Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Γιώργης αποκαλύπτει στον Χριστόφορο πως η Βικτώρια...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Και ξαφνικά κόντρα ανάμεσα σε Πετρουτσέλι και Πιερίδη

Νωρίς νωρίς τα... τσούγκρισαν τα πασχαλινά αβγά η Φλορίντα...

Ο Λευτέρης Χαρίτος μετά τη Μαρκέλλα Γιαννάτου βρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά...

Ο Λευτέρης Χαρίτος είναι ξανά ερωτευμένος και δεν το...

Καμία ευθύνη δεν ανέλαβε ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος για το σκάνδαλο της Folli...

Καμία ποινική ευθύνη για τους «μαγειρεμένους» ισολογισμούς της εταιρίας...

Ντύθηκε γαμπρός ο Τότσικας

Στα Χανιά ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας σειράς του ΑΝΤ1 «Μπρούσκο», με έναν γάμο που αναστάτωσε την πόλη.

Φόρεσε τα στιβάνια και την κρητικιά του βράκα, ανέβηκε πάνω στο μαύρο του άλογο και κατευθύνθηκε έφιππος προς την εκκλησία. Ο Αποστόλης Τότσικας ντύθηκε γαμπρός για τις ανάγκες της νέας τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 «Μπρούσκο» που υπογράφει η Βάνα Δημητρίου και σκηνοθετούν ο Ανδρέας Γεωργίου και ο Στάμος Τσάμης. Στα γραφικά Χανιά επέλεξαν να ξεκινήσουν τα γυρίσματα της ελληνοκυπριακής τηλεοπτικής σειράς που θα έρθει στις οθόνες μας από τον Οκτώβριο.

Επτά το απόγευμα και μια ολόκληρη πόλη, μαζί με τους τουρίστες, είναι στο πόδι. Από τις σκάλες ενός αρχοντικού κατεβαίνουν οι λυράρηδες και οι λαουτιέρηδες και τραγουδούν μαντινάδες γάμου. Οι σκηνοθέτες προσπαθούν να αποτυπώσουν στην κάμερα το ηλιοβασίλεμα, με τον Σήφη (Αποστόλης Τότσικας) να καλπάζει με την Καταιγίδα, όπως έχει ονομάζει το άλογό του, για να φτάσει στο λιμάνι. Η Ελένη Βαΐτσου, που υποδύεται τη νύφη, φορώντας ένα μακρύ δαντελένιο πέπλο βγαίνει από το στολισμένο καΐκι και συναντάει τον άνδρα της ζωής της. Με φόντο το ενετικό λιμάνι γυρίζεται μια από τις πιο ξεχωριστές σκηνές που, όπως είπε ο ηθοποιός, είναι μια απάντηση στα πλάνα της Κωνσταντινούπολης των τουρκικών σίριαλ.

Γαμοπίλαφο268h956h89

Εντεκα το βράδυ και στην πλατεία 1821 στήνεται το γλέντι του γάμου. Τα έχει όλα: γαμοπίλαφο και ρακές, μπαλοθιές και σπάσιμο πιάτων. Με αφορμή τα γυρίσματα δόθηκε στα Χανιά και η συνέντευξη Τύπου για το σίριαλ. Η Βαρβάρα Λάρμου, η Κύπρια ηθοποιός που υποδύεται την Κρητικιά, αναφέρθηκε στη βοήθεια που πήρε από την Εβελίνα Παπούλια ώστε να αφαιρέσει από την ομιλία της τα κυπριακά στοιχεία, ενώ ο Ανδρέας Γεωργίου είπε: «Για μένα ήταν όνειρό μου να κάνω μια σειρά στην Κρήτη. Από το 2001 το σκεφτόμουν. Είχα σχέση στην Κρήτη για πέντε χρόνια. Η Κρήτη με την Κύπρο στη μουσική, στο πάθος, στα ήθη μοιάζουν. Για μένα αυτή η σειρά έχει ένα μήνυμα. Οτι στην κρίση η Ελλάδα και η Κύπρος μπορεί να συνεργαστούν και να ορθοποδήσουν». Η Εβελίνα Παπούλια εξήγησε γιατί είπε αμέσως το «ναι». «Οι σκηνοθέτες είναι νέοι, δεν βαριούνται, δεν πάνε με την πεπατημένη», ενώ η πρωταγωνίστρια της σειράς Ελένη Βαΐτσου αποκάλυψε ότι η πρόταση για να συμμετάσχει στο «Μπρούσκο» της έγινε στις 12 το βράδυ, αφού, όπως είπε, «κατάλαβα ότι ο Ανδρέας δεν έχει σχέση με τον χρόνο».

ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ


Ξανά ερωτευμένοι Ανδρέας και Ελευθερία

Τι κι αν η Ελευθερία Ελευθερίου είχε δηλώσει πριν από λίγες ημέρες ότι η σχέση της με τον Ανδρέα Γεωργίου τελείωσε; Τα… γεγονότα δείχνουν άλλα! Ο νεαρός ηθοποιός και σκηνοθέτης βρίσκεται στην Κρήτη για τα γυρίσματα του «Μπρούσκο», αλλά δεν είναι ασυνόδευτος, αφού στο πλευρό του βρίσκεται η τραγουδίστρια και… θεωρητικά πρώην αγαπημένη του. Ωστόσο, όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες, το ζευγάρι δείχνει πιο ερωτευμένο από ποτέ. Ενδεχομένως η γραφική πόλη των Χανίων να βοήθησε στην αναθέρμανση του ειδυλλίου τους, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα, αφήνονται ο ένας στην αγκαλιά του άλλου και στα γεμάτα πάθος φιλιά. Το βράδυ της Δευτέρας μάλιστα, μετά το τέλος των γυρισμάτων, στήθηκε βραδιά καραόκε, όπου το ζευγάρι ξεσήκωσε τους θαμώνες με τις ερμηνείες του και κέρδισε το χειροκρότημα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....