Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Ντάγκλας από καρδιάς!

Ο σταρ του Χόλιγουντ μίλησε για όλους και για όλα, εκτός όμως από τον χωρισμό από τη Ζέτα Τζόουνς.

Για όλους και για όλα, εκτός από τον χωρισμό από την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, μίλησε ο Μάικλ Ντάγκλας σε μια συνέντευξη ποταμό, κατά την οποία άφησε αιχμές για τη σημερινή καθημερινότητά του, χωρίς όμως την παραμικρή κουβέντα για το φημολογούμενο «αντίο» στη σύζυγό του. Αντίθετα, εμφανίστηκε απολύτως «χαζομπαμπάς» για τα παιδιά τους.

Ο 68χρονος σταρ του Χόλιγουντ δεν ανέφερε το παραμικρό μιλώντας στην εφημερίδα «Mirror» για την κρίση στον γάμο του, δεν επιβεβαίωσε αλλά ούτε και διέψευσε όσα γράφτηκαν, είπε όμως με νόημα ότι η αγάπη απαιτεί προσπάθεια για να μείνει ζωντανή και πρέπει να ενισχύεται, να «ταΐζεται» για να αντέχει.

Μεταμέλεια

«Η αγάπη είναι συναίσθημα που πηγάζει από την ψυχή σου, αλλά πρέπει να την ενισχύεις. Δεν μπορείς να θεωρείς δεδομένη την αγάπη. Την προστατεύεις κι αυτή φουντώνει σε κάθε τομέα και γίνεται βαθύτερη» λέει ο Ντάγκλας. Η δήλωση ερμηνεύεται από κάποιους ως απάντηση σε ένα ενδεχόμενο «γιατί» χωρίζει, ωστόσο δεν είναι πλήρης. Προτιμά να γυρίσει στο παρελθόν, δηλώνοντας πως μετανιώνει που δεν είχε χωρίσει την πρώτη του σύζυγο, Ντιάντρα, πέντε ή δέκα χρόνια νωρίτερα.

Τα παιδιά

Από μια τέτοια συζήτηση δεν μπορούν να λείπουν τα παιδιά. Ο χολιγουντιανός σταρ μιλά για τον δωδεκάχρονο Ντίλαν και τη δεκάχρονη Κάρις με λατρεία. Πιστεύει πως τα παιδιά του θα γίνουν σταρ όπως κι εκείνος. Ο Ντίλαν είναι καλός στην υποκριτική, ενώ η Κάρις τραγουδά και χορεύει εξαιρετικά. Ηδη μάλιστα έχει κανονίσει ακροάσεις ώστε να αξιοποιήσουν τα ταλέντα τους. Παράλληλα προσπαθεί να περνά χρόνο μαζί τους, κάτι που δεν έκανε με τον μεγάλο του γιο. Η περιπέτεια του Κάμερον με τα ναρκωτικά και η φυλάκισή του στοίχισαν πολύ στον 68χρονο ηθοποιό. Τώρα όμως που έχει περάσει ο πρώτος καιρός προσεγγίζει φιλοσοφικά το θέμα. «Είναι σπουδαίος και ελπίζω να βρει τον εαυτό του. Ξέρει τι έκανε και αναλαμβάνει την ευθύνη. Η φυλακή είναι το σωστό μέρος για να μπει κανείς στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής του. Θα είμαι εδώ γι’ αυτόν» καταλήγει.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΟΥΝΔΟΥΛΑΚΗΣ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...