Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Καμία ευθύνη δεν ανέλαβε ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος για το σκάνδαλο της Folli...

Καμία ποινική ευθύνη για τους «μαγειρεμένους» ισολογισμούς της εταιρίας...

Ο Τσακαλώτος ξεπέρασε τη… Γιόχανσον και παρομοίωσε τη Μαρία Καρυστιανού με...

Αφησε τη Σκάρλετ Γιόχανσον και «έπιασε» την Τζούλια Ρόμπερτς...

Ευρυδίκη: Μοιράζεται ακόμα ένα τραγούδι από το πρόσφατο άλμπουμ της

Μετά το «Αερικό», η Ευρυδίκη μοιράζεται με τους fans...

Πατρόν Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και... στη μόδα! Για πρώτη φορά...

Τα βρόντηξε και έγινε… μάγειρας ο Μ. Μανιάτης!

Ο γνωστός ηθοποιός και συγγραφέας μετακόμισε στην Ηλεία, μακριά από τη showbiz, και πλέον ασχολείται με γεύσεις από προϊόντα της περιοχής.

Μόνιμος κάτοικος Ηλείας έχει γίνει εδώ και μερικούς μήνες ο Μιχάλης Μανιάτης. Ο γνωστός ηθοποιός και συγγραφέας μετακόμισε στην παραθαλάσσια περιοχή Ματζάκουρα κοντά στον Πύργο. Εκεί άρχισε κιόλας να δραστηριοποιείται επαγγελματικά σ’ έναν τομέα εντελώς διαφορετικό από εκείνους που μας είχε συνηθίσει. Πλέον δηλώνει «ένας απλός μάγειρας» που θέλει να ζήσει τη ζωή του όσο πιο λιτά γίνεται.22h55jh7j89

Εχοντας συγγενικές ρίζες στην περιοχή ο Μιχάλης Μανιάτης αποφάσισε να αφήσει πίσω του τον λαμπερό κόσμο της showbiz και να φύγει μακριά από την πολύβουη πρωτεύουσα. Ετσι, αφού έφτιαξε το ησυχαστήριό του κοντά στη θάλασσα, ξεκίνησε με όρεξη, κέφι και μεράκι μια εταιρία που θα ασχοληθεί με προϊόντα της περιοχής, τα οποία θα φέρουν την επωνυμία spitimou Maniatis Home Telling, ένα brand name που φρόντισε να κατοχυρώσει σε διεθνές επίπεδο.

Παράλληλα, υπό την επωνυμία spitimou θα λειτουργήσει μια σειρά από φαγάδικα τύπου franchise, το πρώτο εκ των οποίων ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του στο κτίριο της παλαιάς δημοτικής αγοράς του Πύργου. Την είδηση αποκάλυψε ο ίδιος ο Μιχάλης Μανιάτης μιλώντας στο χθεσινό, κυριακάτικο φύλλο της τοπικής εφημερίδας «Πατρίς».

«Το concept της εταιρίας spitimou είναι ότι θα δημιουργηθούν μαγαζιά με ντεκόρ που θα θυμίζει σπίτι και οι πελάτες θα καταναλώνουν ό,τι θα κατανάλωναν και αν πήγαιναν καλεσμένοι σ’ ένα σπίτι» δήλωσε ο ηθοποιός. «Θέλει να πιει έναν καφέ; Θα κάθεται και θα πίνει έναν καφέ. Θέλει να πάρει ένα σνακ, έναν μεζέ, ένα πιάτο με κανονικό φαγητό; Θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ό,τι θέλει. Θα είναι ένας φιλόξενος χώρος, όπου ο πελάτης θα αισθάνεται σαν στο σπίτι του χωρίς κανένας να τον πιέζει να κάνει κατανάλωση» συνέχισε ο Μιχάλης Μανιάτης εξηγώντας το σκεπτικό του στον δημοσιογράφο Γιώργο Γουβιά.

Ο επιχειρηματίας Κώστας Γαλανόπουλος είναι ο πρώτος που απέκτησε το brand αποκλειστικά για τον Πύργο και ο Μιχάλης Μανιάτης θα βρεθεί στο πλευρό του τον πρώτο καιρό μαγειρεύοντας ο ίδιος. Οπως αποκάλυψε ο ηθοποιός που βραβεύτηκε στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης το 1982 για την ερμηνεία του στην ταινία «Αγγελος», στην Ηλεία θα γίνεται η πρωτογενής παραγωγή των προϊόντων που θα διαθέτουν τα μαγαζιά υπό την επωνυμία spitimou, αφού εκεί θα δημιουργηθεί το εργαστήρι της εταιρίας που θα τα φτιάχνει. Ο ίδιος και οι συνεργάτες του επιχειρηματίες θα προσπαθήσουν να συντονίσουν μια ομάδα μικροπαραγωγών, οι οποίοι θα τους πωλούν τα προϊόντα τους χωρίς μεσάζοντες μεγαλεμπόρους. «Θέλω η Ηλεία να είναι το τελευταίο μόνιμο σπίτι μου» δήλωσε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Είμαι ένας απλός μάγειρας, ένας απλός άνθρωπος και θέλω να ζήσω τη ζωή μου όσο πιο απλά μπορώ σε έναν πανέμορφο τόπο όπως είναι ο Πύργος. Δεν μπορώ πια τις γκλαμουριές. Δεν τις οικειοποιήθηκα όταν ήμουν διάσημος».

ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...