Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Oσκαρ για celebrities» χωρίς guest την… ΑΑΔΕ!

Μπορεί τα «τσακάλια» της ειδικής ομάδας ελέγχου για τα...

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 27 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΑκούστε κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα, που προσπαθούν να σας...

«Πακέτο» και στην Κάλυμνο Νίκος-Βίκυ

Οικονομόπουλος και Κάβουρα έχουν μάτια μόνο ο ένας για τον άλλον και πηγαίνουν παντού μαζί.

Αχώριστοι έχουν γίνει ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Βίκυ Κάβουρα. Το ζευγάρι εμφανίζεται σχεδόν παντού μαζί, ενώ, όπως αναφέρουν άνθρωποι του στενού τους περιβάλλοντος, δεν έχουν μάτια παρά μόνο ο ένας για τον άλλον. Μπορεί ο έρωτάς τους να μετρά μόνο έναν μήνα, ωστόσο η όμορφη ηθοποιός και ο γοητευτικός τραγουδιστής φαίνεται πως θέλουν να ζήσουν την κάθε στιγμή αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα και σχόλια. Μάλιστα όσο περνά ο καιρός τόσο πληθαίνουν οι κοινές τους εμφανίσεις και παρά το γεγονός ότι δεν είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε τον Νίκο Οικονομόπουλο σε τρυφερά ενσταντανέ με τις συντρόφους του, μάλλον τα βέλη του φτερωτού θεού τον… χτύπησαν κατακούτελα και δεν τον νοιάζει να το μάθει ο κόσμος όλος πως η πληθωρική ηθοποιός είναι η γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά. Πριν από μερικές μέρες ο φωτογραφικός φακός τούς είχε συλλάβει να κολυμπούν ανοιχτά της Αίγινας, όπου είχαν βρεθεί με το σκάφος του επιχειρηματία Θανάση Παπαγεωργίου. Η Βίκυ φορούσε ένα ιδιαίτερα αποκαλυπτικό μαγιό και χανόταν στην αγκαλιά του αγαπημένου της.

Στην Κάλυμνο

Σήμερα η «Espresso» φέρνει στο φως της δημοσιότητας νέες αποκλειστικές φωτογραφίες του ζευγαριού, από την Κάλυμνο όπου βρέθηκε με αφορμή τη συναυλία του Νίκου Οικονομόπουλου. Η Βίκυ και ο Νίκος προσγειώθηκαν στο νησί των σφουγγαράδων το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου. Η εντυπωσιακή ηθοποιός φορούσε πλατφόρμες, στενό τζιν και ένα εφαρμοστό top που αναδείκνυε το πλούσιο μπούστο της, ενώ ο τραγουδιστής ήταν ντυμένος σπορ με μια λευκή φόρμα. Μαζί τους ήταν και οι συνεργάτες του Νίκου, με τους οποίους η Βίκυ έχει γνωριστεί, αφού τον ακολουθεί στην καλοκαιρινή του περιοδεία, προκειμένου να μη λείπει στιγμή από κοντά του. Στο αεροδρόμιο τους περίμενε ο επιχειρηματίας Ραφαήλ Τεζάρης, ο οποίος διοργάνωσε τη συναυλία στο «Mad radio music» και τους φιλοξένησε στο νησί. Το ζευγάρι επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο και ξεκίνησε για τη Χώρα. Οι δυο τους ενθουσιάστηκαν από τη φιλοξενία, αλλά και τις ομορφιές του νησιού, ενώ έμειναν έκπληκτοι από την προσέλευση του κόσμου το βράδυ της συναυλίας. Εκτός από τους θαυμαστές του Νίκου, που ζητούσαν διακαώς αυτόγραφο, το ενδιαφέρον του κόσμου έπεσε πάνω και στη Βίκυ Κάβουρα που είναι πλέον αναγνωρίσιμη, αφού μετά την επιτυχία που γνώρισε το «Αμάρτημα της μητρός μου» έχουν ανέβει οι μετοχές της. Τόσο ο Νίκος όσο και η Βίκυ ήταν πολύ φιλικοί, ενώ έμειναν στο νησί και την επόμενη μέρα προκειμένου να ξεκουραστούν. Μάλιστα απόλαυσαν φρέσκο ψάρι και τοπικά εδέσματα που τους τράταραν οι ντόπιοι.

Τρυφερή έξοδος με τον πρώην της Λοτσάρη 

Η Βίκυ Κάβουρα θεωρείται από τις ανερχόμενες ταλαντούχες ηθοποιούς και σε συνδυασμό με την ιδιαίτερα εντυπωσιακή εξωτερική της εμφάνιση έχει προκαλέσει αρκετές φήμες περί ειδυλλίων, ωστόσο ποτέ δεν τις έχει τροφοδοτήσει παραπάνω. Μάλιστα μετά το «Αμάρτημα της μητρός μου» η νεαρή ηθοποιός έχει πάρει τόσο πολύ τα πάνω της, που οι paparazzi καραδοκούν προκειμένου να βγάλουν στη φόρα οτιδήποτε αφορά την προσωπική της ζωή. Κατά την περσινή σεζόν, όσο πρωταγωνιστούσε στο σίριαλ με την υπογραφή του Αλέξανδρου Ρήγα, της είχαν χρεώσει σχέση με τον συμπρωταγωνιστή της Νίκο Πολυδερόπουλο, την οποία όμως διέψευσε, ενώ πριν από μερικούς μήνες ο φωτογραφικός φακός την είχε «τσακώσει» σε τρυφερή νυχτερινή έξοδο με τον πρώην σύζυγο της Νίνας Λοτσάρη, Κωνσταντίνο Σκορδάλη. Βέβαια από εκείνη τη φωτογραφία και μετά δεν τους είδαμε ποτέ ξανά μαζί. Είναι ίσως η πρώτη φορά που η Βίκυ Κάβουρα δεν έχει πρόβλημα να γίνει γνωστό πως ζει τον έρωτά της με τον Νίκο Οικονομόπουλο. Και γιατί όχι; Είναι αρκετά ταιριαστό ζευγάρι.

ΑΝΘΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...