Κυριακή, 27 Ιουλίου, 2025

Πάνος Κιάμος: «Παράτα με»

Ο Πάνος Κιάμος τραγουδά «Παράτα με» στο δεύτερο single...

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Δεν νομίζω ότι κανένας ενδιαφέρεται για την προσωπική μου ζωή»

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή Καλοκαιρινό...

Ελενα Χαραλαμπούδη: Σκά(ε)ι γέλιο με τη viral «μαμά»

Η viral μαμά του YouTube και του TikTok με...

«My Style Rocks» χωρίς Στέλιο Κουδουνάρη

Ο γνωστός Κύπριος σχεδιαστής μόδας Στέλιος Kουδουνάρης εκτός του...

Αίμα για τα μάτια ενός άνδρα!

❱❱ Υστερα από άγριο καβγά 25χρονη μαχαίρωσε σε γυμναστήριο του Βόλου την αντίζηλό της, η οποία παραλίγο να χάσει το χέρι τηςΜε απειλές, ύβρεις και μαχαιριές έλυσαν τις διαφορές τους για τα μάτια ενός άνδρα δύο γυναίκες μέσα στα αποδυτήρια κεντρικού γυμναστηρίου του Βόλου! Σε έξαλλη κατάσταση, η 25χρονη έβγαλε έναν σουγιά και χτύπησε με δύναμη στο χέρι την 34χρονη αντίζηλό της, η οποία μάλιστα παραλίγο να χάσει το χέρι της.

Η τραυματισμένη γυναίκα μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, καθώς κρίθηκε αναγκαίο να υποβληθεί σε αγγειοχειρουργική επέμβαση. Ολα συνέβησαν το απόγευμα της Παρασκευής στα αποδυτήρια του χώρου άθλησης στο κέντρο του Βόλου, όταν οι δύο γυναίκες, 25 και 34 ετών, με καταγωγή από την Αλβανία, πιάστηκαν στα χέρια βρίζοντας άσχημα η μία την άλλη.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα «Ταχυδρόμος», οι λόγοι, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι καθαρά ερωτικού χαρακτήρα, καθώς δράστις και θύμα φέρεται ότι αντάλλαζαν εδώ και καιρό μηνύματα μέσω facebook και λογομαχούσαν για έναν άνδρα.
Τον άγριο τσακωμό παρακολουθούσε σοκαρισμένη μια νεαρή πελάτισσα του γυμναστηρίου, η οποία, έκπληκτη, έβλεπε τις δύο γυναίκες να δέρνονται με μανία, χωρίς εκείνη να μπορεί να κάνει την παραμικρή κίνηση για να τις χωρίσει. Η 25χρονη βρισκόταν ήδη στα αποδυτήρια, όταν σε ανύποπτη στιγμή μπήκε έξαλλη μέσα η 34χρονη συμπατριώτισσά της και της ζητούσε τα ρέστα.

Η Αστυνομία

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο καβγάς δεν άργησε να ξεσπάσει. Η 25χρονη φέρεται ότι πάνω στον εκνευρισμό της έβγαλε έναν σουγιά, με αποτέλεσμα να επιτεθεί και να τραυματίσει στο χέρι την 34χρονη, η οποία από τον φόβο της έφυγε πεζή από το γυμναστήριο, με κατεύθυνση το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου. Εκεί της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ από τους γιατρούς κρίθηκε σκόπιμο να διακομιστεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου νοσηλεύτηκε. Η ίδια μάλιστα ειδοποίησε την Αστυνομία, στην οποία ανέφερε το περιστατικό με κάθε λεπτομέρεια. Ετσι, αστυνομικοί της ΟΠΚΕ εντόπισαν λίγη ώρα αργότερα μέσα στα αποδυτήρια του γυμναστηρίου την 25χρονη και τη συνέλαβαν.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η νεαρή παραδέχτηκε πως κουβαλούσε μαζί της τον σουγιά, καθώς δεχόταν απειλές για τη ζωή της και φοβόταν μην της συμβεί κάποιο κακό.
Εναντίον της έχει σχηματιστεί δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Με προφορική εντολή εισαγγελέα η 25χρονη αφέθηκε ελεύθερη, ενώ το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου έχει αναλάβει να συνεχίσει τις έρευνες, ώστε να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί μεταξύ των δύο γυναικών.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Απαστράπτουσα η Τίνα Μεσσαροπούλου στη δεξίωση του Προεδρικού Μεγάρου

Η Τίνα Μεσσαροπούλου επέστρεψε για λίγο από την Πάρο...

Γνωστός τραγουδιστής χώρισε με ηθοποιό και τρεις μήνες μετά περιμένει παιδί από τη νέα του σύντροφο

Ο έρωτας με έρωτα περνάει αλλά ο τραγουδιστής βάλθηκε να τα κάνει όλα μαζί!

Σπάνια εμφάνιση της Ναταλίας Λιονάκη – Η μοναχή Φεβρωνία στα εγκόσμια

Ταξίδι - αστραπή στην Κρήτη έκανε η μοναχή Φεβρωνία, που εθεάθη πριν από λίγες ημέρες στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου.

Παντρεύεται γνωστό ζευγάρι – Αυτή είναι η προαναγγελία γάμου

Καλοκαίρι χωρίς γάμους γίνεται, δε γίνεται! Η προαναγγελία του γάμου τους δημοσιεύτηκε και αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Δεν ανέδειξα ποτέ τον ωραίο μου εαυτό στην τηλεόραση, δεν το έπαιξα ποτέ γκόμενα»

Η γνωστή και πετυχημένη δημοσιογράφος μίλησε σε συνέντευξή της για την καριέρα της στην τηλεόραση.

Οι κυρίες που ξεχώρισαν με το στιλ τους στο Προεδρικό Μέγαρο

Ούτε οι κυρίες που συνήθως δίνουν χρώμα στην πολιτική ή όπου βρεθούν κατάφεραν να... φωτίσουν το Προεδρικό Μέγαρο στην εκδήλωση του

Ο Διαμαντής Καραναστάσης μας «συστήνει» το γιο του

Ο Διαμαντής Καραναστάσης τρισευτυχισμένος ανήμερα των 14ων γενεθλίων του γιου του πόζαρε μαζί του και δημοσίευσε φωτογραφίες τους στο instagram.

Χώρισε η Μελίνα Νικολαϊδη – Τα μάζεψε κι έφυγε από το σπίτι του Φιντιρίκου

Μπορεί η Μελίνα Νικολαΐδη να ετοίμασε σε συνεργασία με...
spot_img
spot_img