Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Η νέα ζωή του Τσακνή

Μετά τον χωρισμό του ο τραγουδοποιός βρήκε ξανά το χαμόγελό του.

Φαίνεται πως έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του ο Διονύσης Τσακνής. Επειτα από ένα δύσκολο χειμώνα που πέρασε λόγω του πρόσφατου χωρισμού του από τη σύζυγό του Μαρίνα Λαχανά -κάτι που στοίχισε και στις δύο πλευρές- φαίνεται να βρίσκει σιγά σιγά το χαμόγελό του. Οι πληροφορίες τον θέλουν τον τελευταίο καιρό να κάνει στενή παρέα με την Αννα Μονογιού, με την οποία είχε συνεργαστεί την προηγούμενη θεατρική σεζόν στην παράσταση «Τι βουλή θα παραδώσεις μωρή;» στην οποία εκείνη έπαιζε κι εκείνος υπέγραφε τη μουσική.

Ο Διονύσης Τσακνής είναι ένας από τους αξιόλογους ανθρώπους του μουσικού στερεώματος, ο οποίος έχει φροντίσει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φλας και τις κάμερες, και να βγαίνει μπροστά μόνο ότι αφορά τη μουσική του δράση. Αυτό φρόντισε πολύ επιμελώς να κάνει και στην περίπτωση της κρίσης που πέρασε ο γάμος του. Από την πρώτη στιγμή φρόντισε να προστατεύσει τόσο τον εαυτό του όσο και τη γυναίκα του και τα παιδιά του από τα κακοπροαίρετα σχόλια τρίτων. Η είδηση ωστόσο έσκασε σαν βόμβα στο καλλιτεχνικό στερέωμα, καθώς ο Διονύσης Τσακνής και η Μαρίνα Λαχανά (ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα πρόσωπα των ερτζιανών της δημόσιας ραδιοφωνίας και διευθύντρια προγράμματος της ΕΡΑ), έπειτα από δεκαέξι χρόνια γάμου αποφάσισαν να δώσουν τέλος στον γάμο τους.

Μπορεί αρχικά να είχαν γίνει και από τις δύο πλευρές κάποιες προσπάθειες επανασύνδεσης ή ομαλοποίησης της κατάστασης, όμως, όπως επιβεβαιώνουν πλέον και άτομα του στενού τους περιβάλλοντος, ο γάμος αυτός έχει τελειώσει και απομένουν μικρές διαδικαστικές λεπτομέρειες προκειμένου να επισφραγιστεί το φινάλε του.

Η είδηση, η οποία δημοσιεύτηκε και στην «Εspresso» τον προηγούμενο Φεβρουάριο, είχε πέσει σαν κεραυνός στον καλλιτεχνικό χώρο, καθώς όσοι γνώριζαν τον Διονύση και τη Μαρίνα έκαναν λόγο για ένα από τα πιο ταιριαστά και αγαπητά ζευγάρια του χώρου, των οποίων μάλιστα η οικογενειακή ευτυχία είχε ολοκληρωθεί με τον ερχομό των δύο παιδιών τους. Ο ένας στήριζε πάντα τον άλλον και αυτό φαινόταν από τις συνεντεύξεις τους. Οπως εξάλλου είχε δηλώσει τότε άτομο του περιβάλλοντός τους στην «Espresso»: «Ελπίζουμε να περάσει σύντομα η… μπόρα και να βρεθεί μια λύση, έτσι ώστε το ζευγάρι να είναι μαζί και αγαπημένο, όπως τόσα χρόνια που την όμορφη σχέση του τη θαύμαζαν και τη ζήλευαν πολλοί. Ολα τα ζευγάρια περνάνε την κρίση τους».

Ο ρόλος της Αννας Μονογιού και η στενή φιλία τους

Τα σύννεφα στον γάμο του Διονύση Τσακνή και της Μαρίνας Λαχανά πύκνωσαν το περασμένο καλοκαίρι, ενώ κάπου κοντά στον Οκτώβριο έφεραν μαζί τους και την… μπόρα. Από την περίοδο εκείνη, σύμφωνα με τους καλά γνωρίζοντες, το ζευγάρι δεν ζει κάτω από την ίδια στέγη. Οι τελευταίοι μήνες σίγουρα δεν ήταν οι καλύτεροι και από τις δυο πλευρές. Το ζευγάρι φρόντισε να βρει στήριγμα σε καλούς φίλους του προκειμένου να καταφέρει να ξεπεράσει την επώδυνη συναισθηματικά περίοδο.

Στο διάστημα αυτό ο Διονύσης Τσακνής άρχισε να κάνει στενή παρέα με την κυπριακής καταγωγής ηθοποιό Αννα Μονογιού, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την περσινή τους συνεργασία τρέφει φιλικά αισθήματα προς τον τραγουδοποιό, που ενισχύονται και από την αμοιβαία εκτίμηση της δουλειάς τους. Η γνωστή ηθοποιός, που δεν έχει ποτέ απασχολήσει με τα προσωπικά της τη δημοσιότητα, κρατά το στόμα της σφραγισμένο για το αν πίσω από αυτή την τρυφερή φιλία υπάρχει κάποιο ερωτικό σκίρτημα. Αλλά αυτό είναι οπωσδήποτε κάτι που θα φανεί, καθώς -ως γνωστόν- ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...