Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Βροχή οι καταγγελίες γυναικών στην Κρήτη για ενδοοικογενειακή βία

Διαδέχονται η μία την άλλη οι καταγγελίες γυναικών στην...

Η «μαύρη αγορά» δοτών σπέρματος

Τη «μαύρη αγορά» των σούπερ δοτών σπέρματος στις ΗΠΑ...

Δεν θα πιστέψετε ποιος διάσημος τραγουδιστής είναι το αγοράκι στη φωτογραφία

Ο 37χρονος σήμερα διάσημος τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία του...

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος για τον χωρισμό του: «Είναι ένας μικρός θάνατος»

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος παραβρέθηκε στην παρουσίαση του νέου βιβλίου...

Η Λεωφόρος τον έκανε πιο όμορφο

Εμφανώς βελτιωμένος ο Παναθηναϊκός στην ιστορική επιστροφή απέναντι στη Λάτσιο (0-0).

Η (ιστορική) επιστροφή του στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας τον έκανε (ποδοσφαιρικά) πιο όμορφο και ο Παναθηναϊκός τη συνδύασε με μια ελπιδοφόρα εμφάνιση απέναντι στη Λάτσιο. Μπροστά σε δέκα χιλιάδες φιλάθλους που δημιούργησαν θερμή ατμόσφαιρα οι «πράσινοι» έκαναν την καλύτερή τους έως τώρα εμφάνιση με τις προσθήκες των νέων παικτών (Σίλντενφελντ, Αμπεΐντ, Καρέλη) που ξεκίνησαν στην αρχική ενδεκάδα και παρ’ ότι έχουν κάνει ελάχιστες προπονήσεις με την ομάδα, έδειξαν ότι θα βοηθήσουν σημαντικά. Σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια ο Παναθηναϊκός ήταν πιο δεμένος, έτρεξε περισσότερο, είχε ενέργεια, αλλά εμφάνισε και αρνητικά σημεία, όπως η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης στην τελική προσπάθεια και το εύκολο λάθος στην πάσα προς τα πίσω που έκαναν οι παίκτες του. Το τελικό 0-0 είναι δίκαιο, αν και η Λάτσιο είχε περισσότερες φάσεις προς την εστία, ενώ κορυφαία στιγμή για τον Παναθηναϊκό ήταν το οριζόντιο δοκάρι του Ντίνα στο 82′.

Στο 1ο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός στάθηκε εξαιρετικά στο α’ 20λεπτο, έχασε μια μεγάλη ευκαιρία με τον Ζέκα (6′) και απείλησε ξανά στο 44′ με τον Μπαϊράμι. Στην επανάληψη οι πολλές αλλαγές από τις δύο ομάδες έριξαν τον ρυθμό του αγώνα που αν και φιλικός, «στιγματίστηκε» από μια πεντάλεπτη διακοπή στο 60′ λόγω αντικειμένων που έπεφταν από την πλευρά της θύρας 13 προς τον τερματοφύλακα της Λάτσιο Μαρκέτι.

Ο Αναστασίου επέλεξε για την αρχική ενδεκάδα τους Καπίνο, Κουτρουμπή, Σίλντενφελντ, Μαρινάκη, Νάνο, Μέντεζ, Ζέκα, Αμπεΐντ, Καρέλη, Μπαϊράμι, Ντίνα, ενώ στην επανάληψη έπαιξαν και οι Κοτσόλης, Μουζακίτης, Ρισβάνης, Τριανταφυλλόπουλος, Δώνης, Λαγός, Μπεργκ. Η Λάτσιο ξεκίνησε με τους Μαρκέτι, Ντίας, Μπίλια, Εντερσον, Λούλιτς, Μπιάβα, Λεντέσμα, Ραντού, Κόμκο, Καντρέβα, Φλοκάρι. Στον πάγκο ήταν οι Μπιζάρι, Σιανί, Γκρέκο, Ερνάντες, Ρότζι, Κεϊτά, Γκονζάλες, Κανά, Βινίσιους, Καβάντα, Νοβαρέτι, Στρακόσια.

Π. ΚΑΤΩΝΗΣ


Νέος υποψήφιος ο Σάνι, «βάλτωσε» του Πράνιτς, πλησιάζει ο Ατζαγκούν

Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια προσπαθεί να πιάσει ο Παναθηναϊκός από τη Λάτσιο, γιατί πέρα από το χθεσινό φιλικό παιχνίδι φέρεται να είναι το φαβορί (σύμφωνα με τη «La Repubblica») για την απόκτηση του 20χρονου βραχύσωμου (1,64 μ.) Αφρικανού επιθετικού Εμάνουελ Σάνι, ο οποίος θα δοθεί δανεικός, καθώς δεν υπολογίζεται από τους «λατσιάλι». Η υπόθεση του Κροάτη Ντάνιελ Πράνιτς έχει «βαλτώσει» και η μοναδική εξέλιξη τις τελευταίες μέρες είναι ότι ο Παναθηναϊκός κινείται να τον αποκτήσει δανεικό, από την στιγμή που δεν λύνει το συμβόλαιό του με τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας. Εντός της εβδομάδας αναμένεται πάντως να τελειώσει με αίσιο τρόπο το θέμα του Νιγηριανού δημιουργικού μέσου Αμπντούλ Τζελίλ Ατζαγκούν. Εξάλλου, μετά τις Σαραγόσα, Μούρθια και η Βιγιαρεάλ είναι υποψήφια για την απόκτηση του Χοσέ Τοτσέ. 

– Στη Βέροια βρίσκεται ο διεθνής επιθετικός με την Ακτή Ελεφαντοστού Αρούνα Ντιντάν για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις. Σήμερα θα ξεκαθαρίσει η απόκτησή του ή όχι από τη «βασίλισσα του Βορρά». 

– Σε φιλικούς αγώνες: Εργοτέλης – Πλατανιάς 2-1, Πανιώνιος – Λεβαδειακός 0-0, Απόλλωνας – Παναιτωλικός 1-0.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...