Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Ο LAK έτοιμος για το μεγάλο comeback!

«Θα ξαναγεννηθώ μέσα από τις στάχτες μου» δηλώνει ο Λάκης Γαβαλάς που ετοιμάζει κολεξιόν, σχεδιάζει επιχειρήσεις και καλοβλέπει το real estate!

«Οτιδήποτε ακίνητο μού αφήσουν θα το κάνω επιχείρηση. Θα ξαναγεννηθώ μέσα από τις στάχτες μου». Με μια νέα σειρά ρούχων, μια συλλογή από extreme πέδιλα και τσόκαρα με «πρωταγωνίστρια» τη γούνα (!), ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και real estate ετοιμάζεται να καταπιαστεί ο Λάκης Γαβαλάς. Ο εκκεντρικός επιχειρηματίας, που δεν έπαψε να συζητιέται ούτε όσο βρισκόταν στο κελί του Κορυδαλλού (είχε προφυλακιστεί και αποφυλακιστεί ουκ ολίγες φορές για ανακριβή απόδοση ΦΠΑ, ύψους 2,2 εκατ. ευρώ και για μια σειρά χρέη προς το Δημόσιο), επιστρέφει δριμύτερος.

Με τα μούτρα

Εδώ και λίγες μέρες έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά, αφού σκοπεύει να επιστρέψει δυναμικά στον χώρο της μόδας με τη νέα σειρά LAK. Μάλιστα ο ίδιος μίλησε στην «Espresso» για τα σχέδιά του: «Ξεκινάω από την αρχή. Αυτή την περίοδο ετοιμάζω τη νέα μου σειρά, η οποία θα περιλαμβάνει ανδρικά, γυναικεία, παιδικά. Το σύνθημά μου είναι “φως και τρέλα”. Ετοιμάζω μια resort (μεταβατική μεταξύ καλοκαιριού και φθινοπώρου) σειρά από πέδιλα και τσόκαρα με γούνα. Θα κάνω μάλιστα και press conference για να την παρουσιάσω. Εννοείται ότι θα συνεχίσω να σχεδιάζω και γυαλιά αλλά και αρώματα». Οπως λέει ο εκκεντρικός επιχειρηματίας – σχεδιαστής: «Σιγά σιγά τα κάνω, δεν έχω ούτε χρηματοδότες ούτε χορηγούς». Ο ίδιος ξεκαθαρίζει μάλιστα ότι, σεβόμενος τη γενικότερη κατάσταση της χώρας, που πλήττεται από την οικονομική κρίση, θα φροντίσει τα προϊόντα του να είναι οικονομικά. «Από παντού μου ζητούσαν συνεργασία και αυτό με έκανε να ξαναγυρίσω. Εχω στη Βουκουρεστίου γραφείο και μαγαζί, και σιγά σιγά, βήμα βήμα προχωράμε». Ο γνωστός επιχειρηματίας, που προσπαθεί το διάστημα αυτό να αφήσει πίσω του τη δύσκολη περίοδο που έζησε πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, είναι έτοιμος να προσπαθήσει ξανά. Μάλιστα εκτός από τα ρούχα σκέφτεται να διευρύνει τους επαγγελματικούς του ορίζοντες. «Από τις στάχτες μου θα ξαναγεννηθώ. Θα ασχοληθώ με το hoteling και το real estate. Θέλω κάποια στιγμή να κάνω ένα ξενοδοχείο με την επωνυμία LAK. Οτιδήποτε ακίνητο μου αφήσουν θα το κάνω επιχείρηση» δήλωσε με περίσσια αισιοδοξία στην «Espresso».

Και στην TV

Παράλληλα ο επιχειρηματίας πολιορκείται στενά για να επιστρέψει και πάλι στην τηλεόραση (μετά το FAB 5 που έληξε άδοξα). Προς το παρόν βρίσκεται σε στάδιο συζητήσεων. Χθες πάντως εθεάθη στο στούντιο Κάπα, εκεί όπου γίνονται αρκετές παραγωγές του καναλιού του Αμαρουσίου.

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...