Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Οι 6 διάσημες Ελληνίδες που περιμένουν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τα...

Baby boom προσεχώς! Γεννητούρια αναμένονται το επόμενο διάστημα στην...

Στις 28 Απριλίου η πρεμιέρα του ριάλιτι «TV Queen» στο Open

Ολοταχώς ετοιμάζεται να βγει στον «αέρα» στις 28 Απριλίου...

Χωρισμένη και λαμπερή η Λάσπα!

Λαμπερή και ανανεωμένη Κατερίνα Λάσπα σε μία από τις...

Ο πρίγκιπας Χάρι «έκοψε» επισήμως τους δεσμούς με τη Βρετανία

Να δίνει ο πατέρας σου μάχη με τον καρκίνο...

Τρεις λίστες στα χέρια του Μίτσελ

Το «σκανάρισμα» και οι επιλογές τύπου Φουστέρ και Μπόατενγκ.

Οι επαφές του γνωστού μάνατζερ Φερνάντο Κοσεντίνο με τη διοίκηση των «ερυθρόλευκων», καθώς και τα (πρόσφατα) «κατασκοπευτικά» ταξίδια των Χουάν Λορένθο και Ντάρκο Κοβάσεβιτς φανερώνουν -αν μη το άλλο- ότι προχωρά ο μεταγραφικός σχεδιασμός για το καλοκαίρι. Μέχρι τώρα οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν ρίξει βάρος κυρίως σε τρεις (ποδοσφαιρικές) αγορές: της Ισπανίας, της Σερβίας και της Λατινικής Αμερικής. Παρακολουθούνται παίκτες που ναι μεν δεν έχουν «βαρύ» όνομα, όμως μπορεί να βγουν «λαχεία» για τον Ολυμπιακό εφόσον «πιάσουν» στο λιμάνι και φυσικά αποκτηθούν με λογικά (για τις εποχές) ποσά.

Είναι χαρακτηριστικό ότι πρόσφατα ο Λορένθο τσέκαρε δύο μεσοεπιθετικούς από ομάδα (Κόρδοβα) της Β’ κατηγορίας της Ισπανίας: τον Αργεντινό Σεμπαστιάν Ντουμπαρμπιέρ και τον 18χρονο Ισπανό Φέντε Βίκο. Επίσης ο Μίτσελ, που θα αξιολογήσει όλες τις λίστες, έχει στα υπόψη του ανάλογες περιπτώσεις από τη Β’ ομάδα της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα, όπως είναι ο 22χρονος μέσος Τζόναθαν ντος Σάντος. Προφανώς στόχος των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι να βρουν παίκτες τύπου Φουστέρ και Μπόατενγκ. Δηλαδή να τους ξέρει καλά ο προπονητής και να μην απαιτούνται τρελά ποσά για την απόκτησή τους. Είναι ενδεικτική η περίπτωση του Φουστέρ, που αποτέλεσε μία από τις πιο «αθόρυβες» και συνάμα πιο ουσιαστικές μεταγραφές των «ερυθρόλευκων» τα τελευταία χρόνια.

Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και η αναζήτηση του Κοβάσεβιτς στην αγορά της Σερβίας. Το ενδιαφέρον του τεχνικού συμβούλου της διοίκησης έχουν προκαλέσει νεαροί άσοι, όπως ο 22χρονος χαφ Ντάρκο Λάζοβιτς του Ερυθρού Αστέρα.

Επίσης οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τσεκάρουν ονόματα από τη Λατινική Αμερική. Ο Κοσεντίνο ήρθε στην Αθήνα με «γεμάτη» ατζέντα. Εκτός από τους Λέτο και Ρουίς έχει προτείνει κι άλλους παίκτες. Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται (ως αντι-Ιμπαγάσα) ο Γκιγέρμο Μαρίνο που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Ουνιβερσιδάδ της Χιλής.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΕΛΙΟΣ


Η Εθνική Πορτογαλίας κάλεσε τον Μασάδο

Γερή ψυχολογική ένεση ήταν για τον Πάουλο Μασάντο η κλήση του στην εθνική ομάδα της Πορτογαλίας. Χθες ο Πάουλο Μπέντο ανακοίνωσε την 23άδα για τα παιχνίδια των προκριματικών του Μουντιάλ με το Ισραήλ και το Αζερμπαϊτζάν, που θα γίνουν στις 22 και τις 26 Μαρτίου αντίστοιχα. Το όνομα του «ερυθρόλευκου» άσου συγκαταλέγεται στους «εκλεκτούς» του ομοσπονδιακού τεχνικού της Πορτογαλίας, ο οποίος έχει ζητήσει από τους διεθνείς να βρίσκονται στη Λισσαβώνα στις 18 Μαρτίου για την πρώτη συγκέντρωση.

Ο Μασάντο έφυγε προχθές από το Καραϊσκάκη με πεσμένο ηθικό και φανερά επηρεασμένος από τις αποδοκιμασίες των οπαδών προς το πρόσωπό του. Παρά τις μέτριες εμφανίσεις του, τόσο η διοίκηση όσο και ο Μίτσελ τον στηρίζουν, ενώ, όπως φαίνεται, και η κλήση του (δεύτερη φορά φέτος) στην εθνική Πορτογαλίας ήρθε σε ιδανικό timing.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...