούμε και τη ρωτάμε για τις σχέσεις που έχουν μεταξύ τους οι «ΠΕΔΕΣ». «Η αλήθεια είναι πως είμαστε ετερόκλητοι χαρακτήρες, αλλά αυτή είναι και η ομορφιά. Οσο περνάνε οι μέρες δενόμαστε όλο και πιο πολύ. Νομίζω είναι φυσικό. Αυτό που θέλω εγώ από τον εαυτό μου είναι να φτάσω σε τέτοιο σημείο, που θα μιλάω όπως ακριβώς όταν είμαι με την παρέα μου. Αυτό είναι για μένα το ζητούμενο». Οταν πάντως βλέπει τα… δύσκολα, θυμάται τον Νίκο Καζαντζάκη: «Ασπάζομαι τη φράση του συγγραφέα που λέει πως αν δεν μπορούμε να αλλάξουμε την πραγματικότητα, αλλάζουμε το μάτι που τη βλέπει». Ο ρόλος της Σοφίας στην εκπομπή τη θέλει και λίγο… Φρόιντ, καθώς ψυχαναλύει τους τηλεθεατές με τον δικό της τρόπο. «Μου στέλνουν e-mails και ζητάνε συμβουλές για διάφορα. Ακόμη και στον δρόμο με ρωτάνε τώρα. Πάντως στη δική μου τη δουλειά, στις μέρες μας χρειάζεται σίγουρα ένα χαρτί ψυχολόγου».

Το χαρακτηριστικό της πάντως είναι τα φουντωτά μαλλιά της! «Οταν ξυπνάω, ξυπνάει και η ζούγκλα μαζί μου, αλλά για να τα φτιάξω θέλω μόνο λίγα λεπτά. Είναι εντελώς φυσικά. Πολλές φορές μού τα τραβάνε για να το διαπιστώσουν. Εχει τύχει να μου πουν “ωραία περούκα”! Τα μαλλιά μου είναι όπως ο χαρακτήρας μου, αλαφιασμένα…» Παρά την εκκεντρική και δροσερή της παρουσία, δεν έχει βρεθεί ο επόμενος τηλεοπτικός μνηστήρας για τη νέα παρουσιάστρια. «Αυτό το διάστημα έχω επικεντρώσει την προσοχή μου στους “ΠΕΔΕΣ”. Ποτέ δεν λέω “όχι” σε νέες προτάσεις, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως τον χειμώνα θα εμφανίζομαι σε κάποια μουσική σκηνή» λέει η Σοφία που δεν γυρίζει την πλάτη στη μεγάλη της αγάπη, τη μουσική.

ΑΝΘΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...