Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Εκατομμυριούχος «ορφανή» εξπέρ στις σούπερ απάτες

Εκατομμυριούχος 32χρονη στη Βοστόνη έπεισε κόσμο και κοσμάκη ότι...

Ο Μπον Τζόβι πλάγιασε με πάνω από 100 ερωμένες

Οταν πρόσφατα ο Τζον Μπον Τζόβι παραδεχόταν δημόσια ότι...

Η Μπρίτνεϊ πληρώνει ακριβά τον πατέρα της

Το φυσάει και δεν κρυώνει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά...

«Πότε μια γυναίκα πρέπει να φύγει» – Η Παρασκευή Φασούλη μιλά για...

Η ψυχίατρος-ψυχαναλύτρια και τακτικό μέλος της Βορειοελλαδικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας...

Χειροπέδες στη «γαζέλα» από Λιθουανία

Η εντυπωσιακή 19χρονη έβγαζε 7.000 ευρώ την εβδομάδα από «ξαναμμένους» Κρητικούς.

Η καλλονή από τη Λιθουανία ήταν έτοιμη για όλα και είχε αναστατώσει τον ανδρικό πληθυσμό του Ηρακλείου με την εντυπωσιακή ομορφιά της και τα σέξι κόλπα της. Παράλληλα, «ξαλάφρωνε» τα πορτοφόλια των… θερμόαιμων Κρητικών, που έπρεπε να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη τους για να απολαύσουν μια καυτή βραδιά μαζί της. Ομως οι αστυνομικοί τής έβαλαν χειροπέδες και έδωσαν στην «καριέρα» της 19χρονης άδοξο τέλος.

Η Λιθουανή «γαζέλα», όπως την αποκαλούσαν αρκετοί πελάτες της, είχε φτάσει στο σημείο να βγάζει 1.000 ευρώ την ημέρα, δηλαδή 7.000 ευρώ την εβδομάδα, από τους «ξαναμμένους» Κρητικούς, που δεν δίσταζαν να πληρώνουν εκατοντάδες ευρώ «ταρίφα» για μια ώρα με την πολλά υποσχόμενη νεαρή αλλοδαπή, η οποία είχε καταλύσει σε κεντρικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου.

Η αγγελία

Αστυνομικοί του Ηρακλείου εντόπισαν την αγγελία που είχε βάλει η 19χρονη με τα χυτά πόδια και το προκλητικό μπούστο σε διεθνή ιστοσελίδα προώθησης «συνοδών». Στην αγγελία διαπίστωσαν με έκπληξη πως η καλλονή, που είχε φωτογραφηθεί φορώντας μόνο ένα μικροσκοπικό εσώρουχο, έγραφε πως αυτές τις ημέρες βρίσκεται σε πανάκριβο ξενοδοχείο της Αγίας Πελαγίας, περιμένοντας πελάτες με «βαριά» πορτοφόλια για να τους χαρίσει αξέχαστες στιγμές στο κρεβάτι της.

Ενας από τους αστυνομικούς προσποιούμενος τον πελάτη με «περίεργα γούστα» έστειλε μήνυμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της 19χρονης προκειμένου να ενημερωθεί τόσο για τις σεξουαλικές διαθέσεις της πανύψηλης Λιθουανής όσο και για την τιμή. Η απάντηση δεν άργησε να έλθει. Η 19χρονη δεχόταν τα πάντα και βέβαια ζήτησε για πέντε ημέρες που θα έκανε «παρέα» στον πελάτη το ποσό των 7.000 ευρώ!

Το email

Οπως εξήγησε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος που έστειλε στον αστυνομικό που εμφανίστηκε δήθεν ως πελάτης, τα μισά χρήματα ήταν η αμοιβή της και τα υπόλοιπα ήταν η αμοιβή του μαστροπού της, ο οποίος την προωθούσε στην πορνεία μέσω της ιστοσελίδας που διατηρεί ο ίδιος. Ο αστυνομικός δέχθηκε να πληρώσει τα χρήματα και το ερωτικό ραντεβού… διαρκείας κλείστηκε σε πολυτελές κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης του Ηρακλείου. Η 19χρονη εντυπωσιακή γυναίκα ήταν ακριβής στο ραντεβού της, πιστεύοντας πως θα περνούσε πέντε ημέρες μέσα στη χλιδή και την… ακολασία. Μάλιστα, όταν βρέθηκε μόνη της με τον πελάτη στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και ιδιαίτερα όταν είδε τα χρήματα επάνω στο κρεβάτι έδειξε ασυγκράτητη και άρχισε να βγάζει τα ρούχα της για να δώσει ένα πρώτο δείγμα της… δουλειάς της στον εύπορο πελάτη.

Η έκπληξή της ήταν μεγάλη όταν είδε να τις περνάει στα χέρια χειροπέδες, καθώς κατάλαβε ότι ο Ελληνας «πελάτης» ήταν αστυνομικός.

ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Η Καγιά αντίπαλος της Καραμπέτη στα Βραβεία Ιρις

Αυτό κι αν είναι είδηση: η Βίκυ Καγιά θα...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....