«Φροντιστήρια» για φρουρούς της Αστυνομίας

Μετά τον… εντοπισμό του ειδικού εφέτη ανακριτή Δ. Μόκκα από τους τρομοκράτες η ΕΛ.ΑΣ. αποφάσισε να προχωρήσει σε εκπαιδεύσεις αντιπαρακολούθησης.

Κάτω από τη μύτη των αστυνομικών που συνοδεύουν σε κάθε του βήμα τον αρμόδιο για θέματα τρομοκρατίας ειδικό εφέτη ανακριτή Δημήτρη Μόκκα έδρασαν οι τρομοκράτες της Συνωμοσίας τις Φωτιάς. Παρ’ ότι είχε αλλάξει τρεις φορές σπίτι μέσα σε ένα χρόνο, ώστε να είναι δύσκολος ο εντοπισμός του, μπόρεσαν να ανακαλύψουν τη διεύθυνσή του παρακολουθώντας τον χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τους φρουρούς, ώστε να στείλουν τον παγιδευμένο με εκρηκτικά φάκελο!225j96j8963 0

Κυρίως όμως το γεγονός ότι κατάφεραν να παρακολουθήσουν τον Δημήτρη Μόκκα και να εντοπίσουν τη νέα κατοικία του δικαστικού χωρίς να αντιληφθούν το παραμικρό οι… έμπειροι φρουροί που θεωρούνται οι πλέον εκπαιδευμένοι στη φύλαξη ζωντανών στόχων προβλημάτισε την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ., που αποφάσισε να περάσει από… ταχύρρυθμη εκπαίδευση όλους τους αστυνομικούς που φρουρούν πρόσωπα-στόχους των τρομοκρατικών οργανώσεων!

Συγκεκριμένα, θα περάσουν όλοι από ειδικά σεμινάρια παρακολούθησης και αντιπαρακολούθησης, ώστε να μπορούν να αντιλαμβάνονται πότε κάποιοι έχουν γίνει «σκιά» τους και να μπορούν να τους αποφεύγουν. Παράλληλα θα εκπαιδευτούν έτσι ώστε να ξεχωρίζουν τυχόν ύποπτους φακέλους, μια και όλα δείχνουν ότι οι τρομοκράτες θα συνεχίσουν να πραγματοποιούν βομβιστικές επιθέσεις με τρομοδέματα.

Πονοκέφαλος   Η αποκάλυψη για τον τρόπο με τον οποίο εντόπισαν την κατοικία του δικαστικού λειτουργού, που την έκαναν οι ίδιοι οι βομβιστές στην προκήρυξη με την οποία ανέλαβαν την ευθύνη για το τρομοδέμα που έστειλαν αναφέροντας «μια απλή παρακολούθηση του ανακριτή ήταν αρκετή, ώστε να μάθουμε τη διεύθυνση της κατοικίας του» έχει προκαλέσει μεγάλο προβληματισμό στην Αντιτρομοκρατική. Αλλά και η αλληλογραφία του κ. Μόκκα περνά από «οπτικό» έλεγχο των φρουρών του που υποτίθεται πως θα πρέπει να είναι σε θέση να ξεχωρίζουν έναν ύποπτο φάκελο, όπως ακριβώς έκανε ο ίδιος ο ανακριτής, όταν αντίκρισε το τρομοδέμα μαζί με την υπόλοιπη αλληλογραφία του στα χέρια τις γειτόνισσάς του και το πέταξε στον διάδρομο.

ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ