Σάββατο 10/8/2013

Κριός: Το εξάγωνο Σελήνης και Ερμή είναι μια όψη που σου λέει αν ψάχνεις για συνεργασία/ες, κάν’ το τώρα. Είναι επίσης πιθανή η θετική εξέλιξη μιας ήδη υπάρχουσας συνεργασίας ή μια γνωριμία συναισθηματικού τύπου.

Ταύρος: Μπορείς να απαλλαγείς από εκκρεμότητες, να προχωρήσεις με ένα επαγγελματικό πρότζεκτ ή να αναλάβεις ένα νέο. Η όψη Σελήνης και Ερμή είναι θετική και για θέματα που αφορούν κατοικία και οικογένεια.

Δίδυμοι: Η επικοινωνία σου με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει (μάλλον ερωτικά) και το ενδιαφέρεις (επίσης ερωτικά) είναι ζεστή και τόσο ειλικρινής που γίνεται αποκαλυπτική. Μη διστάσεις να κάνεις ένα βήμα παραπάνω.

Καρκίνος: Ενα θέμα που αφορά το σπίτι, πιθανότατα οικονομικό, θα έχει θετική εξέλιξη. Για παράδειγμα, μπορεί να πετύχεις χαμηλότερο ενοίκιο από ό,τι περιμένεις σε ένα σπίτι που σε ενδιαφέρει. Είναι επίσης πιθανόν ένα οικογενειακό πρόσωπο να έχει μια καλή ιδέα.

Λέων: Η επικοινωνία μπορεί να είναι θετική και ζεστή σήμερα, ενώ ταυτόχρονα μπορείς να πείσεις τον οποιονδήποτε για το οτιδήποτε. Ταυτόχρονα η Σελήνη και ο Ερμής μπορεί να φέρουν και κάτι σε νέα συμφωνία.

Παρθένος: Είναι πιθανόν να έχεις ένα καλό νέο για τα οικονομικά σου ή μια είδηση που να σε κάνει να νιώσεις περισσότερο ασφαλής. Η όψη μεταξύ Σελήνης και Ερμή φέρνει ισορροπία και αρμονία σε όλους τους σημαντικούς τομείς.

Ζυγός: Η Σελήνη στο ζώδιό σου σχηματίζει πολύ αρμονική όψη με τον Ερμή, που δεν ευνοεί μόνο την κοινωνική σου δικτύωση και τις φιλικές σου σχέσεις, αλλά και την προβολή του επαγγελματικού σου προφίλ.

Σκορπιός: Η συγκέντρωση και η μέθοδος μπορούν να σε οδηγήσουν με μεγάλη ταχύτητα προς έναν επαγγελματικό σου στόχο. Οσο πιο προγραμματισμένος και συνεπής είσαι τόσο το καλύτερο.

Τοξότης: Η σημερινή όψη Σελήνης και Ερμή μπορεί να φέρει σχέδια για ένα ταξίδι ή να αφορά σχέσεις και συνεργασίες με το εξωτερικό. Πρόκειται για μια όψη που με κάποιο τρόπο θα νιώσεις ότι διευρύνει τους ορίζοντές σου.

Αιγόκερως: Η όψη Σελήνης και Ερμή ενισχύει τη φαντασία, την πειθώ σου και το πνεύμα συνεργασίας. Οι ιδέες σου είναι εξαιρετικές και ίσως πρέπει να τις προβάλεις – όχι όμως να τις «χαρίσεις» και να επωφεληθούν άλλοι.

Υδροχόος: Είναι πιθανή μια συνεργασία ή γνωριμία με άτομο από το εξωτερικό. Η όλη επαφή είναι διανοητικά ενδιαφέρουσα και μπορεί να έχει και συναισθηματική εξέλιξη. Σήμερα πάντως ευνοούνται γενικότερα οι σχέσεις σου.

Ιχθύες: Η όψη Σελήνης και Ερμή σε εξισορροπεί και φέρνει περισσότερη οικειότητα και εγγύτητα σε μια σχέση που σε ενδιαφέρει. Είναι πιθανόν να αναλάβεις μια επαγγελματική αποστολή που να έχει ενδιαφέρον και οικονομικό όφελος.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ