Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Προδοσία εκ των έσω για Αντζελίνα Τζολί

Προδομένη από το «αίμα της» φέρεται ότι νιώθει η...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για...

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Τετάρτη 7/8/2013

Κριός: Η νέα Σελήνη στον Λέοντα σήμερα αφορά την ερωτική σου ζωή, τη δημιουργικότητα και τα παιδιά. Από σήμερα και μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες οι εξελίξεις σε αυτούς τους τομείς θα έχουν ενδιαφέρον. Ανοίγει μια νέα σελίδα στη ζωή σου.

Ταύρος: Η σημερινή νέα Σελήνη δείχνει ότι ξεκινάει κάτι νέο, που αφορά το σπίτι ή την οικογένεια. Μπορεί να σκέφτεσαι π.χ να μετακομίσεις ή να αλλάξεις πόλη. Οι επόμενες δύο βδομάδες ευνοούν τέτοιες κινήσεις.

Δίδυμοι: Με τη νέα Σελήνη στον Λέοντα ευνοούνται η επικοινωνία και η λογική σκέψη, αλλά και οι νέες συμφωνίες. Οι επόμενες δύο βδομάδες θα έχουν πολύ ενδιαφέρον και από πλευράς νέων γνωριμιών.

Καρκίνος: Μπαίνεις σε μια καλύτερη περίοδο για τα οικονομικά σου. Η σημερινή νέα Σελήνη δείχνει ότι τις επόμενες δύο βδομάδες ευνοούνται οικονομικές συμφωνίες και διαπραγματεύσεις. Είναι πιθανό και κάτι νέο σ’ αυτόν τον τομέα.

Λέων: Η σημερινή νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και αυτό είναι κάτι που όλοι περιμένουν με ανυπομονησία. Τις επόμενες δύο βδομάδες θα νιώσεις ανανεωμένος και θα δεις ενδιαφέρουσες εξελίξεις σε όλους τους τομείς.

Παρθένος: Η νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον Λέοντα και αφορά την ψυχολογική σου ισορροπία, το υποσυνείδητο και τη μοναχική (με την καλή έννοια) δουλειά. Διερεύνησε και το ενδεχόμενο μιας έξτρα ελεύθερης συνεργασίας ή εργασίας από το σπίτι.

Ζυγός: Η σημερινή νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον ενδέκατο οίκο σου και η θετική της επιρροή έχει να κάνει με την κοινωνική σου ζωή, τους φίλους, τις ομάδες και την προβολή της δουλειάς σου. Ξεκινάει κάτι νέο σε αυτούς τους τομείς.

Σκορπιός: Η νέα Σελήνη στον Λέοντα είναι θετική και έχει να κάνει με τα επαγγελματικά σου. Κάτι γίνεται σε αυτόν τον τομέα αυτές τις μέρες, παρ’ ότι είμαστε μέσα στο κατακαλόκαιρο. Και τις επόμενες δύο βδομάδες να αναμένεις ενδιαφέροντα νέα.

Τοξότης: Σήμερα έχουμε νέα Σελήνη σε ένα φιλικό ζώδιο για εσένα, τον Λέοντα. Τις επόμενες δύο βδομάδες μπορεί να ταξιδέψεις, να συνεργαστείς με άτομα από το εξωτερικό, να ασχοληθείς με σπουδές, να φτάσεις κοντά σε στόχους.

Αιγόκερως: Η σημερινή νέα Σελήνη αφορά τα οικονομικά που μοιράζεσαι με τρίτους, με αποτέλεσμα οι επόμενες δύο βδομάδες να είναι καλές για ρυθμίσεις, διαπραγματεύσεις και ίσως κάποιες συμφωνίες. Η σεξουαλική σου ζωή επίσης φαίνεται ότι μπορεί να έχει πολύ ενδιαφέρον.

Υδροχόος: Η σημερινή νέα Σελήνη ακριβώς απέναντί σου, στον Λέοντα, δείχνει ότι αλλάζει ο τρόπος επικοινωνίας σου με τους άλλους, ενώ ενδέχεται αυτή την περίοδο να μπεις σε μια νέα σχέση ή συνεργασία.

Ιχθύες: Σήμερα η νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον Λέοντα και αφορά την εργασία και την υγεία. Αν τις επόμενες δύο βδομάδες ξεκινήσεις ένα νέο επαγγελματικό έργο ή κάτι που να αφορά τη σωματική σου κατάσταση ή την εικόνα σου, φαίνεται ότι θα έχει επιτυχία.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...