Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Καμία ευθύνη δεν ανέλαβε ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος για το σκάνδαλο της Folli...

Καμία ποινική ευθύνη για τους «μαγειρεμένους» ισολογισμούς της εταιρίας...

Ο Τσακαλώτος ξεπέρασε τη… Γιόχανσον και παρομοίωσε τη Μαρία Καρυστιανού με...

Αφησε τη Σκάρλετ Γιόχανσον και «έπιασε» την Τζούλια Ρόμπερτς...

Ευρυδίκη: Μοιράζεται ακόμα ένα τραγούδι από το πρόσφατο άλμπουμ της

Μετά το «Αερικό», η Ευρυδίκη μοιράζεται με τους fans...

Πατρόν Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και... στη μόδα! Για πρώτη φορά...

Παππούς μοίρασε με τη διαθήκη του 15.000.000 ευρώ

Ο 80χρονος μετά το θάνατό του άφησε όλη την Κρήτη με το στόμα ανοιχτό, ενώ φρόντισε και τη νοσοκόμα του με “δωράκι” των 55.000 ευρώ.

Ο παππούς είχε τον τρόπο του κι έκανε μια τεράστια περιουσία όσο ζούσε, χωρίς να δίνει δικαιώματα για σχόλια στην τοπική κοινωνία της Κρήτης… Οταν έφυγε από τη ζωή, πριν από λίγες μέρες, τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό, καθώς αποκαλύφθηκε ότι μοίρασε με τη διαθήκη του 15 εκατομμύρια ευρώ, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει κι ένα «δωράκι» 55.000 ευρώ στην εντυπωσιακή αλλοδαπή νοσοκόμα του!

Ο 80χρονος, αν και δεν καταγόταν από το Ηράκλειο, δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά στην πόλη τις τελευταίες δεκαετίες και κατάφερε να πλουτίσει. Συγκεκριμένα, αποκαλύφθηκε ότι στους τραπεζικούς λογαριασμούς του υπήρχε ούτε λίγο ούτε πολύ το ιλιγγιώδες ποσό των 15 εκατομμυρίων ευρώ!

Το πουρμπουάρ

Δύο μέρες πριν αφήσει την τελευταία του πνοή στα 80 του χρόνια από σοβαρή ασθένεια που τον βασάνιζε, παρέδωσε μέσω του δικηγόρου του έναν φάκελο με ένα «χρυσό» πουρμπουάρ στη νοσοκόμα που τον φρόντιζε όλο αυτό τον καιρό. Οταν η 40χρονη πήρε στα χέρια της την επιταγή έμεινε άναυδη, αφού το ποσό που αναγραφόταν ήταν 55.000 ευρώ. Μέσα στον φάκελο, μάλιστα, υπήρχε και ένα σημείωμα, το περιεχόμενο του οποίου δεν έχει μάθει ακόμα κανείς, πέρα από την ίδια τη νοσοκόμα και ίσως τα τρία παιδιά της, το ένα από τα οποία σπουδάζει.

Ομως, τις τελευταίες ημέρες απέχει από την εργασία της. Το «δώρο» του επιχειρηματία έγινε γρήγορα γνωστό στους συναδέλφους της, στους οποίους δεν άρεσε καθόλου και, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς», την προειδοποίησαν να μην εμφανιστεί ξανά στην περιοχή τους για να εργαστεί, γιατί, όπως της διεμήνυσαν, θα έχει… κακά ξεμπερδέματα! Τρομαγμένη από την αντίδραση των συναδέλφων της και σοκαρισμένη από το απρόσμενο δώρο του ασθενούς της, η 40χρονη γυναίκα πήρε την απόφαση να αποτραβηχτεί ώσπου να κοπάσει ο θόρυβος και να ξεχαστεί όσο γίνεται το θέμα που κυριαρχεί στα «πηγαδάκια» της πόλης.

Ο γαλαντόμος επιχειρηματίας δεν άφησε χρήματα μόνο στην όμορφη νοσοκόμα του, αλλά τακτοποίησε μέσω της διαθήκης του και άτομα από το περιβάλλον του που δεν ήταν συγγενείς και κατά συνέπεια δεν θα μπορούσαν να διεκδικήσουν την περιουσία του.

Στη σύντροφο

Στην τελευταία του σύντροφο άφησε σε ρευστό 785.000 ευρώ, ενώ της είχε αγοράσει ένα ολοκαίνουργιο διαμέρισμα σε κεντρικό σημείο, αξίας άνω των 400.000 ευρώ! Αγνωστο παραμένει πόσα άφησε ο ηλικιωμένος στους συγγενείς του. Πάντως, το σίγουρο είναι ότι θα μείνει έντονα στη μνήμη κάποιων ανθρώπων.

ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Όσα λένε οι κακές γλώσσες για τον ερωτύλο Γιάννη Μπρατάκο

Οι άσπονδοι φίλοι του τον αποκαλούν «Μπάρκουλη του Μαξίμου»,...