Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Πώς η Αντζελίνα «ώθησε» τις Ελληνίδες σταρ να μιλήσουν

Γυναίκες που «ακολούθησαν» την ηθοποιό και αποκάλυψαν τα προβλήματα της υγείας τους.

Οταν η Αντζελίνα Τζολί αποφάσισε να ανοίξει την καρδιά της και να μιλήσει για τη διπλή μαστεκτομή στην οποία υποβλήθηκε, κατάφερε να αλλάξει το κατεστημένο που επικρατούσε στον χώρο του lifestyle. Μετά τις συγκινητικές δηλώσεις της διάσημης σταρ ακολούθησαν κι άλλοι επώνυμοι που αποφάσισαν να εξομολογηθούν την προσωπική τους περιπέτεια υγείας, τόσο στο εξωτερικό όσο και στην Ελλάδα.

Γενναία και αισιόδοξη η πασίγνωστη -και στο εξωτερικό- φωτογράφος Καλλιόπη, για παράδειγμα, μπήκε πριν από λίγες ημέρες στο χειρουργείο για διπλή μαστεκτομή και, χωρίς να κρύψει το πρόβλημά της, έστειλε μήνυμα σε κάθε γυναίκα να μη φοβηθεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα υγείας. Ανέβασε, μάλιστα, στο facebook φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο να κάνει το σήμα της νίκης από το κρεβάτι, επιδεικνύοντας μοναδική δύναμη και θάρρος.

Πρόσφατα και η Ναταλιά Λιαλιάτση Οικονόμου, η Star Πελοπόννησος, περιέγραψε τις δύσκολες ώρες που πέρασε έπειτα από ένα τροχαίο ατύχημα. Η όμορφη κοπέλα έμεινε για μήνες στο κρεβάτι, σε ακινησία, για να υποβληθεί σε εγχείρηση στο πόδι και επανορθωτικές επεμβάσεις. «Ηταν μια πολύ δύσκολη χρονιά, αλλά τώρα όλα είναι καλά. Εκανα πριν από λίγο καιρό την πρώτη μου επαγγελματική φωτογράφιση μετά το ατύχημα. Και τον Νοέμβριο θα πάω στα παγκόσμια καλλιστεία». Η ίδια μίλησε επίσης για κάποιους φίλους που την εγκατέλειψαν αλλά και για την ομορφιά της ζωής: «Ευτυχώς και δυστυχώς, στάθηκαν άτομα δίπλα μου που δεν το περίμενα, ενώ κάποια άλλα όχι. Τίποτα στη ζωή δεν θεωρείται δεδομένο. Τα πάντα μπορούν ν αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη. Πρέπει να χαιρόμαστε τα απλά και τα μικρά πράγματα. Η ομορφιά δεν είναι τελικά κάτι τόσο σημαντικό».

Η Τζένη Βάνου σε συνέντευξή της στην «Εspresso» είχε πριν από λίγο καιρό αποκαλύψει ότι είχε έρθει αντιμέτωπη με τον καρκίνο που της παρουσιάστηκε στην επιγλωττίδα. «Εδώ και ενάμιση χρόνο πονούσε ο λαιμός μου και δεν μπορούσα να καταπιώ. Το μόνο που κατέβαινε ήταν το νερό. Ολα τα αλκοολούχα, ακόμη και η πορτοκαλάδα και η λεμονάδα, μου δημιουργούσαν πρόβλημα. Ηταν σε ένα σημείο της γλώσσας που δεν φαινόταν. Ενας πολύ καλός φίλος μου, βλέποντας ότι το πρόβλημα δεν υποχωρούσε, με έπεισε και πήγαμε σε έναν δικό του καθηγητή ιατρό, ο οποίος, αφού με εξέτασε με μεγάλη λεπτομέρεια και με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα, μου είπε: “Εχετε κάτι στην επιγλωττίδα και πρέπει αμέσως να εγχειριστείτε”» εξομολογήθηκε η μεγάλη τραγουδίστρια, ενώ και η Βάσια Τριφύλλη έκανε μια σοκαριστική αποκάλυψη για την υγεία της, περιγράφοντας μάλιστα τη στιγμή που έφυγε από τη ζωή… «Πέθανα τέσσερις φορές! Εχω μεγαλοκαρδία και φοράω μηχάνημα, μην κοιτάς που δεν το πήρε χαμπάρι κανείς! Και χόρεψα και στο “Dancing”» είπε χωρίς να χάνει το χαμόγελό της.

Μόλις λίγες μέρες αφότου βγήκε από το χειρουργείο (πριν από περίπου ενάμιση μήνα), η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε για την επέμβαση κήλης αυχένα στην οποία υποβλήθηκε: «Ηταν τρεις ώρες χειρουργείο, αλλά όλα πήγαν καλά. Ηξερα ότι είχα πρόβλημα στον αυχένα, αλλά δεν ήξερα ότι είχε φτάσει σε τέτοια ροκ σημεία. Είχαν μουδιάσει τα χέρια και μου είχε δημιουργηθεί και πρόβλημα στο πόδι μου».

Η Μαρία Λουίζα Βούρου, από την πλευρά της, εξομολογήθηκε λίγες μέρες πριν ότι αντιμετώπισε για πέντε μήνες σοβαρό δερματολογικό πρόβλημα. Αυτή ήταν μια περίοδος που την έκανε να επανεκτιμήσει καταστάσεις και ανθρώπους. «Σε αυτό το διάστημα κλείστηκα πολύ στον εαυτό μου και δεν μπορούσα να δουλέψω γιατί και στις φωτογραφίσεις και στην παρουσίαση εκπομπών παίζει ρόλο η εικόνα. Τότε κατάλαβα ποιοι είναι οι πραγματικοί μου φίλοι. Ηταν εκείνοι που έρχονταν συνέχεια να μου κάνουν παρέα, σε αντίθεση με τους άλλους, που τελικά βρίσκονταν κοντά μου μόνο στις καλές στιγμές».

Στα βήματα της Αντζελίνα Τζολί, που μίλησε για την περιπέτεια της υγείας της, και η Πάολα, η οποία πριν από μερικές εβδομάδες μίλησε για την επέμβαση στην οποία υπεβλήθη, ενώ συγκλονιστικές είναι οι δηλώσεις της Αντας Λιβιτσάνου για το πώς νίκησε τον καρκίνο: «Ηταν σοκαριστικό ότι θα έπρεπε να υποβληθώ σε χειρουργείο. Οταν ξεκίνησα να κάνω εξετάσεις, ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα κατέληγα σε μια τόσο σύνθετη εξέλιξη. Πόσο μάλλον όταν αφορά ένα χειρουργείο όπου πρέπει να αφαιρεθεί ένας πολύ σημαντικός αδένας, δίπλα στις φωνητικές χορδές, εν μέσω ενός σόου που μόλις είχε ξεκινήσει… Η πρόληψη σώζει και θα το φωνάζω από εδώ και πέρα για πάντα. Πρέπει να είμαστε τυπικοί, διότι με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να προλάβουμε σχεδόν τα πάντα». Εξομολογήσεις για τα προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει έκανε και η Θωμαή Απέργη, που μίλησε για τις επιπτώσεις στην υγεία της από την υπερκόπωση, όπως και η Λίνα Μαρίλη, που σε έλεγχο ρουτίνας έμαθε ότι είχε επικίνδυνες θρομβώσεις που ελάχιστα απείχαν από τον πνεύμονά της.

Η κρίση ασθματος

Η Ελλη Κοκκίνου είναι άλλη μία επώνυμη κυρία που αποφάσισε να μιλήσει για τα προβλήματα υγείας που είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν. «Υπήρξε στιγμή που δεν ήξερα αν θα βγω ζωντανή από την εντατική. Ηταν το 2001, όταν έπαθα ταυτόχρονα λοίμωξη του αναπνευστικού, πνευμονία και πνευμοθώρακα. Εμεινα τρεις μέρες στην εντατική και 10 στο νοσοκομείο και ευτυχώς βγήκα καλά, αλλά πρησμένη από την κορτιζόνη» αποκάλυψε και περιέγραψε: «Δύο χρόνια αργότερα, νοσηλεύτηκα και πάλι για πέντε μέρες. Το 2008, έγκυος στον Αλέξανδρο, ενώ κάναμε γυρίσματα για το βιντεοκλίπ τού “Πες μου ένα ψέμα”, σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στο Ψυχικό, έπαθα κρίση άσθματος από τη σκόνη και την υγρασία και βρέθηκα πάλι στο νοσοκομείο».

ΑΝΘΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...