Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Η λαίδη κι ο «αλήτης»

Ο «άτακτος» Μαροκινός Γκαντ Ελμαλέ που έκλεψε την καρδιά της Κασιράγκι!

Δεν είναι όμορφος, ωστόσο το ερωτικό παρελθόν του υπήρξε θυελλώδες. Οπως φαίνεται, ξέρει καλά πώς να «ρίξει» μια γυναίκα, όποια κι αν είναι αυτή. Ο Γκαντ Ελμαλέ έκλεψε την καρδιά μιας από τις πιο γοητευτικές και φινετσάτες γαλαζοαίματες, της Σαρλότ Κασιράγκι. Ζουν έναν μεγάλο έρωτα και περιμένουν το παιδί που θα ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

Η ιστορία αγάπης ανάμεσα στη νεαρή πριγκίπισσα και τον γεννημένο στο Μαρόκο κωμικό ηθοποιό, που είναι τέταρτος στη λίστα των πιο ακριβοπληρωμένων σταρ της Γαλλίας, γεννήθηκε λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα του 2011. Το ζευγάρι φρόντισε να κρατήσει μυστική τη σχέση του, ωστόσο το μυστικό έπαψε να είναι μυστικό τον περασμένο Μάρτιο, όταν ο Ελμαλέ συνόδευσε την αγαπημένη του στον ετήσιο φιλανθρωπικό Χορό των Ρόδων, που διοργανώνει ο θείος της, πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό. Λίγο αργότερα ένα δαχτυλίδι σε σχήμα καρδιάς με πολύτιμους λίθους έκανε τις φήμες για αρραβώνα να οργιάσουν.

Στην αρχή, η Καρολίνα δεν είδε με ενθουσιασμό την παρουσία του «άτακτου» ηθοποιού στη ζωή της κόρης της. Δεν την ενοχλούσε η δουλειά του, αλλά οι ερωτοδουλειές του και τα δεκαέξι χρόνια διαφοράς από την κόρη της. Μάλλον προτιμούσε τον Αλεξ Ντελάλ, ένα Βρετανό πλουσιόπαιδο με τον οποίο συνδεόταν η κόρη της μέχρι τον Δεκέμβριο του 2011.

Ο Γκαντ Ελμαλέ είναι γόνος εύπορης οικογένειας Εβραίων από την Καζαμπλάνκα, όπου γεννήθηκε πριν από 42 χρόνια. Ο πατέρας του ήταν έμπορος στο επάγγελμα και ερασιτέχνης μίμος. Στα 17 του ο Ελμαλέ έφυγε από το σπίτι του με προορισμό το Μόντρεαλ του Καναδά, για να σπουδάσει πολιτικές επιστήμες. Ωστόσο ποτέ δεν αγαπούσε την ιδέα των σπουδών. Εναν χρόνο αργότερα, η αγάπη του για την υποκριτική τον οδήγησε σε κλαμπ και ραδιοφωνικούς σταθμούς. Εγραφε κωμικά κείμενα τα οποία και ερμήνευε με μεγάλη επιτυχία. Ετσι έφυγε για το Παρίσι, όπου γράφτηκε στην Cours Florant, μία από τις καλύτερες σχολές υποκριτικής. Επόμενο βήμα του το stand up comedy που έκανε σε μικρά θέατρα. Κι ύστερα ήρθε ο κινηματογράφος. Ο Ελμαλέ έχει γυρίσει πολλές ταινίες με Γάλλους σκηνοθέτες, ενώ πρόσφατη «διεθνής» δουλειά του είναι η ταινία «Μεσάνυχτα στο Παρίσι» του Γούντι Αλεν. Επίσης έχει παίξει στις «Περιπέτειες του Τεντέν», του Στίβεν Σπίλμπεργκ και στο «Κεφάλαιο» του Κώστα Γαβρά.

Οσο όμως κατακτούσε φήμη με το ταλέντο, άλλο τόσο κατακτούσε κι όμορφες γυναίκες, κυρίως ηθοποιούς. Στην ατζέντα του υπήρξαν μεταξύ άλλων η Μαρί Φιζάν, η βιολονίστρια Σαμπίν Λανγκάρντ και η ηθοποιός Αν Μπροσέ, η οποία το 2000 γέννησε τον γιο του Νοέ. Η σχέση τους τέλειωσε όταν ο άσχημος γόης ερωτεύτηκε τη σταρ της όπερας Ορελί Ντιπόν. Η Μπροσέ έγραψε τότε το βιβλίο «Τrajet d’une amoureuse econduite», ένα ρομάντζο στο οποίο αναφέρεται στη σχέση τους. Ακολούθησαν η ηθοποιός Νόρα Αρνεζεντέρ και η δημοσιογράφος Μαρί Ντρουκέρ. Κι ύστερα ήρθε η Σαρλότ του Μονακό. Το ζευγάρι ζει πλέον μαζί στην πολυτελή κατοικία του ηθοποιού στη Μονμάρτρη, που θεωρείται η καλλιτεχνική συνοικία του Παρισιού, και περιμένει με ανυπομονησία το μωρό του.

ΚΑΤΙΑ ΓΙΑΠΑΛΑΚΗ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...