Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Απατεώνες «έγδυσαν» γνωστούς και συγγενείς της Παπαδοπούλου

Εξαπάτηση από το ίδιο κύκλωμα χάκινγκ που «χτύπησε» και...

Οργισμένη η Αντωνά, μίλησε για πρώτη φορά για το χακάρισμα του λογαριασμού...

Εκρηξη οργής από τη Μαρία Αντωνά για το χακάρισμα...

Στην πρωτεύουσα ψάχνουν οι Αρχές τους ληστές που ανατίναξαν ΑΤΜ στην Πάτρα

Στην Αττική αναζητούν οι αστυνομικές Αρχές το ορμητήριο των...

Η Βανδή και το… χαμόγελο για το μονόπετρο από τον Μπισμπίκη

Χαμογέλασε και έφυγε η Δέσποινα Βανδή μόλις ρωτήθηκε από...

Το «κουνελάκι» και ο άσος της Βαλένθια

Το καυτό ειδύλλιο ανάμεσα στην Μαρία Λιαγουροπούλου και τον 28χρονο Adil Rami.

Ενα καυτό ειδύλλιο που κρύφτηκε καλά από τους δύο συντρόφους για σχεδόν έναν χρόνο έληξε πριν από λίγο καιρό με πόνο, απογοήτευση και μια έκτρωση. Εκείνη Ελληνίδα, εντυπωσιακό 20χρονο μοντέλο με τέλειες αναλογίες, μεγάλες φιλοδοξίες και όνειρα (που την οδήγησαν έως το εξώφυλλο του περιοδικού «Playboy» που κυκλοφορεί αυτό τον μήνα) κι εκείνος Γάλλος διεθνής ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός στην ισπανική Βαλένθια και θεωρείται μεγάλος «γόης». Πρόκειται για την εκρηκτική Μαρία Λιαγουροπούλου (που χρησιμοποιεί το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Αλεξάνδρου) και τον 28χρονο Adil Rami, που κάνει θραύση εντός (αλλά και εκτός) των ισπανικών γηπέδων.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στη Μύκονο πριν από περίπου έναν χρόνο, όταν έκαναν διακοπές. Η Μαρία βρισκόταν στο Νησί των Ανέμων με φίλες της, ενώ ο Γάλλος ποδοσφαιριστής ξεκουραζόταν έπειτα από μια άκρως πετυχημένη σεζόν με περίπου σαράντα συμμετοχές. Το ειδύλλιο δεν άργησε να φουντώσει και οι δυο τους σύντομα έγιναν ζευγάρι, διατηρώντας όμως τα προσχήματα δημοσίως, αφού ο ποδοσφαιριστής δεν ήθελε να δώσει λαβή για σκανδαλοθηρικά σχόλια.

«Η έλξη ήταν αμοιβαία από την πρώτη στιγμή. Ο Adil είναι ένας πολύ εμφανίσιμος άντρας άλλωστε» εξομολογείται στην «Espesso της Κυριακής» η Μαρία Λιαγουροπούλου και προσθέτει: «Θέλαμε να το κρατήσουμε κρυφό γιατί δεν μας ενδιέφερε να δημιουργήσουμε μια gossip ιστορία, αλλά να ζήσουμε τον απόλυτο έρωτα». Ετσι, μόνο οι πολύ στενοί φίλοι τους γνώριζαν για τη σχέση που είχε αναπτυχθεί.225h96h896321

Λίγες μέρες μετά το ζευγάρι πήρε διαφορετικούς δρόμους, αφού ο Adil Rami έπρεπε να γυρίσει στην Ισπανία για την προετοιμασία της Βαλένθια και η Μαρία είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις. Ομως, όπως αποδείχτηκε, δεν επρόκειτο για έναν σύντομο καλοκαιρινό έρωτα. Οι δυο τους συνέχισαν να έχουν επαφές και αποφάσισαν ότι θα προσπαθούσαν να διατηρήσουν μια σχέση εξ αποστάσεως, όπως και έγινε. «Μιλούσαμε πολύ συχνά, σαν κανονικό ζευγάρι. Μου μετέφερε τις αγωνίες του για το ποδόσφαιρο και εγώ τον συμβουλευόμουν για τα επαγγελματικά μου βήματα» δηλώνει η Μαρία, που λίγο μετά δέχτηκε την πρόσκληση του Adil να τον επισκεφθεί και να μείνει μερικές ημέρες μαζί του. «Οταν πήγα ήμουν διστακτική. Δεν ήξερα αν η σχέση θα συνεχιστεί. Ομως ο Adil έδειξε ότι ήθελε πολύ να είμαι δίπλα του» αναφέρει η Playmate. Οι δυο τους πέρασαν μερικές ημέρες «απόλυτου έρωτα» και συμφώνησαν να επαναλάβουν τη συνάντησή τους στην Αθήνα. Πράγματι, ο Adil, παρά το βαρύ πρόγραμμά του, επισκέφθηκε τη Μαρία στην Αθήνα κατά την πρώτη διακοπή του πρωταθλήματος για τους αγώνες των εθνικών ομάδων, αφού την περίοδο εκείνη δεν είχε κληθεί στην Εθνική Γαλλίας.

Οι επαφές τους συνεχίστηκαν όλο τον περασμένο χειμώνα. «Μιλούσαμε στο τηλέφωνο σχεδόν κάθε μέρα» λέει η Playmate. Οι δύο νέοι μάλιστα λόγω της σοβαρότητας και της σταθερότητας της σχέσης είχαν πάρει από κοινού την απόφαση να έχουν σεξουαλικές σχέσεις χωρίς τη χρήση προφυλάξεων. Κι ενώ όλα έβαιναν καλά, ένα απρόοπτο γεγονός άλλαξε τα πάντα. Στις αρχές του καλοκαιριού η Μαρία διαπίστωσε ότι έχει καθυστέρηση. «Ετρεξα στο φαρμακείο να αγοράσω ένα τεστ εγκυμοσύνης. Αμέσως μετά διαπίστωσα ότι ήμουν έγκυος» λέει το μοντέλο και προσθέτει: «Δεν σας κρύβω ότι τρόμαξα. Είμαι μόλις 20 ετών κι η ευθύνη ενός μωρού με βρήκε απροετοίμαστη και αμήχανη». Το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να τηλεφωνήσει στον Adil.

Οπως ήταν φυσικό κι εκείνος ξαφνιάστηκε αλλά δεν αμφισβήτησε τα λόγια της Μαρίας. Μάλιστα συμφώνησαν να συναντηθούν αμέσως για να αποφασίσουν τι θα κάνουν. «Εγώ ήμουν βέβαιη ότι το παιδί ήταν δικό του, αφού όλη την περίοδο που ήμασταν μαζί δεν είχα άλλες σχέσεις, αλλά κι εκείνος -ακόμα κι αν είχε αμφιβολίες για το πόσο πιστή ήμουν- ήξερε ότι δεν υπήρχε περίπτωση να πάω με κάποιον άλλο χωρίς τις απαραίτητες προφυλάξεις».

Πράγματι συναντήθηκαν μέσα σε λίγα 24ωρα στην Αθήνα, αλλά η Μαρία με έκπληξη και απογοήτευση είδε την «άλλη πλευρά» του αγαπημένου της. «Μου είπε ότι είμαι πολύ μικρή για να το κρατήσω. Μου είπε ότι ένιωθε πολύ άσχημα. Αν και έλεγε ότι ήθελε να με στηρίξει ήταν απότομος, απόμακρος και ανήσυχος. Τον διαβεβαίωσα ότι η έκτρωση θα γίνει και θα τον ειδοποιήσω για τα περαιτέρω. Εφυγε αποχαιρετώντας με ψυχρά και εγώ είχα ήδη καταλάβει ότι όλα είχαν αλλάξει». Οι ημέρες που ακολούθησαν ήταν πολύ δύσκολες για το νεαρό μοντέλο. «Είχα να αντιμετωπίσω μια έκτρωση κι εκείνος δεν με πήρε ούτε ένα τηλέφωνο. Κι όχι μόνο αυτό, δεν απαντούσε καν στις κλήσεις μου. Ηθελε να αποφύγει τα πάντα. Δεν ξέρω τι φοβόταν. Τις ευθύνες, ένα πιθανό σκάνδαλο που μπορεί να του έκανε κακό, δεν ξέρω».

Τελικά η Μαρία πήγε μόνη της και χωρίς κανείς να το γνωρίζει κι έκανε την έκτρωση. Τις μοναχικές στιγμές στο ιατρείο τις θυμάται με πόνο. Ομως πιο πολύ στενοχωριέται όταν σκέφτεται τη συμπεριφορά του φίλου της. «Ούτε τον πήρα ποτέ τηλέφωνο να του πω ότι πράγματι έγινε η έκτρωση αλλά ούτε κι εκείνος ενδιαφέρθηκε να μάθει. Από την τελευταία συνάντησή μας και μετά δεν ξαναμιλήσαμε. Ηταν το τέλος, ο χωρισμός με τον πιο άσχημο τρόπο. Αυτή η σχέση ξεκίνησε ως μεγάλος έρωτας και μου άφησε μόνο απογοήτευση και τίποτα άλλο».

Οι σκέψεις για το παιδί

Οσο για το αν της πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί να είχε άλλη, παράλληλη σχέση ο ποδοσφαιριστής, δηλώνει: «Τον είχα ρωτήσει αν είχε κάποια άλλη σχέση ή κάποιο φλερτ στην Ισπανία και μου το είχε αρνηθεί. Είχα την περιέργεια να μάθω, γιατί -όπως καταλαβαίνετε- ήταν μακριά και δεν μπορούσα να είμαι σίγουρη για το τι έκανε».

Η Μαρία επισημαίνει πάντως ότι δεν ήταν τόσο μακρινή η απόφαση να κρατήσει το παιδί. «Αν ήταν άλλη η στάση του συντρόφου μου και μου έδινε θάρρος, θα κρατούσα το παιδί. Δεν είναι εύκολο αυτό που έκανα. Η έκτρωση δεν παύει να είναι πολύ δύσκολη απόφαση. Με το συγκεκριμένο άτομο όμως κατάλαβα ότι δεν είχα καν την επιλογή. Μου στοίχισε πολύ αυτή η ιστορία. Τον αγαπούσα πάρα πολύ και δεν ήθελα να τον χάσω, αλλά αποδείχθηκε ότι δεν άξιζε. Και η όλη κατάσταση με πίκρανε. Ψυχολογικά ήμουν χάλια για μεγάλο διάστημα, αλλά στάθηκα στα πόδια μου και συνέχισα. Ευτυχώς τώρα είμαι πολύ καλά. Ξαναγύρισα στη δουλειά και όχι μόνο αυτό αλλά κατάφερα να γίνω εξώφυλλο στο “Playboy”, να έχω κι άλλες προτάσεις και να αποκτήσω και πάλι την αισιοδοξία μου». Βέβαια η Μαρία δεν πετάει στα σύννεφα και αναγνωρίζει τις δυσκολίες της εποχής. «Ολοι ξέρουμε ότι στην Ελλάδα -ειδικά τώρα- δεν υπάρχει showbiz. Μέλλον στο μόντελινγκ δεν υπάρχει και η τηλεόραση δεν ψάχνει νέα πρόσωπα. Αναζητώ κάτι στο εξωτερικό και κοιτάζω να κάνω ό,τι μπορώ. Θα δείξει».

Σκληρός και γόης

Ο σκληρός κεντρικός αμυντικός της Βαλένθια Adil Rami έχει τη φήμη του γόη και ουκ ολίγες φορές έχει απασχολήσει τον Τύπο σε Γαλλία και Ισπανία με τις εκρηκτικές συντρόφους του. Εχει ιδιαίτερη αδυναμία στα μοντέλα και μία από τις σοβαρότερες σχέσεις του ήταν με την εντυπωσιακή Γαλλίδα χορεύτρια και μοντέλο Sidoni Biemont. Στα περίεργα της καριέρας του ήταν όταν πριν από λίγους μήνες τραυματίστηκε χορεύοντας το Gangnam Style στη διάρκεια φιλανθρωπικής εκδήλωσης! Εχει κάνει επίσης μια ιδιαίτερα τολμηρή γυμνή φωτογράφηση για τις ανάγκες ημερολογίου προκαλώντας ποικίλα σχόλια. Σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού γράφτηκαν πολλά για ομάδες που ενδιαφέρονται να τον αγοράσουν, ενώ μέσα στην εβδομάδα ιταλικές ιστοσελίδες ανέφεραν ότι η Νάπολι και η Φιορεντίνα δίνουν μάχη να τον αποκτήσουν προσφέροντας 10.000.000 ευρώ.

Ο Rami είναι μαροκινής καταγωγής, γεννημένος στην Μπαστιά της Γαλλίας και ενεργό μέλος της Εθνικής των «τρικολόρ» με 25 συμμετοχές. Πέρασε φτωχικά παιδικά χρόνια και νεαρός εργάστηκε ακόμα και ως οδοκαθαριστής. Η καριέρα του στο ποδόσφαιρο ξεκίνησε στην ερασιτεχνική Σαν Ραφαέλ, αλλά απογειώθηκε στη Λιλ, στην οποία αγωνίστηκε από το 2006. Σταδιακά καθιερώθηκε ως βασικός και το 2011 κατέκτησε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Γαλλίας. Είχε ήδη συμφωνήσει να μεταγραφεί στην ισπανική Βαλένθια, αν και τα δημοσιεύματα της εποχής ανέφεραν ότι δόθηκε μεγάλη μάχη μεταξύ ισχυρών ευρωπαϊκών κλαμπ, που τον ήθελα στο δυναμικό τους, όπως η Μίλαν, η Λίβερπουλ και η Αρσεναλ. Λεγόταν μάλιστα τότε ότι ήταν ο διακαής πόθος του προπονητή Αρσέν Βεγκέρ. Στην ισπανική ομάδα παραμένει μέχρι στιγμής έχοντας 74 συμμετοχές και πέντε γκολ (αν και κεντρικός αμυντικός) τα τελευταία δύο χρόνια.

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γαμπρός στην Κρήτη

Με μια «σπορ θερινή» φωτογραφία ευχαρίστησε για τις ευχές...

Δολοφονία χαρακτήρα Λιάγκα από τον Κούγια: «Τι σίχαμα»

Το 'χει φαίνεται ο Μάιος να είναι ο μήνας...

Πάντα κομψή η Αννα Φόνσου

Σε έναν από τους αγαπημένους της προορισμούς, το Λουτράκι,...

Oι σχολιαστές της Eurovision Καλούτα και Αλευράς τα… άκουσαν από χρήστες των social media

Θανάσης Αλευράς και Ζερόμ Καλούτα... τζάμπα τα λεφτά! «Καθόλου...

Πάνος Μιχαλόπουλος: Αυτοεξόριστος στην πατρική γη

Στο χωριό Μικρομάνη Μεσσηνίας, όπου βρίσκεται το πατρικό του...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...