Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Αίμα για τα μάτια ενός άνδρα!

❱❱ Υστερα από άγριο καβγά 25χρονη μαχαίρωσε σε γυμναστήριο του Βόλου την αντίζηλό της, η οποία παραλίγο να χάσει το χέρι τηςΜε απειλές, ύβρεις και μαχαιριές έλυσαν τις διαφορές τους για τα μάτια ενός άνδρα δύο γυναίκες μέσα στα αποδυτήρια κεντρικού γυμναστηρίου του Βόλου! Σε έξαλλη κατάσταση, η 25χρονη έβγαλε έναν σουγιά και χτύπησε με δύναμη στο χέρι την 34χρονη αντίζηλό της, η οποία μάλιστα παραλίγο να χάσει το χέρι της.

Η τραυματισμένη γυναίκα μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, καθώς κρίθηκε αναγκαίο να υποβληθεί σε αγγειοχειρουργική επέμβαση. Ολα συνέβησαν το απόγευμα της Παρασκευής στα αποδυτήρια του χώρου άθλησης στο κέντρο του Βόλου, όταν οι δύο γυναίκες, 25 και 34 ετών, με καταγωγή από την Αλβανία, πιάστηκαν στα χέρια βρίζοντας άσχημα η μία την άλλη.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα «Ταχυδρόμος», οι λόγοι, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι καθαρά ερωτικού χαρακτήρα, καθώς δράστις και θύμα φέρεται ότι αντάλλαζαν εδώ και καιρό μηνύματα μέσω facebook και λογομαχούσαν για έναν άνδρα.
Τον άγριο τσακωμό παρακολουθούσε σοκαρισμένη μια νεαρή πελάτισσα του γυμναστηρίου, η οποία, έκπληκτη, έβλεπε τις δύο γυναίκες να δέρνονται με μανία, χωρίς εκείνη να μπορεί να κάνει την παραμικρή κίνηση για να τις χωρίσει. Η 25χρονη βρισκόταν ήδη στα αποδυτήρια, όταν σε ανύποπτη στιγμή μπήκε έξαλλη μέσα η 34χρονη συμπατριώτισσά της και της ζητούσε τα ρέστα.

Η Αστυνομία

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο καβγάς δεν άργησε να ξεσπάσει. Η 25χρονη φέρεται ότι πάνω στον εκνευρισμό της έβγαλε έναν σουγιά, με αποτέλεσμα να επιτεθεί και να τραυματίσει στο χέρι την 34χρονη, η οποία από τον φόβο της έφυγε πεζή από το γυμναστήριο, με κατεύθυνση το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου. Εκεί της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ από τους γιατρούς κρίθηκε σκόπιμο να διακομιστεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου νοσηλεύτηκε. Η ίδια μάλιστα ειδοποίησε την Αστυνομία, στην οποία ανέφερε το περιστατικό με κάθε λεπτομέρεια. Ετσι, αστυνομικοί της ΟΠΚΕ εντόπισαν λίγη ώρα αργότερα μέσα στα αποδυτήρια του γυμναστηρίου την 25χρονη και τη συνέλαβαν.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η νεαρή παραδέχτηκε πως κουβαλούσε μαζί της τον σουγιά, καθώς δεχόταν απειλές για τη ζωή της και φοβόταν μην της συμβεί κάποιο κακό.
Εναντίον της έχει σχηματιστεί δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Με προφορική εντολή εισαγγελέα η 25χρονη αφέθηκε ελεύθερη, ενώ το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου έχει αναλάβει να συνεχίσει τις έρευνες, ώστε να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί μεταξύ των δύο γυναικών.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...