Προβλέψεις για 13/3

ΚΡΙΟΣ: Είστε θετικοί και καλοπροαίρετοι, γεγονός που σας επιτρέπει να κάνετε εύκολα φίλους. Δώστε όμως σημασία στους ανθρώπους που θα γνωρίσετε σήμερα, καθώς υπάρχουν οι προϋποθέσεις να γίνουν σταθεροί σας φίλοι. Προχωρήστε με σοβαρότητα και μεθοδικότητα, και θα βγείτε κερδισμένοι.

ΤΑΥΡΟΣ: Νιώθετε μεγάλη εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας και ειδικά όσον αφορά τα επαγγελματικά σας καταφέρνετε να τραβήξετε την προσοχή πάνω σας. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για ουσιαστικά βήματα μπροστά. Ο συνδυασμός πείρας και διαίσθησης είναι εγγύηση για την επιτυχία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Να περιμένετε βοήθεια από φιλικά σας πρόσωπα σε κάτι σημαντικό που σας απασχολεί. Ακόμη και αν πρόκειται για συμβουλή, δώστε της ιδιαίτερη σημασία, καθώς είναι το κλειδί για τη λύση των προβλημάτων σας. Η μέρα είναι θετική για όσους σπουδάζουν ή εργάζονται στην εκπαίδευση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ζητήματα σχετικά με ακίνητη περιουσία, δωρεές ή κληρονομιές θα αρχίσουν να παίρνουν καλύτερο δρόμο. Φροντίστε όμως κι εσείς με υπομονή να βοηθήσετε τις εξελίξεις. Αν αξιοποιήσετε κατάλληλα σημαντικές ευκαιρίες στον οικονομικό τομέα, θα αποδώσουν μακροπρόθεσμα.

ΛΕΩΝ: Αποφύγετε ρίσκα και τολμηρές πρωτοβουλίες στον επαγγελματικό τομέα. Κινηθείτε συντηρητικά και με περίσκεψη. Αντιθέτως περνάτε πολύ ευχάριστες στιγμές με το αγαπημένο σας πρόσωπο και απολαμβάνετε τις πηγαίες εκδηλώσεις της αγάπης του προς το άτομό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσέξτε τους ανθρώπους που σας πλησιάζουν. Μπορεί να φαίνονται καλοπροαίρετοι, όμως μη βασίζεστε σε αυτούς, γιατί ίσως αποδειχτούν επιπόλαιοι. Δώστε σημασία στη σχέση σας και αποφύγετε αυταρχικές συμπεριφορές που μπορεί να φέρουν σε αμηχανία τον σύντροφό σας.

ΖΥΓΟΣ: Η αποδοτικότητά σας είναι πολύ καλή, ενώ φαίνεστε καλοπροαίρετοι και συνεργάσιμοι, γεγονός που αξιολογείται πολύ θετικά. Προσέξτε όμως τα οικονομικά σας, καθώς είστε επιρρεπείς σε πολλά έξοδα. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να ζήσετε απολαυστικές στιγμές με τον σύντροφό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:  Εχετε έντονη διάθεση για διασκέδαση και θα σας δοθεί η ευκαιρία να βρεθείτε με καλούς φίλους και να περάσετε πολύ όμορφα. Ισως ο σύντροφός σας νιώσει λίγο παραμελημένος. Δείχνοντας όμως τη ζεστασιά και το ενδιαφέρον σας θα καταφέρετε να κρατήσετε τις ισορροπίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήμερα δεν έχετε όρεξη για πολλά και θέλετε να αφιερώσετε χρόνο μονάχα σε ό,τι σας ευχαριστεί αληθινά. Φροντίστε όμως να μην παραμελήσετε τελείως υποχρεώσεις που είναι σημαντικές. Προσέξτε την διατροφή σας, καθώς είστε επιρρεπείς σε υπερβολές. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είστε γοητευτικοί και κερδίζετε την προσοχή των άλλων. Προσέξτε όμως τις γνωριμίες που κάνετε, καθώς μπορεί να αποδεχτούν επιπόλαιες και ανούσιες. Μπορείτε όμως να περάσετε όμορφα με καλούς φίλους και να ενημερωθείτε για ζητήματα που σας απασχολούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πολύ όμορφες στιγμές με την οικογένειά σας θα περάσετε σήμερα. Εχετε την ικανότητα να ανεβάζετε τη διάθεση των άλλων και αυτό θα το εκτιμήσουν όλοι ιδιαίτερα. Θετικές είναι οι εξελίξεις όσον αφορά τα οικονομικά σας και ευκαιρίες θα παρουσιαστούν εκεί που δεν το περιμένετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Η έμφυτη διαίσθησή σας οδηγεί σωστά τα βήματά σας. Σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο έχετε τη δυνατότητα να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Στον αισθηματικό τομέα είστε όμως επιρρεπείς σε βιαστικές κινήσεις και υπερβολές. Σκεφτείτε καλά προτού δράσετε.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ