Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 29 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣΜην αφήσετε τους άλλους να καθορίζουν τη ζωή σας....

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Κύριε Ασλάνη, θα συλληφθείτε»

Το τηλεφώνημα από το Α.Τ. Εξαρχείων που αποσταθεροποίησε τον γνωστό σχεδιαστή – Το χρέος των 170.000 ευρώ του έτρωγε την ψυχή

Eνας μεγάλος φόβος «στοίχειωνε» την καρδιά του Μιχάλη Ασλάνη, ένας φόβος που είχε γίνει σαράκι και του έτρωγε την ψυχή: να βρεθεί με χειροπέδες στα χέρια, καθώς δύο ημέρες πριν από τον θάνατό του τον έψαχναν αστυνομικοί για την εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης για χρέη προς το Δημόσιο!

Το ένταλμα

Σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες της «Espresso», άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Εξαρχείων είχαν αναζητήσει τον γνωστό σχεδιαστή δύο ημέρες πριν βρεθεί νεκρός προκειμένου να τον ενημερώσουν για την ενεργοποίηση εντάλματος σύλληψης εις βάρος του. Ομως δεν εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα οι δικηγόροι του Μιχάλη Ασλάνη να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τον διοικητή του τμήματος Εξαρχείων, όπου είχε σταλεί το ένταλμα σύλληψης, και να τον διαβεβαιώσουν πως θα διευθετήσουν την εκκρεμότητα με την εφορία μέσα στα όρια της προθεσμίας.

Το ποσό

Ηταν η δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα τριών εβδομάδων που οι νομικοί του designer προσπαθούσαν με νύχια και με δόντια να αποτρέψουν τη σύλληψη του γνωστού σχεδιαστή. Η πρώτη ήταν στις αρχές του Αυγούστου, όταν είχε γίνει γνωστό πως ο Μιχάλης Ασλάνης είχε χρέη στην εφορία, τα οποία αδυνατούσε να αποπληρώσει. Οπως είχε γίνει γνωστό, το χρέος που είχε προς το Δημόσιο ο γνωστός μόδιστρος είχε φτάσει τα 170.000 ευρώ, όμως λόγω της οικονομικής κρίσης δεν είχε να καταβάλει αυτό το ποσό προκειμένου να διευθετήσει την εκκρεμότητα με το χρέος του. Οταν στις 10 Αυγούστου το ένταλμα σύλληψης που έφερε το όνομα του γνωστού σχεδιαστή μόδας έφτασε στα γραφεία του αρμόδιου τμήματος της ΓΑΔΑ, αμέσως κινήθηκαν οι διαδικασίες για τη σύλληψή του. Ο Μιχάλης Ασλάνης άκουσε έντρομος τους νομικούς του συμβούλους να του λένε πως υπήρχε άμεσος κίνδυνος να συλληφθεί. Ομως ο κίνδυνος να βρεθεί ο Μιχάλης Ασλάνης με χειροπέδες αποσοβήθηκε στην κυριολεξία την τελευταία στιγμή, έπειτα από τις κινήσεις που έκαναν οι δικηγόροι του, οι οποίοι κατάφεραν να πάρουν μια μικρή παράταση ώς το τέλος Αυγούστου, με στόχο ο μόδιστρος με το αγγελικό χαμόγελο να βρει τα χρήματα για το χρέος του προς την εφορία. Γι’ αυτόν άλλωστε τον λόγο ο 63χρονος σχεδιαστής μόδας έβγαλε στο σφυρί την πολυτελή του βίλα στη Μύκονο, ένα σπίτι όπου κατά καιρούς είχαν φιλοξενηθεί Ελληνες και ξένοι επώνυμοι, αλλά και μεγάλα ονόματα της μόδας από το εξωτερικό. Ομως κανείς δεν βρέθηκε να αγοράσει το σπίτι στο νησί, καθώς η τιμή του 1.500.000 ευρώ θεωρούνταν απαγορευτική  μέσα στη κρίση που μαστίζει τη χώρα.

Ο εφιάλτης

Ετσι, η προθεσμία έφτανε στο τέλος, με αποτέλεσμα ο εφιάλτης του Ασλάνη να πάρει… σάρκα και οστά δύο ημέρες πριν βρεθεί νεκρός, όταν τον αναζήτησαν αστυνομικοί προκειμένου να τον ενημερώσουν για την ενεργοποίηση του εντάλματος και την επικείμενη σύλληψή του. Ομως τους πρόλαβε όλους ο θάνατος του γνωστού Ελληνα μόδιστρου.

ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ


Τhe (Aslanis fashion) show must go on!33569g856g9

Memorial Day αφιερωμένη στον Μιχάλη Ασλάνη. Φορώντας δικές του δημιουργίες, στον πλημμυρισμένο με πολύχρωμα λουλούδια Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι, κάποιοι καλοί φίλοι του αγαπητού σχεδιαστή ετοιμάζονται να διοργανώσουν ημέρα μνήμης αφιερωμένη σε εκείνον. Μπορεί ο Μιχάλης Ασλάνης να «έφυγε» αναπάντεχα, αλλά οι καλοί του φίλοι που συνεργάστηκαν μαζί του τόσα χρόνια θέλουν να τον τιμήσουν θεωρώντας πως «The show must go on».

Οπως αποκαλύπτει στην «Εspresso» ο στενός φίλος του σχεδιαστή και pr man Γιάννης Καζανίδης, ετοιμάζουν για τον καλό τους φίλο ημέρα μνήμης, ενώ παράλληλα συστήνουν ένα ειδικό βραβείο με το όνομά του, που θα δίνεται στο καθιερωμένο Fashion Week. «Σκεφτόμαστε να κάνουμε μια επιμνημόσυνη δέηση στον Αγιο Διονύσιο. Επειδή κάποιοι δεν μπόρεσαν να έρθουν στην κηδεία του στη Χαλκίδα, θα ετοιμάσουμε αυτό για να τα καταφέρουν κι εκείνοι. Θα καλέσουμε όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε, παρουσιαστές, ηθοποιούς, μοντέλα, τραγουδιστές, και θα ζητήσουμε να φορέσουν από ένα ρούχο του Μιχάλη». «Είναι κάτι που σκεφτήκαμε εγώ, η Βάνα Μπάρμπα, ο Μάκης Τσέλιος, ο Γιώργος Ντάβλας και κάποιοι ακόμη φίλοι του. Στόχος μας είναι να παρευρεθούν όλοι. Θα γίνει ένας πολύ ωραίος στολισμός, με πολύχρωμα λουλούδια, καθώς ο Μιχάλης λάτρευε τα χρώματα». Μάλιστα, όπως μας αποκαλύπτει ο Γιάννης Καζανίδης, αυτό που επιθυμούν είναι στη φετινή Εβδομάδα Μόδας που θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Οκτώβριο, εκτός από επίδειξη εις μνήμη του σχεδιαστή, να υπάρχει και ειδικό βραβείο στο όνομά του, το οποίο θα απονέμεται σε ένα νέο ταλέντο από τον χώρο της μόδας: «Θέλουμε να μιλήσουμε με την οικογένειά του, έτσι ώστε στο Fashion Week του Οκτωβρίου να γίνει μια επίδειξη με όλα του μοντέλα του Ασλάνη, με παλαιότερες αλλά και νεότερες “μούσες” του, οι οποίες θα δείξουν από ένα αντιπροσωπευτικό ρούχο για τα σαράντα χρόνια του Ασλάνη».

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...