Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Αλλα κόλπα τα «σπίτια» στην επαρχία

Η μέθοδος «πόρτα-πόρτα» που προστατεύει από την Αστυνομία, οι «διαμεσολαβητές» και το deal με τις καλλίγραμμες καλλονές.

«Πόρτα-πόρτα» γίνονται πλέον οι… βίζιτες στην επαρχία! Μια νέα και άκρως αποδοτική μέθοδο προώθησης ερωτικών ραντεβού, που τους εξασφαλίζει προστασία από τις διωκτικές αρχές και υψηλά έσοδα, έχουν επιστρατεύσει το τελευταίο διάστημα τα ροζ κυκλώματα που κινούν τα νήματα της παράνομης πορνείας εκτός Αθηνών και Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για τη μέθοδο «πόρτα- πόρτα» που λειτουργεί χάρη σε έμπιστους «διαμεσολαβητές», οι οποίοι έχουν τακτική επικοινωνία με πελάτες υψηλού εισοδήματος, στους οποίους προωθούν καλλίγραμμες καλλονές για άφθονο σεξ έναντι πολλών δεκάδων ευρώ!  Πώς όμως δουλεύει το σύστημα «πόρτα-πόρτα», πώς χτίζεται το δίκτυο των πελατών και με ποιο τρόπο καταφέρνουν οι προαγωγοί και οι «διαμεσολαβητές» να διατηρούν την ανωνυμία τους, ειδικά όταν δραστηριοποιούνται σε μικρές πόλεις όπου τίποτα δεν μένει κρυφό;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», τους τελευταίους μήνες και προκειμένου να μην κινούν τις υποψίες και να μην μπαίνουν στο μάτι των διωκτικών αρχών, πολλά ροζ κυκλώματα που δρουν σε πόλεις όπως η Πάτρα, η Καβάλα, η Λάρισα, τα Γιάννενα, αλλά και σε νησιά, όπως η Κρήτη και η Ρόδος, έχουν πάψει να δημοσιεύουν αγγελίες γνωριμιών στις εφημερίδες και το ίντερνετ και πλέον «δουλεύουν» πίσω από τα φώτα, διαφημίζοντας το… προϊόν τους από στόμα σε στόμα και μέσω κινητών τηλεφώνων.

Συγκεκριμένα, τα μέλη των κυκλωμάτων παράνομης πορνείας έρχονται σε συμφωνία με πολίτες υπεράνω υποψίας, όπως ιδιοκτήτες ξενοδοχείων αλλά και ιδιοκτήτες ανοίκιαστων διαμερισμάτων, και τους πληρώνουν αδρά προκειμένου να παίξουν τον ρόλο του ενδιάμεσου και του διαφημιστή των γυναικών που εκμεταλλεύονται. Στη συνέχεια οι «διαμεσολαβητές», που συνήθως διατηρούν γνωριμίες με πρόσωπα της υψηλής τοπικής κοινωνίας που έχουν χρήματα και δεν διστάζουν να ξοδέψουν μια μικρή περιουσία για να περάσουν λίγες ώρες ξεγνοιασιάς με αιθέριες υπάρξεις, έχουν την υποχρέωση να ενημερώνουν το καρνέ των υποψήφιων πελατών για τις νέες αφίξεις στην πόλη, τις υπηρεσίες, τις χρεώσεις, τις διαθέσιμες ημερομηνίες για ραντεβού, αλλά και το μέρος στο οποίο θα συναντήσουν τις ιερόδουλες.

«Κανονίζουν ακόμα και ομαδικά παιχνίδια»

«Πριν μεταφέρουν τις κοπέλες σε μια πόλη, οι προαγωγοί επικοινωνούν με τους διαμεσολαβητές και τους δίνουν κάποια συγκεκριμένα στοιχεία. Τους λένε για την εμφάνιση των γυναικών, τις υπηρεσίες που προσφέρουν, το χρονικό διάστημα που θα μείνουν στην πόλη και το ύψος της ταρίφας» δηλώνει στην Espresso ο «Θ», που στο παρελθόν είχε εμπλακεί με παρόμοια κυκλώματα και γνωρίζει από πρώτο χέρι τους όρους του παιχνιδιού.

«Στη συνέχεια οι διαμεσολαβητές επικοινωνούν τηλεφωνικά με τους πελάτες και τους φουσκώνουν τα μυαλά λέγοντάς τους πως αν καταβάλουν ένα σεβαστό ποσό, θα μπορέσουν να κάνουν έρωτα με την τάδε επώνυμη που έχει φωτογραφηθεί σε περιοδικά, που έχει δουλέψει ως μοντέλο και που είναι περιζήτητη στην Αθήνα. Παράλληλα τους ενημερώνουν σχετικά ακόμη και για το μέρος όπου θα πραγματοποιηθούν τα ραντεβού, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την πόλη και σε διαφορετικό μέρος κάθε φορά. Αυτό γίνεται γιατί πολλοί πελάτες είναι παντρεμένοι και δεν θέλουν να δώσουν στόχο και αφορμή για σχόλια. Ετσι κανονίζεται το μυστικό ραντεβού και διασφαλίζεται η ανωνυμία τόσο των πελατών όσο και των ενδιαμέσων, που και οι δύο φοβούνται να μιλήσουν ακόμη και σε γνωστούς τους, ενώ οι προαγωγοί μένουν στην αφάνεια και δεν φαίνονται πουθενά».

Σύμφωνα με τον «Θ», στο παρελθόν κάποιοι οικογενειάρχες που είχαν ανοίξει το στόμα τους και είχαν αποκαλύψει σε φίλους και γνωστούς τους «κανόνες του παιχνιδιού» απειλήθηκαν από τα κυκλώματα με αποκάλυψη της εξωσυζυγικής τους δράσης – μάλιστα αναγκάστηκαν να δώσουν ακόμη και μεγάλα χρηματικά ποσά προκειμένου να ξεμπλέξουν.

«Οσοι συμμετέχουν σε αυτό το κόλπο είναι δοκιμασμένοι και φυσικά φοβούνται να μιλήσουν. Τις περισσότερες φορές δεν γνωρίζονται μεταξύ τους, εκτός βέβαια από περιπτώσεις όπου παρέες ανδρών επικοινωνούν με τον ενδιάμεσο και… παραγγέλνουν κοπέλες για ομαδικά παιχνίδια. Αυτό γίνεται αρκετά συχνά, αφού σε ό,τι αφορά το σεξ, στην επαρχία ο κόσμος είναι πιο… ανοιχτόμυαλος! Ειδικά αυτή την εποχή στα νησιά γίνεται χαμός». 

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΞΙΩΤΗΣ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...