Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Η «χαρά» του Big Brother

Οι τίτλοι τέλους της Ναταλίας Γερμανού σε μια εκπομπή που έμοιαζε (χάρη στις αποχωρήσεις συμπαρουσιαστών και συντελεστών) σαν το σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού».

Η Ναταλία Γερμανού και η αποχώρησή της από τον Alpha έχουν γίνει «talk of the town». Το παρασκήνιο γύρω από την απόφασή της να εγκαταλείψει τον καναπέ του «Μες στην καλή χαρά» μοιάζει με σίριαλ πολλών επεισοδίων, αφού όλη τη σεζόν δεν έπαψαν οι ξαφνικές αποχωρήσεις, τα όλο νόημα σχόλια στα social media, αλλά και οι μπηχτές στον «αέρα». Οι θαυμαστές της Ναταλίας Γερμανού ξέρουν πως η αγαπημένη παρουσιάστρια δεν πέρασε καλά φέτος, παρά το γεγονός ότι κατέβαλε αρκετές προσπάθειες. Μέχρι και πριν από λίγες μέρες η ίδια διατηρούσε σιγή ιχθύος, ώσπου ανακοινώθηκε πως τη θέση της αναλαμβάνει τελικά η Κατερίνα Καραβάτου, οπότε πόσταρε ένα μήνυμα όλο νόημα στο Twitter. Αλλωστε σε αυτές τις περιπτώσεις τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Η Ναταλία ό,τι είχε να πει το είπε μέσα σε δύο αράδες και όποιος κατάλαβε… κατάλαβε!

«Οι κύκλοι είναι για να κλείνουν. Πάνω απ’ όλα η υγεία και μετά η αξιοπρέπεια… Πάμε για άλλα» έγραψε στο Twitter η πετυχημένη παρουσιάστρια θέλοντας έτσι να τονίσει πως γι’ αυτήν πάνω απ’ όλα μετρούν οι ηθικές αξίες. Οπως εκμυστηρεύτηκε πρόσφατα σε οικεία της πρόσωπα, η χρονιά που πέρασε ήταν για εκείνην η πιο δύσκολη στην καριέρα της και αυτό όχι επειδή τα νούμερα της εκπομπής της δεν ήταν υψηλά -κάθε άλλο μάλιστα-, αλλά διότι παρά το γεγονός ότι φαινομενικά βρισκόταν στο τιμόνι της εκπομπής, κάποιος άλλος κινούσε διαρκώς τα νήματα και μάλιστα ευθαρσώς. «Την αγαπώ πολύ αυτή την εκπομπή. Μα νιώθω πως ό,τι έδωσα, έδωσα. Οσα έγιναν, με έφεραν σε πραγματικά δύσκολη θέση» αποκάλυψε σε συνεργάτη της μετά την απόφασή της να απομακρυνθεί από το κανάλι της Κάντζας.

Αλλωστε από την αρχή της σεζόν δεν έγιναν και λίγα. Σταδιακά το πλατό της εκπομπής θύμιζε το σπίτι του «Big Brother», αφού οι ξαφνικές αποχωρήσεις είχαν γίνει πλέον σύνηθες φαινόμενο. Πρώτα εξοστρακίστηκε από τον καναπέ της εκπομπής η Ευαγγελία Αραβανή που έφυγε με το πρόσχημα πως δεν ήταν συνεπής στις υποχρεώσεις της, και στη θέση της βρέθηκε… τσουπ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που με την άφιξή της έφερε αρκετές αναχωρήσεις. Ετσι, μετά το φευγιό της Ευαγγελίας Αραβανή, ακολούθησε η ηρωική έξοδος της αρχισυντάκτριας Μαίρης Κούσουλα, στη συνέχεια του σκηνοθέτη Περικλή Ασπρούλια και μετά από λίγο καιρό ήρθε η σειρά και της μαγείρισσας Ιωάννας Τσολομίτη.

Μάλιστα η αποχώρηση της μαγείρισσας ήρθε ύστερα από ένα περιστατικό που συνέβη στον «αέρα». Για του λόγου το αληθές, έπειτα από ένα αστείο που είπε η σεφ για τον Θέμη Γεωργαντά, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το συνέχισε χωρίς να βάλει όριο και η Ιωάννα Τσολομίτη της ύψωσε το χέρι λέγοντας: «Κωνσταντίνα, λες πολλά, παιδί μου, σταμάτα και κάποιες στιγμές! Βάλε και μια τελεία κάποια στιγμή». Αυτό δεν πολυάρεσε όμως στην Κωνσταντίνα που απάντησε κατηφής: «Καμία τελεία! Βάζω κόμμα και συνεχίζω απτόητη». Τότε η Ιωάννα Τσολομίτη είχε ρίξει τη «βόμβα» της με σχετικές δηλώσεις της στην εφημερίδα μας, που δεν κολάκευαν και ιδιαίτερα τη νεαρή Κωνσταντίνα: «Τους αγαπώ όλους. Με τη Ναταλία έχουμε άριστες σχέσεις. Με την Κωνσταντίνα οι σχέσεις μου ήταν ουδέτερες. Είναι αλλοπρόσαλλος άνθρωπος, μια κοπελίτσα που θέλει να πάρει θέση. Μακάρι να τα καταφέρει. Παίρνει τη θέση της αυτή τη στιγμή με πλάτες αλλουνού. Λυπάμαι γιατί μια κοπέλα στην ηλικία της θα έπρεπε να κοιτάει με τον δικό της αγώνα και με τιμιότητα να κάνει πράγματα».

Ετσι σιγά-σιγά το ποτήρι άρχισε να ξεχειλίζει και η υπομονή της Ναταλίας Γερμανού να εξαντλείται. Μάλιστα η παρουσιάστρια είχε πάρει την απόφασή της να μη συνεχίσει με αυτά τα δεδομένα την εκπομπή από το Πάσχα και μετά, ωστόσο προκειμένου να μην προκληθούν σούσουρο και αναστάτωση, επέλεξε να τελειώσει με το κεφάλι ψηλά τη σεζόν. Βέβαια εκείνο το διάστημα ήταν που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε θέσει και το βέτο της στα υψηλόβαθμα στελέχη του σταθμού στέλνοντας τελεσίγραφο: «Ή η Ναταλία ή εγώ».

Ετσι η «φούσκα» του καλού κλίματος της εκπομπής έσκασε και η Ναταλία φαίνεται πλέον πως έχει λυτρωθεί. Υστερα από τόσα χρόνια καριέρας ήταν ίσως η μόνη φορά που δεν μπορούσε να αποτρέψει πισώπλατα μαχαιρώματα και αποχωρήσεις καλών της συνεργατών. Η τελευταία επαφή που είχε η παρουσιάστρια με το κανάλι ήταν την Παρασκευή 26 Ιουλίου, όταν και αποδεσμεύτηκε οριστικά, απ’ ό,τι φαίνεται. Τώρα αυτό που θέλει είναι να ξεκουραστεί και να πάρει ψύχραιμα τις αποφάσεις της. Η ίδια έχει δεχτεί πρόταση για βραδινό talk show, ωστόσο, όπως έχουμε αναφέρει ξανά, φλερτάρει έντονα και με την ιδέα να απέχει αυτή τη σεζόν από την τηλεόραση.

ΑΝΘΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...