Ριάλιτι στο MTV με νεαρές παρθένες

Οι πρωταγωνιστές θα είναι άτομα από 18 έως 25 ετών, που δεν θα έχουν φυσικά σεξουαλική εμπειρία ώς τώρα.

Κι εκεί που πιστεύαμε πως τα ριάλιτι έχουν φτάσει στα όριά τους, το MTV στην Αμερική αποδεικνύει πως δεν υπάρχουν όρια. Το δίκτυο που ξεκίνησε προβάλλοντας μόνο βιντεοκλίπ και σήμερα μπορεί ακόμα και να προκαλεί με κάποιες επιλογές του, προχωρά ακόμα περισσότερο παραγγέλλοντας την παραγωγή εκπομπής, στην οποία θα πρωταγωνιστούν άτομα που δεν έχουν σεξουαλική εμπειρία. Ηδη τα δώδεκα πρώτα επεισόδια ζητήθηκε να γυριστούν από την εταιρεία Endemol, εξειδικευμένη σε παραγωγές ριάλιτι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, πρόκειται ουσιαστικά για ένα ντοκιμαντέρ με πλοκή, που θα ακολουθεί μια ομάδα παρθένων παρακολουθώντας τη ζωή τους. Οι πρωταγωνιστές θα είναι άτομα από 18 έως 25 ετών, που προσπαθούν να βρουν τον δρόμο τους στον έρωτα και το σεξ, μιλούν γι’ αυτό με τους γονείς τους, αλλά και με τους φίλους τους που ήδη «το έχουν κάνει», και πιέζονται να υποκύψουν στους πειρασμούς που αντιμετωπίζουν. Σε κάθε επεισόδιο το κοινό θα γνωρίζει την ιστορία ενός ανθρώπου, τον οποίο η παραγωγή θα έχει εντοπίσει ύστερα από έρευνα απ’ άκρη σ’ άκρη των ΗΠΑ.

Φυσικά το κυρίαρχο ερώτημα θα είναι αν οι «πρωταγωνιστές» θα διατηρήσουν την παρθενία τους ή θα τη θυσιάσουν ύστερα από κάθε επεισόδιο. Κι επειδή απαιτείται κάποιο κοινωνικό μήνυμα, ακόμα και στα ριάλιτι, αυτό θα προέρχεται από την καμπάνια «It’s Your (Sex) Life», που στόχο έχει να ενδυναμώσει τους νέους, ώστε να λαμβάνουν σωστές αποφάσεις σε ό,τι αφορά τη σεξουαλική τους υγεία.

Το ριάλιτι θα προβάλλεται μία φορά την εβδομάδα, θα έχει ωριαία διάρκεια και αναμένεται να συζητηθεί, κάτι που το MTV έχει στις επιδιώξεις του και περιμένει, καθώς ανάλογες συζητήσεις έχουν γίνει στο παρελθόν και για άλλες εκπομπές του που έχουν έντονα σεξουαλικά μηνύματα.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΟΥΝΔΟΥΛΑΚΗΣ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ