Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

«Dancing» τέλος για την Αμαλία του «Παρά Πέντε»

H Ζέτα Μακρυπούλια βρέθηκε στο Παλλάς μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Μπορεί η Ζέτα Μακρυπούλια να είπε ένα μεγαλοπρεπές «όχι» στην παρουσίαση του «Dancing with the stars 4», αποδέχτηκε όμως την πρόταση του Μιχάλη Χατζηγιάννη για να παραστούν μαζί κι ερωτευμένοι στην πρεμιέρα του «Chicago», στο θέατρο Παλλάς. Οι πληροφορίες θέλουν το budget του σόου να είχε «κλείσει» οριστικά και αμετάκλητα σε ένα συγκεκριμένο ποσό, με αποτέλεσμα οποιαδήποτε οικονομική απαίτηση της παρουσιάστριας να μη στάθηκε δυνατό να γίνει αποδεκτή. Μάλιστα, στο τελευταίο ραντεβού που είχε η Ζέτα με τον Γιάννη Λάτσιο, αν κι έγινε προσπάθεια εξεύρεσης λύσης, τελικά οι δυο τους έπεσαν σε «τοίχο».956gh865h9

Θυμίζουμε ότι και πέρσι η ηθοποιός και παρουσιάστρια είχε… τσινίσει κατά τη διάρκεια των συζητήσεων για τα οικονομικά, αφού δεν δεχόταν να γίνει μείωση στην αμοιβή της, όμως στο τέλος τα είχε βρει με τους υπευθύνους. Φέτος τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά, με τη Ζέτα να έχει επιστρέψει στην Αθήνα μετά το τέλος της περιοδείας με τον Νίκο Μουτσινά για τα «Βαφτίσια» και να απολαμβάνει ήρεμες και… καλλιτεχνικές βραδιές στο πλευρό του αγαπημένου της. Πιασμένοι χέρι χέρι εμφανίστηκαν στο θέατρο και τα χαμόγελά τους αποδείκνυαν για άλλη μία φορά την… ανέφελη σχέση τους. Στην παρέα τους προστέθηκε και η ανανεωμένη Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, αγαπημένη φίλη της Ζέτας, που επέλεξε ένα μακρύ γαλάζιο σατέν φόρεμα, εμφάνιση που επίσης παρέπεμπε σε ερωτευμένη γυναίκα.

Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους βρέθηκε και η Ζωή Λάσκαρη, ντυμένη στα λευκά -είναι άλλωστε το χρώμα της-, που συνομίλησε πολλή ώρα με τον Κώστα Βουτσά. Από την πρόβα τζενεράλε της εκπομπής της που βγαίνει στον «αέρα» τη Δευτέρα, κατευθείαν στην πρεμιέρα του «Chicago» η Ελεονώρα Μελέτη. Η παρουσιάστρια δεν πρόλαβε να αλλάξει ρούχα, αφού η δουλειά την κράτησε αρκετές ώρες στο Star. Η πιο πολύχρωμη παρέα πάντως ήταν εκείνη των Ματθίλδης Μαγγίρα, Κατερίνας Στανίση και Γιάννη Αγγελάκη, που προκάλεσαν… ζαλάδα με την πολυχρωμία των ρούχων τους.

Οι παρόντες

Σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις τους, είδαμε τον Κωνσταντή Σπυρόπουλο και την Ελμίνα Κοπελούζου, οι οποίοι πριν από λίγο καιρό βάφτισαν την κορούλα τους. Στα καθίσματα του θεάτρου βρέθηκαν επίσης ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Θανάσης Ευθυμιάδης, η Ηρώ, η Στεφανία Γουλιώτη, η Αλίνα Κοτσοβούλου με τον σύζυγό της Μάριο Κουνέλη, η Αγγελική Νικολούλη με λευκό κοστούμι, ο Διονύσης Ατζαράκης και η Σοφία Κουρτίδου από τους «ΠΕΔΕΣ» και πολλοί άλλοι. Φυσικά, από την πρεμιέρα δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι γονείς της Σμαράγδας Καρύδη, Ντίνος Καρύδης και Τζούλια Αργυροπούλου, οι οποίοι μετά την παράσταση βρέθηκαν στα καμαρίνια προκειμένου να συγχαρούν την κόρη τους, όπως έκανε άλλωστε και ο καλός της φίλος Θοδωρής Αθερίδης.

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...