Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ο άπιστος Μπον Τζόβι

Την επιτυχία του Δημήτρη Κοντολάζου «Δεν σου κάνω τον...

Τα δάκρυα της Σάττι για την απώλεια του πατέρα της

Σε μια ανθρώπινη και συγκινητική στιγμή, λόγω της πρόσφατης...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο Ιωάννης Καραγεώργης τιμήθηκε για την προσφορά του στο Φοιτητικό Οικοτροφείο της...

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο...

Στο «Σπίτι της Εμμας» με τον Νίκο Ορφανό!

Ο ηθοποιός θα παίξει στην κομεντί του Mega μαζί με τον Γιάννη Μπέζο και την Κάτια Δανδουλάκη.

Ο Νίκος Ορφανός, μετά το «Νησί» όπου υποδύθηκε τον γιατρό, επιστρέφει στο Mega, αυτή τη φορά μέσα από την οικογενειακή κομεντί του Βασίλη Ρίσβα και της Δήμητρας Σακαλή «Το σπίτι της Εμμας», στην οποία τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατούν ο Γιάννης Μπέζος και η Κάτια Δανδουλάκη. Αν και ακόμη δεν έχουν πέσει οι τελικές υπογραφές, καθώς εκκρεμούν κάποια θέματα οικονομικής φύσης, ο αγαπητός ηθοποιός μάς έδωσε μια μικρή γεύση για το τι θα δούμε από το δεύτερο μισό της σεζόν και μετά μέσα από το κανάλι της Μεσογείων, που για μία ακόμη φορά ποντάρει στα ελληνικά σίριαλ. «Αν τελικά κλείσει η συνεργασία, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο» λέει ο Νίκος Ορφανός και συνεχίζει: «Φαίνεται να είναι ένα πολύ καλό χαρτί, γιατί ο Γιάννης Μπέζος έχει ένα σταθερό κοινό που τον ακολουθεί, ο Ανδρέας Μορφονιός είναι εξαιρετικός σε αυτές τις οικογενειακές σειρές, είναι ελληνικότατο το σενάριο, που κι αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί δεν πρόκειται για διασκευή ή κάποιο ξένο fortmat».

Οσο για το στόρι, όπως μας λέει «παρουσιάζει καταστάσεις πολύ οικείες, αναγνωρίσιμες, όχι τραβηγμένες από τα μαλλιά, στις οποίες δημιουργούνται διάφορα ευτράπελα, ακριβώς λόγω της προσωπικής στάσης του ήρωα. Ο Γιάννης θα έχει έναν πολύ διαφορετικό ρόλο, αφού θα υποδυθεί έναν μεγαλύτερο σε ηλικία ήρωα, αντισυμβατικό, ο οποίος αποφασίζει να ζήσει με μια αλλοδαπή σύντροφο». Μάλιστα, ρωτώντας τη γνώμη του σχετικά με τα τουρκικά σίριαλ που έχουν κατακλύσει την ελληνική τηλεόραση, εκείνος απαντά: «Ολα αυτά έχουν να κάνουν με την αγορά. Οταν δεν μπορείς να χρηματοδοτήσεις μια παραγωγή, αναγκαστικά πας στη φθηνή εισαγωγή. Αν όμως δεν κρατήσουμε την ελληνική παραγωγή όπως την είχαμε μάθει τα τελευταία χρόνια -και το Mega κάνει σκληρή προσπάθεια να την κρατήσει στις τηλεοπτικές σειρές- θα πάμε πάρα πολύ πίσω και θα χάσουμε ό,τι έχουμε κατακτήσει. Οι ελληνικές σειρές, όταν επανέλθουν, θα έχουν χάσει αυτή την ποιότητα, δεδομένου και του γεγονότος ότι η δημόσια τηλεόραση δεν υπάρχει. Ολα εξαρτώνται από την αγορά».

Τέλος τον ρωτήσαμε για τη φιλία του με τη Βικτόρια Χίσλοπ, αλλά και το ενδεχόμενο το επόμενο βιβλίο της, «Το νήμα», να μεταφερθεί στη μικρή οθόνη. Ο Νίκος Ορφανός αποκάλυψε: «Γίνονται συζητήσεις με φορείς του εξωτερικού προκειμένου να το αναλάβουν, γιατί η ελληνική αγορά δεν μπορεί να το “σηκώσει” οικονομικά. Είναι πολύ ακριβή παραγωγή εποχής, στην παλιά Θεσσαλονίκη. Μιλάμε λοιπόν για μια σειρά σαν το “Νησί”». Οσο για τη συγγραφέα, υποστηρίζει: «Υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση και της αρέσει να διαβάζω τα βιβλία της. Εχουμε κάνει τρεις παρουσιάσεις μέχρι τώρα. Είναι ένας άνθρωπος πολύ χαρισματικός και μια πραγματική φιλέλληνας, σαν αυτούς που διαβάζαμε ότι υπήρχαν το 1821. Είναι σπάνιο είδος ευγενούς ανθρώπου και ταλαντούχου και θα τη βρω την άλλη εβδομάδα στον Αγιο Νικόλαο όπου έχει σπίτι και θα παραθερίζει».

ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...