Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος χειροθέτησε τον ευεργέτη Νικόλαο Πατέρα σε Αρχοντα...

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος τελέστηκε σήμερα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού...

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 19 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΕίστε έτοιμοι να μπείτε στη διαδικασία να εξισορροπήσετε τις...

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

Δευτέρα 16/9/2013

ΚΡΙΟΣ: Με ηρεμία και λογική θα μπορέσετε να λύσετε αρκετά προβλήματα. Ισως ο σύντροφός σας αναζητήσει περισσότερες απολαύσεις και καλό θα είναι να εκμεταλλευτείτε τις διαθέσεις του προς όφελός σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάποιες αλλαγές που έχετε σκοπό να κάνετε στην εμφάνισή σας δεν θα περάσουν απαρατήρητες. Οι αδέσμευτοι κάντε τη συναισθηματική σας ζωή πιο ενδιαφέρουσα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη δώσετε τροφή για σχόλια σε ανθρώπους που περιμένουν να πουν τα χειρότερα για εσάς. Κάντε καινούργιες γνωριμίες, ακόμα και μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αναζητήστε καλύτερη επικοινωνία σε νοητικό επίπεδο με τους γύρω σας και διασκεδάστε κυρίως με άτομα που ξέρετε πως έχουν κοινούς στόχους και αντιλήψεις με εσάς.

ΛΕΩΝ: Εντατικοποιήστε την κοινωνική σας ζωή για να ξεφύγετε από αισθηματικές δοκιμασίες, ώστε αν αισθανθείτε προδομένοι από κάποια πρόσωπα, να μην οδηγηθείτε σε περισσότερες υποχωρήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αλλάξτε τρόπο προσέγγισης, γιατί αυτός που χρησιμοποιείτε δεν εξυπηρετεί σε τίποτα. Κινηθείτε κι εσείς για να αρχίσει να πνέει φρέσκος αέρας και μην τα περιμένετε όλα έτοιμα.

ΖΥΓΟΣ: Δείξτε την ενόχλησή σας και μην το καταπίνετε, εάν υπάρχει κάτι που σας εκνευρίζει. Τώρα δεν βιώνετε τόσο άγχος και πίεση, αλλά απαιτείται να δείξετε λίγη υπομονή ακόμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην πάρετε αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας, μια και η αναστάτωση που υπάρχει δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος. Εάν δεν καταφέρετε να αποφύγετε μια συζήτηση, σκεφτείτε ότι ίσως γίνεται για καλό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε να μην είστε τόσο αρνητικοί σε προτάσεις που θα σας κάνουν. Μπορεί να σας κρύβουν πράγματα, αλλά δεν σημαίνει πως πρέπει να κάνετε σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σκεφτείτε πιο σοβαρά το ενδεχόμενο να επισημοποιήσετε τη σχέση σας, καθώς έχετε ανάγκη τη στήριξη του συντρόφου σας και δεν πρόκειται να σας την αρνηθεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι ανατροπές θα είναι απλώς ρουτίνα, γι’ αυτό να είστε προετοιμασμένοι για όλα. Εσωτερικές διεργασίες ίσως σας απομακρύνουν προσωρινά από τους στόχους σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Η αναποφασιστικότητα που έχετε θα βάλει σε κίνδυνο τους στόχους σας. Μη φοβηθείτε τις αντιδράσεις των άλλων, αν κρίνετε ότι κάποιες αλλαγές είναι απαραίτητες.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...