Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Η Χριστίνα Βραχάλη μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνης της

Στις δυσκολίες της εγκυμοσύνης της και στο πρόβλημα υγείας...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Η Δάρρα, η βάφτιση και το… μυστήριο

Ολη η αλήθεια για τον “γάμο” της γνωστής ερμηνεύτριας στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης.

Τελικά δεν φόρεσε νυφικό, αλλά βάφτισε την κόρη της η Φωτεινή Δάρρα. Λύθηκε το… μυστήριο με τη γνωστή ερμηνεύτρια που πριν από λίγες ημέρες καμάρωσε τη μοναχοκόρη της να βαφτίζεται χριστιανή στο γραφικό εξωκλήσι του Προφήτη Ηλία στα Κουφάλια, έξω από τη Θεσσαλονίκη. Η ερμηνεύτρια βρέθηκε πριν από  λίγες ημέρες στην Αλεξανδρούπολη, σε μια μεγάλη μουσική παράσταση μαζί με τον Δημήτρη Παπαδημητρίου, η οποία δόθηκε στον χώρο της Αρχαίας Ζώνης υπό την αιγίδα του υπουργείου Πολιτισμού. Μετά τις καλλιτεχνικές υποχρεώσεις της, τέλεσε και το μυστήριο της βάφτισης της μικρής της που εδώ και έναν χρόνο έχει ομορφύνει τη ζωή της. Δεν ήταν μάλιστα λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να… αποκαταστήσουν την τραγουδίστρια, κάνοντας λόγο για τον γάμο της.

Τελικά η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική, καθώς, σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Εspresso», έγινε μεν μυστήριο, αλλά όχι γαμήλιο. Η μικρούλα πήρε το όνομα Ιωάννα-Ρωξάνη και η πανευτυχής μανούλα δεν μπορούσε στιγμή να κρύψει τη συγκίνησή της. Εξάλλου, όπως και η ίδια είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της, το παιδί της είναι ό,τι πολυτιμότερο στη ζωή της και ο μοναδικός λόγος που θα εγκατέλειπε την καριέρα της θα ήταν για την οικογένεια. Οπως σε όλη την πορεία της μέχρι σήμερα, έτσι και αυτή τη σημαντική στιγμή της προσωπικής της ζωής φρόντισε να την κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αλλωστε, όπως και η ίδια έχει πει πολλές φορές, η προσωπική ζωή της δεν αφορά τον κόσμο.

Στολισμός

Μάλιστα η περήφανη μανούλα φαίνεται πως είχε επιμεληθεί τον διακριτικό στολισμό της εκκλησίας, με τις κολόνες του ναού να είναι διακοσμημένες με κλαδιά ελιάς και ροζ κορδέλες. Η μικρή ήρθε στον κόσμο πέρσι στις 4 Οκτωβρίου και φαίνεται πως έχει ομορφύνει τη ζωή της γλυκιάς Φωτεινής που δεν έχει μάτια πάρα μονάχα για εκείνην. Οπως μάλιστα είχε πει και σε συνέντευξή της, «η κόρη μου έχει αλλάξει την επαγγελματική αλλά και την προσωπική μου ζωή. Η γέννηση ενός παιδιού είναι καταλυτική, ακόμη και για την ωριμότητα ενός καλλιτέχνη και τον τρόπο που ερμηνεύει από τη στιγμή που φέρνει στον κόσμο ένα παιδί». Στην ίδια συνέντευξη είχε δηλώσει: «Το να κάνεις ένα παιδί είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή. Πριν το κάνεις δεν το καταλαβαίνεις, αλλά όταν γεννηθεί και το κοιτάζεις στα μάτια, καταλαβαίνεις ότι είναι ό,τι πιο μεγάλο έχεις κάνει στη ζωή σου».

ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...