Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

«Aυτοί που φοράνε φουρό…»

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης με απίστευτες ατάκες στην παρουσίαση της φανέλας.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έκλεψε την παράσταση χθες, στο περιθώριο της εκδήλωσης για την παρουσίαση της φανέλας της ΑΕΚ. Αρκούσαν λίγες… σπίθες από τους ρεπόρτερ και ο ισχυρός άνδρας του «Δικεφάλου» ξεσπάθωσε εναντίον του Ολυμπιακού, με αφορμή την επικείμενη άρνηση των «ερυθρολεύκων» στη φετινή πρόταση χορηγίας του ΟΠΑΠ.

«Ας το πάρουν απόφαση, άλλαξε σελίδα ο ΟΠΑΠ. Αυτά που ξέρανε να τα ξεχάσουν. Η χορηγία είναι καλή, αν δεν τους αρέσει… φιλάκια. Να πάνε στο καλό. Δεν αποφασίζουν αυτοί για τις χορηγίες, δεν είναι δικό τους το μαγαζί» ήταν τα πρώτα λόγια του Μελισσανίδη. Και συνέχισε ο νέος συνιδιοκτήτης του ΟΠΑΠ: «Ακουσαν για μια χορηγία που παίρνει μια ιστορική ομάδα (σ.σ.: εννοούσε την ΑΕΚ) και έχουν τρελαθεί. Εμείς θέλουμε να είναι δυνατές όλες οι ομάδες. Είναι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο να έχει δυνατή ΑΕΚ. Τη χρειάζεται την ΑΕΚ στην Σούπερ Λιγκ. Ο Ολυμπιακός είναι ήδη δυνατός, δεν χρειάζεται περισσότερη βοήθεια. Και αυτά που κάνανε τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια να τα ξεχάσουν. Εχουν καταστρέψει το ποδόσφαιρο. Ετρεχε μόνος του και έπαιρνε τα πρωταθλήματα, κι αυτό ήταν μαγκιά δηλαδή; Μάγκας είναι αυτός που έχει πάει στρατό. Οχι αυτός που ψάχνει χαρτιά και δικαιολογητικά για να μην πάει. Εγώ βεντέτες ανοίγω με άντρες και μάγκες. Αυτοί φοράνε φουρό. Αλβανικές κουράδες είναι. Και τι ασχολούνται με την ΑΕΚ; Με τον Μανδραϊκό θα παίζει, ρε παιδιά, η ΑΕΚ φέτος, τι σας ενοχλούμε; Ας μου στείλουν γραπτώς ότι δεν θέλουν τη χορηγία του ΟΠΑΠ. Οχι με πόλεμο από τις εφημερίδες. Με τσίου τσίου και νεροπίστολα νομίζουν ότι θα κάνουν πόλεμο;» Και κατέληξε: «Να σταματήσουν κάποιοι να ασχολούνται με την ΑΕΚ. Ο αεκτζής μπορεί να χάσει τα πάντα, αλλά δεν θα χάσει ποτέ την περηφάνια του».

Με τιμές που ταιριάζουν στην ιστορία και όχι στην… κατηγορία της

Μπορεί η ΑΕΚ να βρίσκεται πλέον στη Γ’ Εθνική, αλλά η φανέλα της εξακολουθεί να είναι βαριά. Ετσι λοιπόν χθες «απόλαυσε» τις τιμές που της αρμόζουν στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο. Στο πάνελ της παρουσίασης των χορηγών κάθισαν οι Αγγελική Αρκάδη (διευθύντρια του γραφείου Τύπου), Γιώργος Ρόκκας (γενικός διευθυντής της ΑΕΚ), Γιώργος Σουφέρης (εκπρόσωπος Lancia), Μάριος Δελεβάντες (διευθυντής μάρκετινγκ Fujitsu), Γιώργος Μητρόπουλος (διευθυντής μάρκετινγκ Puma), Γιάννης Ρόκκας (διευθυντής μάρκετινγκ – επικοινωνίας ομίλου Τράπεζας Πειραιώς) και ο εκπρόσωπος του ΟΠΑΠ Γιώργος Φελώνης. Ολοι τους μίλησαν για την ικανοποίησή τους που θα συνεργαστούν με την ΑΕΚ και θα είναι παρόντες στην πορεία της ανάκαμψής της. Τους προαναφερθέντες παρακολουθούσαν από την πρώτη σειρά των θέσεων ο Δημήτρης Μελισσανίδης μαζί με τον γιο του Γιώργο και συνεργάτες τους, ενώ από την πλευρά των παικτών ήταν οι Ντακόλ, Κορδέρο, Τσιρίλο, Πόποβιτς, Βούρας, Μπρέσεβιτς, Παυλής, Γεωργέας και Ανάκογλου. Εκτός των παικτών στην αίθουσα βρέθηκαν και οι Μπάγεβιτς, Ζήκος, Δημητριάδης, Κοτσάτος και Λυμπερόπουλος. «Ευχαριστούμε τους εκπροσώπους χορηγών για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν στην επιστροφή της ΑΕΚ στον χώρο όπου μεγαλούργησε και εκεί όπου πρέπει να γυρίσει και αγωνιστικά» ήταν το σχόλιο του Γιώργου Ρόκκα.

Οι χορηγοί της ομάδας

Ο ΟΠΑΠ θα είναι ο βασικός φετινός χορηγός στη φανέλα και συγκεκριμένα με το παιχνίδι του το «Τζόκερ» (αποτυπωμένο στο κέντρο), με την ΑΕΚ να εισπράττει 1,9 εκατ. ευρώ. Πάνω από το νούμερο στην πλάτη θα αναγράφεται το όνομα της εταιρίας Fujitsu, ενώ στα μανίκια θα υπάρχουν η Lancia και η Τράπεζα Πειραιώς. Στο σορτσάκι θα βρίσκεται το όνομα των Carrefour. Η πρώτη εμφάνιση είναι κίτρινη με μαύρη λεπτομέρεια στον γιακά και υδατογράφημα με τον δικέφαλο κάτω αριστερά. Η δεύτερη είναι μαύρη και με διαφορετικό σχέδιο, η οποία όμως έχει επίσης τον δικέφαλο. Τέλος, παρουσιάστηκε και η εμφάνιση του τερματοφύλακα. «Τη δική της ιστορία θα γράψει η καινούργια φανέλα» ανέφερε ο Μιχάλης Παυλής.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΑΖΙΩΤΗΣ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...