Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Τρεις για ένα τηλεπαιχνίδι

Χαμός για ένα τηλεπαιχνίδι! Συνεχίζονται τα δοκιμαστικά στο Mega...

To άγχος του ταξιδιάρη Αρναούτογλου για το «Travel Show» στον ΑΝΤ1!

«Travel Show»! Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει με νέα εκπομπή...

«Σφήνα» ΑΝΤ1 για Νίκο Μουτσινά

Σε σύγχυση βρίσκεται ο Νίκος Μουτσινάς σχετικά με το...

Τραγούδησε σε talent show ο… πολυτάλαντος (!) Πούτιν

Το σοκ των κριτών όταν κατάλαβαν ότι η φωνή ήταν του Ρώσου προέδρου.

Σταμάτησε τα σχέδια των ΗΠΑ για στρατιωτική επιχείρηση στη Συρία, είπε και ένα τραγούδι! Ο πολυσχιδής σε επίπεδο ταλέντων Βλαντιμίρ Πούτιν άφησε άναυδη την κριτική επιτροπή του τάλεντ σόου «The Voice» με την άκρως αισθαντική ερμηνεία του αγαπημένου του τραγουδιού «Blueberry Hill».

Ο Ρώσος πρόεδρος πήρε το μικρόφωνο και έκανε μαθήματα ορθού στιλ, αλλά όχι και… ορθοφωνίας. Η κριτική επιτροπή που αρχικά δεν γνώριζε ποιος είναι ο «υποψήφιος», αφού είχε γυρισμένη την πλάτη και απλώς άκουγε τις φωνητικές του δυνατότητες, από τις πρώτες νότες άρχισε να κάνει γκριμάτσες… δυσαρέσκειας. Οταν όμως οι κριτές πατούσαν το Χ και γυρνούσε η καρέκλα τους οι εκφράσεις τους από αποδοκιμαστικές άλλαζαν αυτόματα! Μεταξύ των σοκαρισμένων κριτών ήταν και ο Ντίμα Μπιλάν, ο Ρώσος τραγουδιστής της ποπ μουσικής που το 2008 στέφθηκε νικητής της Eurovision με το τραγούδι του «Believe».

Ο Πούτιν έχει πάντως δουλέψει εδώ και χρόνια την ερμηνεία του στο τραγούδι «Blueberry Hills». Εξάλλου ήταν αυτό που ερμήνευσε το 2010, όταν εμφανίστηκε σε μια φιλανθρωπική βραδιά παρουσία της Σάρον Στόουν και του Κέβιν Κόστνερ. Τότε ο εκπρόσωπός του είχε εξηγήσει ότι ο Ρώσος πρόεδρος είχε αγαπήσει πολύ αυτό το τραγούδι, που έγινε πολύ γνωστό από το συγκρότημα Fats Domino τη δεκαετία του ’50, επειδή οι στίχοι του ήταν κομμάτι μαθήματος που παρακολούθησε όταν μάθαινε αγγλικά! Σ’ εκείνη την εμφάνισή του ο Πούτιν είχε δηλώσει με μεγάλη δόση ταπεινοφροσύνης ότι «όπως ο περισσότερος κόσμος, δεν μπορώ ούτε να τραγουδήσω ούτε να παίξω μουσική, αλλά μου αρέσει πολύ να το κάνω!»

Την ταπεινοφροσύνη του Πούτιν όμως δεν συμμερίζεται, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τις σωματικές του δυνατότητες, Αμερικανός πολιτικός που είχε την ατυχία στο παρελθόν να αναμετρηθεί μαζί του στο μπρα ντε φερ. «Είναι μικροκαμωμένος, αλλά ένα έχω να σας πω: με έβαλε κάτω σε χιλιοστό του δευτερολέπτου! Οι μύες του είναι απίστευτοι!» δήλωσε με έκδηλο θαυμασμό ο ρεπουμπλικανός από την Καλιφόρνια Ντάνα Ροχραμπάχερ σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, ο οποίος γνώρισε τον Ρώσο πρόεδρο στις αρχές της δεκαετίας του ’90, όταν ήταν αντιδήμαρχος της Αγίας Πετρούπολης.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...