Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Τρίτη 6/8/2013

Κριός: Η ατμόσφαιρα θα μπορούσε να είναι εκρηκτική με την όψη Σελήνης και Πλούτωνα, ειδικά στη σχέση σου ή στη δουλειά. Ασε να περάσουν λίγες μέρες και μετά τακτοποιείς έρωτες και οικογενειακά ζητήματα.

Ταύρος: Τα πράγματα στην επικοινωνία ίσως είναι λίγο δύσκολα. Εκφράσου για να μη σκάσεις, αλλά χωρίς ένταση. Τώρα, επειδή η Σελήνη βρίσκεται στον τέταρτο οίκο σου, δεν χρειάζεται να μπεις σε διαδικασίες κόντρας με τις στενές προσωπικές σου σχέσεις.

Δίδυμοι: Μπορεί ένα οικονομικό ζήτημα να θέλει επίλυση, λόγω της περίεργης όψης της Σελήνης με τον Πλούτωνα. Ασε να περάσουν λίγο αυτές οι μέρες, που η ένταση στην ατμόσφαιρα δεν σε αφήνει να σκεφτείς καθαρά, και δρας λίγο αργότερα.

Καρκίνος: Επειδή σήμερα η Σελήνη σχηματίζει μία όχι και τόσο ήρεμη όψη με τον Πλούτωνα, καλό θα ήταν να μη δίνεις σημασία σε αυτά που ακούς από έναν συνεργάτη ή από τον / τη σύντροφό σου. Επίσης καλό θα ήταν να αποφεύγεις συζητήσεις για οικονομικά.

Λέων: Η Σελήνη σχηματίζει όψη χιαστί με τον Πλούτωνα και ίσως δεν είσαι στα καλύτερά σου ψυχολογικά. Γενικά αυτές τις μέρες καλό θα ήταν να προσέχεις την υγεία σου, τη διατροφή, τον ύπνο, τις καταχρήσεις, τις απροσεξίες κλπ.

Παρθένος: Υπάρχει ένα συναισθηματικό ζήτημα ενδεχομένως το οποίο σε απασχολεί. Πιθανότατα υπάρχει κάποια σύγκρουση μεταξύ των επιθυμιών σου και αυτών που θεωρείς υποχρεώσεις. Γι’ αυτές τις τελευταίες είσαι σίγουρος;

Ζυγός: Καλό θα ήταν να αποφεύγεις συγκρούσεις με φιλικά ή / και οικογενειακά πρόσωπα. Σήμερα μπορεί να βλέπεις τα πράγματα από μια αρκετά συναισθηματική πλευρά. Σε μια τέτοια περίπτωση δεν θα ήταν πιο φρόνιμο να μιλήσεις ή δράσεις όταν θα είσαι πιο ψύχραιμος;

Σκορπιός: Η όψη της Σελήνης με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα αποτελεί άλλη μία ένδειξη ότι βρίσκεσαι σε κατάσταση έντασης αυτές τις μέρες. Αν έχεις πιεστεί ψυχολογικά, απόφυγε σοβαρές συζητήσεις και ξεσπάσματα που δεν οδηγούν πουθενά.

Τοξότης: Σήμερα θα μπορούσες να είσαι επιφυλακτικός με αυτά που ακούς και με τις υστερικά θετικές κινήσεις προς τη μεριά σου. Καλύτερα να μιλάνε περισσότερο οι πράξεις, παρά τα λόγια που, στην τελική, είναι αέρας.

Αιγόκερως: Η όψη χιαστί μεταξύ Σελήνης και Πλούτωνα δεν επιτρέπει σήμερα να πάρεις σημαντικές αποφάσεις σε σχέση με τα οικονομικά σου, ίσως επειδή μπορεί να μιλάει περισσότερο η ανασφάλειά σου παρά η λογική.

Υδροχόος: Η όψη μεταξύ Σελήνης και Πλούτωνα μπορεί να σε κάνει ιδιαίτερα συναισθηματικό απέναντι σε μια σχέση ή συνεργασία. Είναι πιθανόν επίσης οι «άλλοι» να έχουν αρκετές απαιτήσεις. Μήπως να ‘λεγες και κάνα όχι;

Ιχθύες: Είναι πιθανό ένα επαγγελματικό έργο να σε αγχώνει. Η σημερινή όψη Σελήνης και Πλούτωνα δείχνει κούραση, κυρίως ψυχολογική. Σε αυτή την περίπτωση φροντίζεις τον ελάχιστο χρόνο να τροφοδοτείσαι από αυτό που χρειάζεσαι: ξεκούραση, καλή διατροφή, ύπνο, παρέα.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...