Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

American style από Μουτσινά – Γερμανού

Οι δύο παρουσιαστές ετοιμάζουν πανομοιότυπα τοκ σόου, τα οποία βασίζονται στο «Chelsea Lately» που παίζεται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Νίκος Μουτσινάς και Ναταλία Γερμανού ετοιμάζουν… το ίδιο πρόγραμμα; Οικοδεσπότης βραδινού τοκ σόου στον Alpha εκείνος, οικοδέσποινα αντίστοιχου πρότζεκτ στον ΑΝΤ1 εκείνη. Μόνο που και οι δύο είχαν την ίδια φαεινή ιδέα: το κόνσεπτ της νέας τους εκπομπής να βασίζεται στο πρότυπο του αμερικανικού προγράμματος «Chelsea Lately», το οποίο προβάλλεται από το «Ε! Entertainment» και έχει μεγάλη απήχηση στο τηλεοπτικό κοινό. Η 37χρονη stand up comedian Τσέλσι Χάντλερ είναι η μόνη γυναίκα στη βραδινή ζώνη των αμερικανικών χιουμοριστικών τοκ σόου. Η παρουσιάστρια δεν είναι πάντα συμπαθητική, αλλά καταφέρνει να πείθει τους σταρ να κάνουν τα πιο αλλοπρόσαλλα πράγματα. Η Σάντρα Μπούλοκ, για παράδειγμα, εμφανίστηκε γυμνή σε ένα ντους γυμναστηρίου και την κατσάδιασε, την ώρα που η Χάντλερ «μπανιαριζόταν» -για αστείο βέβαια- για τον τρόπο με τον οποίο μεταχειρίζεται τους προσκεκλημένους της. Η Τζένιφερ Ανιστον πήγε καλεσμένη φορώντας μια εφαρμοστή μπλούζα χωρίς στηθόδεσμο, κάτι που δεν έμεινε ασχολίαστο από την παρουσιάστρια, ενώ η Γκουίνεθ Πάλτροου της εξομολογήθηκε τα μυστικά του γάμου της.

Αυτή τη διαφορετική -για τα ελληνικά δεδομένα- εκπομπή βάλθηκαν αμφότεροι οι Νίκος Μουτσινάς και Ναταλία Γερμανού να «υιοθετήσουν» προκειμένου να φέρουν κάτι καινούργιο στη μικρή οθόνη.

Ο παρουσιαστής του Alpha επιθυμεί να κάνει τη διαφορά και να αποτελέσει την εναλλακτική πρόταση απέναντι στα τοκ σόου που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1. Κάθε φορά θα έχει έναν ή δύο καλεσμένους. Η πρεμιέρα αναμένεται το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου. Το κανάλι ποντάρει πολύ σε αυτό το πρόγραμμα, που στηρίζεται κυρίως στο ταμπεραμέντο του παρουσιαστή, ο οποίος φιλοδοξεί να ξεφύγει από την πεπατημένη και να κάνει συνεντεύξεις με ερωτήσεις που θα απέχουν από τα «κλισέ».

Από την άλλη, η Ναταλία Γερμανού θα επιχειρεί να «σφάζει», αν και δεν το έχει κάνει μέχρι τώρα -το αντίθετο μάλιστα-, τους καλεσμένους της με το… βαμβάκι. Καθώς όμως το καυστικό ύφος είναι κάτι που δεν της ταιριάζει απόλυτα, αποφάσισε να δίνει περισσότερο έμφαση στους καλεσμένους και όχι αναγκαστικά και μόνο στις καυστικές ατάκες. Γι’ αυτό στην εκπομπή της θα βάλει στοιχεία από το «Αλάτι και πιπέρι» του αείμνηστου Φρέντυ Γερμανού προκειμένου να επέλθει ισορροπία.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΑΡΝΕΛΗ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...