Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 27 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΑκούστε κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα, που προσπαθούν να σας...

Μυστήριο με τη δολοφονία 33χρονης ράπερ στο Μεξικό

Μυστήριο καλύπτει τις συνθήκες του θανάτου 33χρονης ράπερ στο...

Εξώδικη δήλωση της κυρίας Ζωής Κωνσταντοπούλου για πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso»

Με εξώδικη δήλωση που απέστειλαν στην εφημερίδα «Espresso» και...

Κύκλωμα διακινούσε τεράστιες ποσότητες λαθραίων τσιγάρων σε Ελλάδα και Βουλγαρία

Πολυμελές και πολυδαίδαλο κύκλωμα με διεθνή δράση αποκαλύφτηκε πίσω από την νταλίκα που μετέφερε μισό εκατομμύριο πακέτα λαθραία τσιγάρα και εντοπίστηκε από την Αστυνομία στα παλιά διόδια των Τεμπών.

Η σπείρα διακινούσε μεγάλες ποσότητες λαθραίων τσιγάρων σε Ελλάδα και Βουλγαρία, ενώ διερευνάται η δράση του και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Οι διαφυγόντες δασμοί από τη δράση της συμμορίας φτάνουν περίπου το 1.820.000 ευρώ! Για την υπόθεση συνελήφθησαν από άντρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, σε συνεργασία με άντρες του Τμήματος Ασφάλειας Λιβαδειάς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας, δύο μέλη του κυκλώματος, συγκεκριμένα δύο Ελληνες ηλικίας 48 και 32 ετών.

Ολα άρχσαν την Τρίτη τα ξημερώματα, όταν οι άντρες του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Λάρισας εντόπισαν στα παλιά διόδια Τεμπών μια νταλίκα με επικαθήμενο έμφορτο με κοντέινερ. Σε έλεγχο που ακολούθησε στο εσωτερικό του κοντέινερ, παρουσία τελωνειακού υπαλλήλου και μικτού κλιμακίου της Διεύθυνσης Συγκοινωνιών Λάρισας, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα πίσω από φύλλα μονωτικού υλικού και κατασχέθηκαν 1.089 κιβώτια, τα οποία περιείχαν 544.500 πακέτα τσιγάρα διάφορων εταιρειών χωρίς την ειδική ένσημη φορολογική ταινία, πάνω στα οποία υπήρχαν αυτοκόλλητα με φερόμενες χώρες προέλευσης τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη και την Αίγυπτο.

Συνελήφθη ο 32χρονος οδηγός, ενώ την επομένη εντοπίστηκε στη Λιβαδειά και συνελήφθη από άντρες του Τμήματος Ασφάλειας Λιβαδειάς ο 48χρονος που αποτελεί δεύτερο μέλος του κυκλώματος. Το ακριβές ποσό των διαφυγόντων δασμών ανέρχεται στο 1.820.125,96 ευρώ. Στο μεταξύ, μία από τις μεγαλύτερες ποσότητες λαθραίων τσιγάρων εντοπίστηκε και κατασχέθηκε στο λιμάνι του Πειραιά από υπαλλήλους του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών του ΣΔΟΕ Αττικής, σε συνεργασία με υπαλλήλους του Ε’ Τελωνείου Πειραιά. Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Τετάρτης, έπειτα από έρευνα που διενεργήθηκε σε τρία εμπορευματοκιβώτια που είχαν αφιχθεί την προηγούμενη στον Σταθμό Εμπορευματοκιβωτίων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 37.200.000 τσιγάρα (1.860.000 πακέτα). Οι διαφυγόντες δασμοί ανέρχονται στο ποσό των 6.231.494 ευρώ.

ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....