Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Εσπασε η καρδια του στη θέα εισβολέων!

Ο κατάκοιτος 83χρονος στην Αρτέμιδα δεν άντεξε το σοκ της εισβολής των κουκουλοφόρων οι οποίοι έδεσαν και φίμωσαν την ηλικιωμένη γυναίκα του.

Η καρδιά ενός κατάκοιτου ηλικιωμένου έπαψε να χτυπά χθες τα ξημερώματα, μη αντέχοντας το σοκ που του προκάλεσε η θέα τριών αδίστακτων κακοποιών, οι οποίοι έδεσαν χειροπόδαρα την ανυπεράσπιστη σύζυγό του και έκαναν φύλλο και φτερό το σπίτι τους στην περιοχή της Αρτέμιδας αναζητώντας χρήματα και χρυσαφικά! Οι τρεις κουκουλοφόροι εισέβαλαν λίγο πριν από τις 3.30 τα ξημερώματα στο σπίτι του ηλικιωμένου ζευγαριού. Προφανώς γνώριζαν ότι ο 83χρονος άντρας ήταν καθηλωμένος στο κρεβάτι του, λόγω των σοβαρών κινητικών και άλλων προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε, και δεν αποτελούσε απειλή γι’ αυτούς… Ετσι πήγαν κατευθείαν στο κρεβάτι όπου κοιμόταν η 74χρονη γυναίκα του. Την ακινητοποίησαν ξυπνώντας την απότομα, της έκλεισαν το στόμα και την έδεσαν, ώστε να μην αντισταθεί.

Για 800 ευρώ

Αμέσως μετά άρχισαν να ψάχνουν σπιθαμή προς σπιθαμή το σπίτι μπροστά στα μάτια των δύο ηλικιωμένων που παρακολουθούσαν έντρομοι και έκαναν άνω κάτω όλα τα δωμάτια, ώσπου τελικά ανακάλυψαν κρυμμένο σε ένα συρτάρι το ποσό των 800 ευρώ. Το άρπαξαν και τράπηκαν σε φυγή, χωρίς να δώσουν σημασία στον 83χρονο που είχε σταματήσει ξαφνικά να ψελλίζει εκκλήσεις για βοήθεια… Ολα δείχνουν ότι ο άτυχος ηλικιωμένος «έσβησε» προδομένος από την καρδιά του όσο οι κακοποιοί βρίσκονταν ακόμη στο σπίτι, καθώς δεν άντεξε το θέαμα της δεμένης συζύγου του και των κουκουλοφόρων που αλώνιζαν στα δωμάτια! Μετά τη φυγή των ληστών η 74χρονη κατάφερε να απελευθερωθεί από τα δεσμά της και να βάλει τις φωνές καλώντας σε βοήθεια τους γείτονές της, οι οποίοι έσπευσαν, ενώ παράλληλα ειδοποίησαν Αστυνομία και ΕΚΑΒ.

Ερευνες

Ο ιατροδικαστής που έφτασε στο σημείο και έκανε τη νεκροψία στη σορό του άτυχου άντρα διαπίστωσε πως δεν έφερε εξωτερικά τραύματα που να δείχνουν εγκληματική ενέργεια και εκτιμά πως ο θάνατός του επήλθε από παθολογικά αίτια. Ωστόσο τα ακριβή αίτια του θανάτου του άτυχου ηλικιωμένου θα διαπιστωθούν όταν γίνει η νεκροτομή. Οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής διενεργούν έρευνες για των εντοπισμό και την σύλληψη των τριών ληστών από τυχόν αποτυπώματα ή άλλα ίχνη που άφησαν.

ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...