Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η «Μαντόνα» της Μυκόνου!

Η (θεατρολόγος) Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, πιο άσπρη κι από το φεγγάρι, φωτογραφίζεται ανάμεσα σε μαυρισμένους και είναι σαν τη μύγα μες στο γάλα.

Εχει το ίδιο σουλούπι με τη Μαντόνα. Είναι μικροκαμωμένη, ξανθιά, παιχνιδιάρα και… άσπρη μέσα στο κατακαλόκαιρο. Είμαστε σίγουροι ότι η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, παρά τις διακοπές της στη Μύκονο, μπαίνει στη θάλασσα καλυμμένη από την κορυφή μέχρι τα νύχια, όπως και η «βασίλισσα της ποπ», ενώ με τον ήλιο δεν συναντιέται ούτε καν με προκαθορισμένο ραντεβού! Η γνωστή θεατρολόγος έμοιαζε σαν τη μύγα μες στο γάλα στο «Full moon party» που διοργάνωσαν ο επιχειρηματίας Γιώργος Σακκλάρας και η Ελλη Αγγελιδάκη σε beach bar στον Πάνορμο της Μυκόνου, με οικοδέσποινα τη Βάνα Μπάρμπα.

Το μαύρισμα των καλεσμένων ερχόταν σε πλήρη αντίθεση με το ολόλευκο δέρμα της Μαριλένας, που θα το ζήλευε μάλλον και το ολόγιομο φεγγάρι. Δεν θα μπορούσαμε βεβαίως να μη σχολιάσουμε τις όλο νάζι πόζες της με την κατάμαυρη και πληθωρική Βάνα Μπάρμπα, η οποία ήταν και λίγο απρόσεκτη στη φωτογράφηση, αφού αποκάλυψε περισσότερα πράγματα απ’ ότι θα έπρεπε κάπου εκεί, στο μπούστο.

Η Μαριλένα, ντυμένη στα φούξια -ένα χρώμα που προτιμάει αρκετά συχνά -άλλωστε και το νυφικό της ήταν σε παρόμοιες αποχρώσεις-, εντυπωσίασε με τα ξανθά μαλλιά, την πολύ ανοιχτή επιδερμίδα αλλά και την πλήρη έλλειψη μακιγιάζ. Βέβαια, όταν έχει να τρέχει πίσω από δύο πιτσιρίκια πού να τα προλάβει όλα… Το ενσταντανέ της δε ανάμεσα στον επιχειρηματία Χρήστο Δεληλάμπρο και τον φίλο της Μιχάλη Παναγιωτάκη είναι η απόλυτη αποτύπωση του γιν και γιαν, ενώ τα πουκάμισα των κυρίων αλλά και η λεύκανση των δοντιών τους συναγωνίζονται την κρινένια επιδερμίδα της θεατρολόγου. Το ίδιο συμβαίνει βέβαια και με τον άντρα της ζωής της, τον σύζυγό της Κωνσταντίνο Κοροξενίδη, που την αγκαλιάζει στοργικά και αποδεικνύει ότι τα ετερώνυμα έλκονται.

Η Μαριλένα ωστόσο, που γνωρίζει τα in and outs της μόδας, μάλλον κάτι παραπάνω θα ξέρει. Ενδεχομένως το λευκό να είναι το νέο «μαύρισμα» και να μην το έχουμε πάρει χαμπάρι εμείς οι υπόλοιπες, που καθόμαστε και ψηνόμαστε με τις ώρες κάτω από τον -βλαβερό, είναι η αλήθεια- ήλιο.

ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...