Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Καμία ευθύνη δεν ανέλαβε ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος για το σκάνδαλο της Folli...

Καμία ποινική ευθύνη για τους «μαγειρεμένους» ισολογισμούς της εταιρίας...

Ο Τσακαλώτος ξεπέρασε τη… Γιόχανσον και παρομοίωσε τη Μαρία Καρυστιανού με...

Αφησε τη Σκάρλετ Γιόχανσον και «έπιασε» την Τζούλια Ρόμπερτς...

Ευρυδίκη: Μοιράζεται ακόμα ένα τραγούδι από το πρόσφατο άλμπουμ της

Μετά το «Αερικό», η Ευρυδίκη μοιράζεται με τους fans...

Πατρόν Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και... στη μόδα! Για πρώτη φορά...

Ο πολιτικός που «μιλάει» στην μπάλα

Ο πρώην πρωθυπουργός Μπόικο Μπορίσοφ, που ξεπέρασε σε δημοφιλία ακόμα και τον Μπερμπάτοφ, φοράει ξανά (στα 54 του) σορτσάκι και παπούτσια!.

Η αγάπη του Μπόικο Μπορίσοφ για την μπάλα είναι γνωστή. Στο παρελθόν συχνά-πυκνά φορούσε τη φανέλα της Βίτοσα Μπίστριτσα και λάμβανε μέρος στο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας στη Βουλγαρία. Πριν από τέσσερα χρόνια, όταν ανέλαβε την πρωθυπουργία της χώρας, η ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο μπήκε σε δεύτερη μοίρα. Ομως από τον περασμένο Φεβρουάριο, οπότε αναγκάστηκε να παραιτηθεί ύστερα από κύμα διαδηλώσεων κατά της κυβέρνησής του, το αγαπημένο του άθλημα μπαίνει και πάλι στη ζωή του κερδίζοντας ένα κομμάτι από τον ελεύθερο χρόνο του έμπειρου πολιτικού.

Είναι χαρακτηριστικό ότι πριν από λίγες ημέρες έκλεψε την παράσταση σε ποδοσφαιρικό αγώνα της ομάδας του. Σε ηλικία 54 ετών, 2 μηνών και 12 ημερών ο Μπορίσοφ έγινε ο γηραιότερος ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί ποτέ σε επαγγελματικό πρωτάθλημα στη Βουλγαρία. Πλέον η Βίτοσα Μπίστριτσα λαμβάνει μέρος στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας και ο πρώην πρωθυπουργός της γειτονικής χώρας έπαιξε (φορώντας τη φανέλα με το Νο 13) για 54 λεπτά εναντίον της Ρακόφσκι!22h96hj85

Παρά τις προσπάθειες που έκανε ο Μπορίσοφ στην αντίπαλη περιοχή, δεν κατάφερε να σημειώσει κάποιο τέρμα, όπως άλλωστε και κανείς από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που έλαβαν μέρος στο παιχνίδι, καθώς το τελικό αποτέλεσμα ήταν λευκή ισοπαλία (0-0). Ο πρώην πρωθυπουργός φαίνεται πως εξακολουθεί να είναι δημοφιλής ανάμεσα στους πολίτες της χώρας και ειδικά τους ποδοσφαιρόφιλους. Στον πρόσφατο αγώνα οι οπαδοί που βρέθηκαν στο στάδιο χειροκρότησαν τις προσπάθειές του και τον ενθάρρυναν κάθε φορά που ερχόταν σε επαφή με την μπάλα.

Αλλωστε μην ξεχνάμε ότι τον χειμώνα του 2011 ο 54χρονος πολιτικός, που υπήρξε και δήμαρχος της Σόφιας, είχε αναδειχτεί ο δημοφιλέστερος ποδοσφαιριστής της χώρας σε σχετικό δημοψήφισμα που είχε γίνει στη Βουλγαρία. Μάλιστα είχε «νικήσει» τότε ακόμη και τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, που φορούσε τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Να αναφέρουμε ότι είχε λάβει το 44% των ψήφων, έναντι 24% του νυν επιθετικού της Φούλαμ.

Ωστόσο αυτό το γκάλοπ δεν φάνηκε να ικανοποιεί τον πρώην πρωθυπουργό της Βουλγαρίας, καθώς είχε ζητήσει από τους οργανωτές του δημοψηφίσματος να το ακυρώσουν. Μάλιστα είχε στείλει επιστολή, στην οποία υπογράμμιζε ότι η ψήφος προς το πρόσωπό του αποτελούσε ουσιαστικά μια ψήφο διαμαρτυρίας για την κατάσταση του αθλήματος στη χώρα. «Αυτή η ψηφοφορία δεν δείχνει ότι ο Μπορίσοφ είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής, αλλά ότι το βουλγαρικό ποδόσφαιρο χρειάζεται μια μεταρρύθμιση που θα το κάνει να λειτουργεί διαφορετικά. Το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός στη Βουλγαρία σε γενικές γραμμές πρέπει να αντιμετωπίσει σοβαρές προκλήσεις και ειδικά την έλλειψη χρηματοδότησης» ανέφερε, μεταξύ άλλων, στην επιστολή του.

ΧΡΗΣΤΟ ΤΕΛΙΟΣ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Όσα λένε οι κακές γλώσσες για τον ερωτύλο Γιάννη Μπρατάκο

Οι άσπονδοι φίλοι του τον αποκαλούν «Μπάρκουλη του Μαξίμου»,...