Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Βροχή οι καταγγελίες γυναικών στην Κρήτη για ενδοοικογενειακή βία

Διαδέχονται η μία την άλλη οι καταγγελίες γυναικών στην...

Η «μαύρη αγορά» δοτών σπέρματος

Τη «μαύρη αγορά» των σούπερ δοτών σπέρματος στις ΗΠΑ...

Δεν θα πιστέψετε ποιος διάσημος τραγουδιστής είναι το αγοράκι στη φωτογραφία

Ο 37χρονος σήμερα διάσημος τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία του...

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος για τον χωρισμό του: «Είναι ένας μικρός θάνατος»

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος παραβρέθηκε στην παρουσίαση του νέου βιβλίου...

Επένδυση η ΑΕΚ με Θαναηλάκη

Ο γνωστός δημοσιογράφος μιλάει στην «Εspresso» για τον γιο του.

Σε νέα μεταγραφική κίνηση προχώρησε χθες η ΑΕΚ προσθέτοντας στη φαρέτρα της ακόμη έναν ταλαντούχο Ελληνα ποδοσφαιριστή. Ο λόγος για τον 18χρονο Λάμπρο Θαναηλάκη που υπέγραψε συμβόλαιο για 1+4 χρόνια.

Ο υψηλόσωμος (1,93 μ.) στράικερ είναι διεθνής με την Εθνική Παίδων της Ελλάδας και προέρχεται από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Είναι γιος του γνωστού δημοσιογράφου και παλιού πολίστα Γιώργου Θαναηλάκη (από τον πρώτο του γάμο με την Αγγλίδα Τζέιν Φλέτσερ), με τον οποίο επικοινωνήσαμε χθες προκειμένου να μας μιλήσει για τον γιο του και τη νέα πρόκληση στην καριέρα του με την ΑΕΚ.65g889h852

Πετύχαμε τον Γιώργο στις διακοπές του στην όμορφη Θάσο, όπου βρίσκεται μαζί με τη νυν σύζυγό του Βέρα Τριανταφυλλοπούλου, πρώην υπεύθυνη του γραφείου Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, και με ευχαρίστηση (και πολύ χιούμορ, όπως συνηθίζει!) μας μίλησε για τον Λάμπρο. Αλλωστε το… μήλο έχει πέσει κάτω από τη μηλιά. «Φουνταριστός» ο Γιώργος στις πισίνες στα νιάτα του, σέντερ φορ στα ποδοσφαιρικά γήπεδα ο υιός! «Ευτυχώς, μου έμοιασε. Ξανθός και… αδύνατος» ήταν από τις πρώτες ατάκες του μπαμπά Θαναηλάκη, ο οποίος όμως το… σοβάρεψε στα γρήγορα: «Εντάξει, το παραδέχομαι. Πήρε από την Αγγλίδα μητέρα του, την Τζέιν. Είναι φανερό πως έχει αγγλικό ταμπεραμέντο. Εχει και δύο ονόματα. Το αγγλικό του είναι Ντέιβιντ, το όνομα του παππού του.

»Ο Λάμπρος ξεκίνησε στις ακαδημίες “Κόσμος”. Επειτα πήγε στον Εθνικό Αστέρα. Τον είχε εντοπίσει ο Δημήτρης Μπαρμπαλιάς (σ.σ.: σκάουτερ του Ολυμπιακού) και αυτός μας είπε ότι διαθέτει τα προσόντα για να εξελιχθεί. Πήγαμε τελικά στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Συνέχεια μου μιλούσαν οι προπονητές του με καλά λόγια και συχνά ενδιαφέρονταν και ξένες ομάδες. Εχει δοκιμαστεί στη Βαλένθια, στη Μονακό και τη Λίβερπουλ».

Τον φώναζαν «Κράουτς»

Ο Γιώργος Θαναηλάκης ανέφερε επίσης για τον Λάμπρο: «Είναι πολύ ώριμος για την ηλικία του. Πολύ καλό παιδί. Χαμηλών τόνων, πεισματάρης, αλλά και προσγειωμένος. Αφοσιωμένος στο ποδόσφαιρο. Του αρέσει πολύ η μουσική. Κάνει και μόνος του μίξεις. Επίσης του αρέσει το καλό ντύσιμο! Μένει με τη μητέρα του στην Καισαριανή και με τον μικρό του αδερφό, τον Αλέξανδρο, που είναι 14 χρόνων. Εκείνος προτίμησε το μπάσκετ. Παίζει στη Νήαρ Ηστ. Αγαπημένο νούμερο του Λάμπρου είναι το “23”. Λόγω… Μπέκαμ φυσικά, αν και πρόσφατα δήλωσε θαυμαστής του Καβάνι και του Τόρες. Στην Παιανία πάντως τον φώναζαν “Κράουτς”. Είναι πολύ αδύνατος. Εχει ποσοστό λίπους μόλις 3,5%».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΑΖΙΩΤΗΣ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...