Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Η κόρη της Κιμ Καρντάσιαν και του Γουέστ κερδίζει 28.000 ευρώ για...

Η 10χρονη Νορθ Γουέστ, που στο πλευρό του διάσημου...

«Akis’ Food Tour»: Κόνιτσα, Ζαγοροχώρια, Μαστοροχώρια

Το γαστρονομικό οδοιπορικό του Άκη Πετρετζίκη συνεχίζεται με ένα...

Τα χαμένα νιάτα της Κόπολα

Η 26χρονη εγγονή του σκηνοθέτη έκανε το ντεμπούτο της με την ταινία «Palo Alto» χρησιμοποιώντας συγγενείς διάσημων ηθοποιών.

Οικογενειακή… υπόθεση είναι η νέα ταινία της Τζία Κόπολα. Για το σκηνοθετικό της ντεμπούτο, η εγγονή του καταξιωμένου σκηνοθέτη Φράνσις Φορντ Κόπολα επέλεξε ένα λαμπερό καστ, επιλέγοντάς το ανάμεσα από φίλους της που κουβαλούν επίσης βαριά ονόματα στις πλάτες τους. «Είναι μια ταινία γυρισμένη από φίλους και από φίλους φίλων» σχολίασε χαρακτηριστικά η μητέρα της 26χρονης Τζία Κόπολα, Τζάκι Γκετί, για την ταινία «Palo Alto», η οποία έκανε πρεμιέρα τις προηγούμενες μέρες στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.7fd5f8br2

Αν και η ταινία δεν απέσπασε κάποιο βραβείο, έλαβε ωστόσο θερμότατες κριτικές, καθώς περιστρέφεται γύρω από το πάντα συγκινητικό θέμα των χαμένων νιάτων και των απόντων γονέων. Μια ομάδα πλουσιόπαιδων μπλέκει συνέχεια σε μπελάδες, προκειμένου αυτά να ξεγελούν τη βαρεμάρα τους. «Ηθελα να περιγράψω τι σημαίνει να είσαι έφηβος, καθώς εγώ έζησα την εφηβεία μου έχοντας συνέχεια καρφωμένα πάνω μου τα φώτα της δημοσιότητας» σχολίασε η Τζία Κόπολα, η οποία για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους επέλεξε αποκλειστικά και μόνο φιλικά της πρόσωπα: την Εμα Ρόμπερτς και τον Τζακ Κίλμερ. Δύο ηθοποιούς που κουβαλούν στους ώμους τους βαριά ονόματα, αλλά απέδειξαν ότι αποτελούν και οι ίδιοι άξιους διαδόχους τους. Η ανιψιά της Τζούλια Ρόμπερτς, Εμα, έχει δώσει άλλωστε τα διαπιστευτήριά της σε πολλές ταινίες την τελευταία πενταετία και είναι ήδη γνωστή στο κοινό. Οσο για τον γιο του Βαλ Κίλμερ, Τζακ, που βρέθηκε πρώτη φορά μπροστά από τις κάμερες, την εγγύηση έδωσε η ίδια η σκηνοθέτρια: «Πρόκειται για ένα φυσικό ταλέντο. Γνωριζόμαστε από μικρά παιδιά. Ηθελα να ήμουν εγώ εκείνη που θα τον έβγαζα πρώτη φορά μπροστά στις κάμερες» δήλωσε η Τζία Κόπολα, επιβεβαιώνοντας ότι η πρώτη της ταινία ήταν για εκείνην «οικογενειακή υπόθεση».

Οχι τυχαία, το μενού του καστ επιμελούνταν η μητέρα της σκηνοθέτριας, Τζάκι Γκέτι, η οποία είχε παντρευτεί τον πρωτότοκο γιο του Φράνσις Φορντ Κόπολα. «Τους μαγείρευα κάθε μέρα, κοιμόντουσαν όλοι στο σπίτι μου, και όλη αυτή η εμπειρία ενίσχυσε ακόμη περισσότερο τη φιλία τους, αλλά και τη χημεία στα γυρίσματα» σχολίασε η Γκέτι.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...